Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, VEDNO izstopajo iz povprečja (na najboljši možen način!)

Pri teh treh znamenjih zlata sredina enostavno ne obstaja! 

Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, VEDNO izstopajo iz povprečja (na najboljši možen način!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2020

Poglej, o katerih 3 govorimo:

1. STRELKA

Iz povprečja izstopa zaradi svoje enostavnosti in spontanosti. To je ženska, ki se v življenju resnično ne obremenjuje z ničemer. Vedno je nasmejana, polna dobrih domislic in zna poiskati dobro v vsem slabem.

Nasmeje se še taki banalnosti in res vedno je dobre volje. 

Če je katera od prijateljic slabe volje, je strelka tista, ki je pravi naslov za odlično tolažbo, saj bo s svojimi modrimi nasveti hitro pokazala, da je življenje optimističen skok v morje.

Ko je na kakšnem obisku ali prireditvi, se bo zadovoljila z najslabšim stolom ali plastičnim kozarcem, saj je zanjo pomembno le to, da se zabava.

2. RIBICA

Iz povprečja izstopa zaradi svoje zadržanosti in zakompliciranosti. Ribice so v večini zapletene osebnosti. Koščki njene sestavljanke se večkrat porazgubijo, zato sama sebi otežuje določene situacije, namesto da bi bila spontana.

Ker ve, da lahko povsod najde zaplete in težave, se bo znala poistovetiti s svojimi najbližjimi prijateljicami in videti njihove težave. Vedno jim je tudi pripravljena pomagati.

Zaradi svoje ne sigurnosti je večkrat v ozadju in prepusti, da drugi namesto nje prevzamejo glavno vlogo.

Na področju ljubezni ji lahko kompliciranje ali pretirana zadržanost vzameta kakšno priložnost, ko pa jo izkoristi, zna prijetno presenetit.

3. TEHTNICA

Tehtnice izstopajo iz povprečja zaradi svojih zmožnosti, da umirijo še tako hud prepir.

To so ženske, ki vedno poiščejo pravo resnico in pravico. Zaznavajo, kdo je tisti, ki ima prav in ga je potrebno zaščititi. S svojim diplomatskim pristopom na umirjen način poudarijo kar je potrebno, znajo celo utišati najbolj besno prijateljico in na lep način razložiti, kje so meje.

Tehtnice imajo veliko prijateljev, saj so zelo ne konfliktne in prijetne osebnosti, vendar samo dokler se jim kdo ne zlaže ali jih skuša zavesti.

V takšnem primeru bo tehtnica najprej vdihnila in izdihnila, nato se bo borila za pravico, seveda na dostojanstven način.

Si se našla v napisanem? ;)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Video te manekenke je v hipu postal VIRALEN po tem, ko se je vanj prikradel ...

Priporočamo tudi: Vizažist Meghan Markle je razkril TRIK, ki popolno PREKRIJE mozolje

Preberite več na Cosmopolitan.si