Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo

Bolj kot se trudiš, da bi bila v svojem življenju popolnoma zadovoljna, bolj se ti stvari lahko izmikajo iz rok. Zato ti horoskop pravi ...

Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo (foto: Unsplash.com/Julia Caesar) Unsplash.com/Julia Caesar
27. 3. 2019

Poskusi se bolj spontano podati v ples življenjskih energij in kljub vsemu ne pozabi spremeniti tiste malenkosti, ki lahko tvojemu horoskopskemu znamenju pričara zadovoljstvo! To je ...

OVNICA

Reci 'stop' čakanju v dolgih vrstah.

Si hitra in neustavljiva, ko nekaj želiš in se odločiš. Ker že veš, da te čakanja in gneče vznemirjajo, nehaj predčasno obiskovati kraje, kjer se potem samo dviguje tvoja slaba volja. Drži se ure, ostani točna, saj si zelo odgovorna in ti to veliko pomeni, vendar se izogni poštam, trgovinam in ostalim dolgim vrstam. Obišči jih v času, ko so manj polne. Tudi na letališče nikar ne prihajaj nekaj ur prej.

BIKICA

Reci 'stop' kritiziranju same sebe.

Neprestano govorjenje in razmišljanje o hujšanju in raznih spremembah telesa in tvojega videza niso moteče samo zate, ampak tudi za tvoje prijateljice, ki imajo verjetno pametnejše delo, kot da bi cele dneve poslušale, kako si se zredila, kako ti hlače ne pristojijo, kako grozna je tvoja frizura. Vse to je razmišljanje, ki te vleče k tlom in posledično krči tvoj družabni krog, zato si čim prej postani všeč.

DVOJČICA

Reci 'stop' Facebooku.

Nikar vsega svojega časa ne posvečaj multimedijskim napravam, še posebej družabnim omrežjem, saj te hitro potegnejo v svoj svet in zagotovo boš zamudila kakšen prijeten dogodek, seveda zunaj, brez povezave. Že prav, da si rada informirana, kaj počnejo tvoji prijatelji, ter da rada klikneš prijateljico, ko ne moreš zaspati, vendar se ne čudi, če se te bo zaradi tvojega pretiravanja na družabnih omrežjih prijel vzdevek kraljica Facebooka.

RAKICA

Reci 'stop' strahu pred novimi poznanstvi.

Ne druži se samo z ljudmi, ki jih resnično dobro poznaš, saj lahko zamudiš kakšno čudovito poznanstvo ali morda celo novo ljubezen. Čeprav si bolj zaprta in deluješ hladno, bi bilo dobro, da večkrat stopiš iz svojih okvirjev in se odločiš spoznati tudi ljudi, ki so morda drugačni od tebe. Nova poznanstva bodo zagotovo obogatila tvoje družabno življenje, zato se jim nehaj spretno izogibati.

LEVINJA

Reci 'stop' slabim zabavam.

Ne hodi na zabavo samo zato, da te bodo tam opazili, saj porabiš preveč časa za urejanje, ker moraš seveda povsod blesteti. Ker si zelo družabna in uživaš v središču pozornosti, so ti zabave pisane na kožo. Vendar pride trenutek, ko se neprestanih zabav lahko tudi naveličaš, zato se začni udeleževati le tistih, ki so ti resnično pisane na kožo in zapomni si, ničesar ne boš zamudila.

DEVICA

Reci 'stop' nenaravnim čisitilom.

Čistoča je zate ključnega pomena in resnično uživaš v pospravljeni sobi in stanovanju ter dišečem perilu. Vendar bi bilo prav, da majhno navado spremeniš. Brisače, ki objemajo tvoje telo, začni prati brez mehčalca, ki poškoduje njihove nitke. Priporočljivo je tudi, da bi naslednjič, ko te bo zagrabilo celovito čiščenje, namesto agresivnih čistil, raje uporabila naravna čistila ali kis in sodo bikarbono.

TEHTNICA

Reci 'stop' statistiki in striknemu planiranju.

Svojo pot imaš rada skrbno začrtano in slabe volje si, ko kdo podre tvoje predstave, načrte ali v trenutku spremeni tvojo smer delovanja. Tvoje življenje lahko postane bolj polno in lepše, če boš čim prej prenehala spremljati razne statistike. Prav je, da skrbiš zase in da kažeš zanimanje, vendar ne dovoli, da te razni podatki posrkajo vase in ti ustvarijo dvome in strah.

ŠKORPIJONKA

Reci 'stop' nadzoru drugih.

Ne išči zapletov in težav, kjer jih ni, in ne pričakuj, da ti bo nekdo popolnoma vdan, saj tudi ti nisi nikomur popolnoma vdana. In prav je tako. Dovoli fantu ali prijateljici, da se gibata v svoji smeri, ti pa se jima le neobremenjeno priključi. Navadi se, da ljudem ni potrebno polagati računov za njihova dejanja, kmalu boš videla, da boš veliko manj obremenjena, počasi pa se bo umaknilo tudi tvoje ljubosumje.

STRELKA

Reci 'stop' nerealnim projektom.

Tvoja domišljija je tako bujna, da si že nekaj časa popolnoma prepričana, da moraš ustvariti svojo blagovno znamko. Vendar bi bilo dobro, da se najprej ustaviš in si seveda narediš konkreten finančni ter poslovni plan, kar pa zate, ki si svobodnjakinja, že predstavlja manjšo težavo in prinaša odlašanje. Če ti bo uspelo postaviti plan in ohraniti vizijo, le nadaljuj, vendar boš verjetno kmalu ugotovila, da to ni prava izbira zate.

KOZOROGINJA

Reci 'stop' odvečnim stroškom.

Zate je področje dela in denarja zelo pomembno, saj s svojimi dosežki dviguješ svojo samozavest in prodiraš naprej, k višjim ciljem. Vzemi si čas in se podaj v raziskovanje pogojev in ponudbe različnih bank. Naredi si analizo, kar ti gre odlično od rok, in nato izberi tisto, ki ti v celoti nudi najbolj ugodno poslovanje. Nikar naj te pred tem korakom ne ustavi tvoja tradicionalnost.

VODNARKA

Reci 'stop' popolnim naključem.

Ne prepuščaj vedno vsega naključju, ampak vzemi večkrat stvari v svoje roke. Lepo je, da si sproščena in da se odzivaš na nove priložnosti, vendar ti lahko na področju študija in dela, če boš preveč spontana, nekaj spodleti. Razumeti moraš tudi, da imajo tvoji prijatelji ali fant morda konkretne načrte in da jih tvoja večna svobodna volja lahko zmoti.

RIBICA

Reci 'stop' multivitaminskih dodatkom.

Prav je, da se posvečaš svojemu zdravju, prav je tudi, da si seznanjena, katere vitamine poznamo in katere bi morala uživati, vendar te lahko poplava prehranskih dodatkov zavede in kar naenkrat se lahko znajdeš na točki, ko si dneva brez tabletk sploh več ne predstavljaš, zato prekini s to navado in se začni čim prej bolj zdravo prehranjevati, saj boš s tem zagotovila zadovoljivo količino vitaminov in mineralov.

Vir: Horoskop.si

Preberi še: 6 astroloških znamenj, s katerimi je poletna romanca nepozabna!

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop za JULIJ 2018 (ljubezen, kariero in počutje)