Horoskop: Če si želiš vroče kratkotrajne romance, izbiraj med TEMI astro znamenji

To so znamenja, s katerimi bo kratkotrajna romanca nepozabna!

Horoskop: Če si želiš vroče kratkotrajne romance, izbiraj med TEMI astro znamenji (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2019

Večina se nas je že kdaj v življenju nahajala na točki, ko ti je malo mar za dolgotrajno razmerje, saj si želiš preizkusiti nekaj drugačnega in doživeti spontano, nepozabno in vročo romanco.

Se morda na tej točki nahajaš ravno zdaj? Strastna romanca s temi znamenji se ti bo nedvomno vtisnila v spomin za vedno:

Moški v znamenju rib je kot vrtiljak, na katerem se imaš lepo samo določen čas.

Tip muhastega in zabavnega karakterja, ki te želi zasipavati z darili in pozornostjo, se morda sliši predobro, da bi bilo res. A vendar je vse to čista resnica.

No, moški v znamenju rib ti bo to svojo plat ponudil le za določen (tj. kratek) čas. Njegova duša je morda modra, a njegovo srce se hitro spreminja, kar vodi do drame, ki je ne boš želela dolgo prenašati, še posebej ne do konca življenja.

Romanca s tem moškim bo vsekakor spomin, ki ga boš ohranila za vedno. On ceni umetnost, je globoko spiritualen in bo tvoj um odprl nepoznanim idejam in čustvom.

Četudi si želiš, da bi bil strelec tvoj za vedno, on ne bo dovolil, da se to zgodi.

Fantastičen ljubimec? Ja! Brutalen lomilec src? Prav tako ja. Ta očarljivec bo v tebi vzbudil vprašanje, koliko okostij (ali src) je do zdaj že zakopal globoko v svoji omari. Je kot pajek, ki te bo ujel v mrežo s svojim dobrim izgledom in svobodnomiselnimi obljubami, ki pa jih nikoli ne bo držal.

Moški v znamenju strelca je odločen osvojiti vsako žensko, ki pritegne njegov pogled, a se že po nekaj tednih naveliča in vrne na lov, pri čemer svojo prejšnjo "žrtev" pusti zlomljenega srca in v bolečinah.

Četudi si z njim želiš imeti nekaj več kot samo kratko romanco, bo to najverjetneje edina stvar, ki ti jo bo pripravljen dati.

Moški v znamenju škorpijona je strasten, a zmožen prevzeti nadzor nad tvojim življenjem, če se "zadržiš" predolgo.

Moških, ki si želijo nadzora, se raje izogibaj. S svojo opojno prisotnostjo ter spretnim obvladovanjem flirtanja in zapeljevanja, ki omreži vsakogar, je morda na prvi pogled videti kot uresničenje sanj. Začetek bo vroč, strasten in najverjetneje bo to najboljša ljubezen, na katero boš kadarkoli naletela.

A vendar, če bo imel potrebo po tem, da te pri nečem omeji, bo prevzel popoln nadzor nad teboj. Gre za posameznika, ki mu ne gre zaupati in je znan po tem, da zase zadržuje velike skrivnosti, medtem ko tebe krizitira, da preveč stvari zadržiš zase.

Zabava z njim je brez konkurence, a bodi pozorna na svoje srce!

Vsaka ženska bo v svojem ljubezenskem življenju vsaj enkrat izkusila, kako je biti z levom (in nato ugotovila, zakaj ni za dolgotrajno razmerje).

Medtem ko je na začetku kot en velik plišasti medvedek, pripravljen na to, da te zasuje z ljubeznijo in predanostjo, sčasoma razkrije svoj pravi jaz. Že po kratkem času se bo ob tebi počutil prijetno (to je zaradi njegove samozavesti) in kmalu boš lahko spoznala njegovo neprilagodljivo in trmasto naravo, zaradi česar ni ravno primeren za dolgotrajno zvezo.

Kratka romanca z njim bo strastna, vroča in pokazal ti bo vso svoje razkošje. A najbolje zate je, da se pravi čas umakneš, saj si ne želiš ostati ujeta v tej lepljivi mreži razvajenega in težavnega kralja.

Če si torej želiš dolgotrajnega razmerja, se skušaj v velikem loku izogniti zgornjim znamenjem. No, v primeru, da si v teh toplih dneh zaželiš vroče romance, pa kaj izvoli! Ne bo ti žal. 😉

Po predlogi Jade Louise

Preberi še: Kaj je po HOROSKOPU tvoj dragi? Preveri in ugotovi, KAKO ti bo zlomil srce

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, so uresničitev sanj vsakega moškega!