Horoskop: TO so najbolj požrešna znamenja, ki naravnost obožujejo hrano

Spadaš med tiste, ki vedno prosijo za repete? Potem si zagotovo rojena v enem izmed teh 5 astroloških znamenj!

Horoskop: TO so najbolj požrešna znamenja, ki naravnost obožujejo hrano (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2021

Mnogim izmed nas hrana predstavlja veliko več kot preživetje – je obsesija. Medtem ko uživamo v svojih najljubših jedeh, vedno želimo poskusiti še nekaj novega. Pojemo lahko kar precejšen obrok, a nam vedno ostane prostor še za sladico.

Kot vse ostalo, lahko astrologija pove tudi, katera znamenja so zaljubljena v hrano, in tukaj je 5 najbolj požrešnih:

BIK

Kot bikica hrani posvečaš veliko pozornosti, komentiraš njen izgled, vonj in okus.

Vsak tvoj obrok je premišljen in nič nenavadnega ni, če pred obiskom neke restavracije na spletu pregledaš njihov meni. Ko gre za najnovejše trende pri hrani, jih želiš takoj preizkusiti. In če naročiš nekaj, kar na koncu ni tako dobro, kot je izgledalo, to zelo obžaluješ in imaš slabo vest, da si to pojedla.

TEHTNICA

Tehtnice se trudite imeti rutino – točno veste, kdaj je čas za zajtrk, kosilo in večerjo – a včasih preprosto ne sledite tej rutini (še posebej, ko gre za dobro hrano).

Zgodi se, da imate kdaj dva zajtrka in nato do večerje nič ali pa jeste kar ves dan po malem.

Obožujete prigrizke in če se vam nečesa zahoče, ni važno, koliko je ura in če si boste s tem "pokvarile" apetit. Jedle boste, kar želite in ko želite. Zelo rade imate tudi polnočne prigrizke.

RIBI

Ribe pogosto uporabite hrano, da bi se bolje počutile v svoji koži, in vaš seznam hrane, ki vas spravi v dobro voljo, se kar ne konča.

Če vas kaj prizadene, jeste tako dolgo, dokler se ne počutite bolje.

Ribe sicer rade preizkušate nove stvari, a najraje imate nezdravo in hitro hrano. Če pride do prenajedanja, je to pogosto zaradi zlomljenega srca ali pa slabega razpoloženja.

LEV

Kot levinja obožuješ hrano, še posebej pa rada ješ v dragih restavracijah.

Ne maraš nezdrave hrane ali njenega uživanja iz dolgčasa, želiš si namreč doživeti celotno izkušnjo. Med jedjo želiš okoli sebe imeti čudovito okolje, izkušene kuharje in natakarje, okusen meni, ki ga je z največjo mero pozornosti oblikoval izkušen šef, in zraven seveda kozarec vrhunskega vina.

Raje kot doma ješ zunaj, razen v primeru, ko gostiš prefinjeno večerjo, kjer uživaš tako sama kot tvoji gostje.

OVEN

Ovnice obožujete pustolovščine, kar vključuje tudi tiste kulinarične narave.

Če se vam ponudi priložnost kosila v restavraciji, kjer servirajo 5-hodni meni v stekleni sobi na vrhu žerjava ali pa prisostvovati pri večerji v temi, kjer vas strežejo slepi in slabovidni natakarji, jo zgrabite v istem trenutku.

Kar se tiče hrane, niste preveč izbirčne in rade poizkušate tudi eksotično hrano. Česar pa si najmanj želite, je to, da morate jesti ves čas enako hrano, zato včasih rade eksperimentirate po svoje. Imate neverjetno velik zapetit za vse, kar vam življenje ponuja.

Prirejeno in prevedeno po: yourtango.com

Preberi še: HOROSKOP: V življenju boš NAJBOLJ srečna, če boš opravljala TA poklic (glede na tvoje znamenje)