Horoskop: Si UPORNICA ali spadaš med tiste, ki pridno sledijo pravilom?

Se podrediš avtoriteti ali se na vsak način skušaš upreti pravilom?

Horoskop: Si UPORNICA ali spadaš med tiste, ki pridno sledijo pravilom? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2019

Vsakdo izmed nas se mora na neki točki v življenju "ukvarjati" z avtoriteto – s profesorji, starši, nadrejenimi v službi, ... In vsi se na njih drugače odzivamo. Nekateri ljudje preprosto ne prenesejo, da jim drugi ukazujejo, kaj naj naredijo, zato zavračajo vse tipe avtoritet. Drugi pa imajo ob sebi radi takšne osebe, saj se tako počutijo bolj varne.

Glede na to, da so zvezde močno povezane z našo osebnostjo in tem, kako se odzovemo na razne stvari, naša horoskopska znamenja določajo tudi, kako se odzovemo na avtoriteto in kakšni smo kot vodje.

V nadaljevanju preveri, kako se različna horoskopska znamenja odzovejo na avtoriteto.

OVEN

Ovnice že po naravi rade vodite, saj ste drugim v navdih, prav tako pa ste tudi zahtevne. Če se znajdete v neki situaciji z avtoritativno osebo, jo boste najverjetneje izzvale. Ste marljive, a vendar svojega šefa nenehno postavljate na preizkušnjo in ne prenehate z iskanjem novega, boljšega načina za opravljanje določenih stvari.

Ovnice niste tip osebe, ki bi le ležala in se vdala v usodo, še posebej pa ne marate, da vas nekdo ves čas nadzoruje.

BIK

Bikice se dobro znajdete na obeh položajih, tako vodilnem kot tistem, ki le sledi. Če vam nekdo z avtoriteto reče, da nekaj naredite, bote to v večini primerov tudi storile – razen v primeru, ko se počutite, da vas nekdo izkorišča. Takrat vaša trma pride na plano in postanete uporniške.

DVOJČKA

Dvojčice ste ene izmed najbolj prilagodljivih znamenj, kar vam olajša prepoznavanje prednosti določenih situacij. Če vam zdravnik ali učitelj reče, da morate nekaj narediti in veste, da je to za vas dobro, boste to storile.

RAK

Rakice si ne želite težav – ste čustvene, imate veliko časa na voljo in se brez potrebe ne boste spustile v konflikt, če se mu lahko izognete. Raje kot da bi nasprotovale avtoriteti, boste naredile točno tisto, kar vam je naročeno.

Če vam bo policaj dal kazen, se ji ne boste trudile izogniti, ampak boste kazen sprejele in plačale.

LEV

Levinje ste rade glavne in če se bo kdo znašel nad vami, ga boste najverjetneje želele očarati. S svojimi zdravniki, profesorji in praktično komerkoli, ki ima avtoriteto, postanete prijateljice. Ja, ve ste tiste "pridnice", učiteljeve najljubše učenke, in spadate med tiste osebe, ki jim navadno šefa uspe prepričati, da da vsem zaposlenim bonus.

DEVICA

Device ste po naravi takšne, da pridno sledite pravilom. Ste simbol ustrežljivosti. Dobro sledite navodilom in se čutite najbolj izpopolnjene, ko počnete nekaj nesebičnega za nekoga, ki ga imate rade in ga spoštujete. Na večino oseb z avtoriteto gledate s spoštovanjem in verjamete, da vse počnejo le z najboljšim namenom.

TEHTNICA

Večino časa tehtnice sledite navodilom avtoritete – razen v primeru, če mislite, da to, kar ta počne, ni pravično. Takrat se boste borile z vsem, kar imate. Tehtnice ne uživate v konfliktu, a če nekaj ni prav, ne boste samo pasivno stale in gledale. Avtoritetivne osebe s slabimi nameni, pazite se tehtnic!

ŠKORPIJON

Močne in dominantne škorpijonke s težavo delujete pod vodstvom drugega. Pogosto imate vlogo avtoritete in glede na to, da morate vedno imeti nadzor, ne marate, da se nekdo nahaja nad vami.

STRELEC

Strelke se skušate izogniti avtoriteti kolikor je možno. Že tako se počutite zelo omejene (seveda takrat, ko ne potujete) in če vam bo nekdo rekel, da morate narediti nekaj, česar ne želite, ne boste našli skupnih besed.

KOZOROG

Kozoroginje razumete avtoriteto in pravila ter ste prepričane, da so nujen del življenja. Iz tega razloga se predvsem moški kozorogi tako pogosto odločijo za kariero v vojski. Avtoriteta je kot jezik, ki ga kozoroginje tekoče govorite.

VODNAR

Vodnarke se uprete vsakič, ko gre za avtoritativno osebo. Ne marate, da vam kdo ukazuje, kaj naj delate ali mislite, saj imate svojo predstavo, kaj je prav in kaj narobe. Vodnarke ste svoja edinstvena znamka avtoritete in v svojem življenju sledite le svojim pravilom.

RIBI

Ribam odnosi z avtoriteto ne gredo dobro od rok. Tudi ve ne marate, da vam nekdo govori, kaj morate delati, še posebej, če to posega v vaš kreativni proces in/ali neprestano sanjarjenje. Ribe se na pravila ne odzivate preveč dobro, prav tako vam ne odgovarja tisto, kar vam da občutek utesnjenosti, oziroma kdorkoli, ki je preveč tog ali zahteven.

Vir: yourtango.com

Preberi še: Če imaš kdaj občutek, da nisi DOVOLJ DOBRA, preberi ta zapis (pomagal ti bo ❤)

Priporočamo tudi: Si vedela, da na nekaterih delih telesa nikakor ne smeš puliti dlačic? Poglej, KJE!