Horoskop: Te stvari ti (glede na tvoj znak) povzročajo največ skrbi

Ti kakšna stvar pogosto dela skrbi? Preverili smo, kaj je tisto, kar ti povzroča skrbi in zaradi česar se najbolj razjeziš (gledano na tvoje astrološko znamenje). Razkrivamo spodaj!

Horoskop: Te stvari ti (glede na tvoj znak) povzročajo največ skrbi (foto: Unsplash/Jordan Sanchez) Unsplash/Jordan Sanchez
19. 9. 2017

"Vsako astrološko znamenje ima svoje specifične lastnosti," pišejo na spletni strani Bustle.com v članku The Things Most Likely To Give You Anxiety, Based On Your Zodiac Sign. S tem ko boš izvedela več o svojih naravnih težnjah, se boš znala usmeriti in svoje skrbi (vsi jih imamo!), lažje brzdati.

Spodaj preveri, katere stvari ti glede na tvoj zodiakalni znak povzročajo največ skrbi in s tem ovirajo tvojo ustvarjalno energijo ter kaj lahko storiš, da se jim izogneš.

1. OVEN

Če obstaja kaj, kar te straši, je to možnost, da nekje ne uspeš.

To gre pripisati tvojemu ognjenemu znamenju in posledično neverjetni tekmovalnosti. "Absolutno morajo biti ovni najboljši v vsem, kar počnejo," razlaga Valerie Mesa.

2. BIK

Denar in pomanjkanje varnosti je tisto, kar ti skrivi največ las.

Tudi če ti stvari na finančnem področju tečejo zares dobro, teh skrbi ne gre premagati. Bikice imate rade stabilnost na vseh področjih v življenju. Ne glede na to, kako bogate ali revne ste.

Zaradi istega razloga se bikice težko premaknete iz svoje cone udobja. Kot pravi Mesa: "Bik je znamenje, ki živi za udobje, del tega udobja pa je stabilnost." To je strah, ki pripadnike tega znamenja zadržuje pred preizkušanjem novih, drugačnih stvari.

3. DVOJČKA

Majhne napake in nesporazumi so tisto, česar ne obvladujete preveč dobro.

Zaradi naslova elektronske pošte, načrtovanja sestankov in organizacije predalov v pisalni mizi ste sposobni bedeti dolgo v noč. Straši vas tudi dejstvo, da bi lahko vaš sogovornik en stavek, ki ste ga nekoliko dvoumno povedali, razumel napak. O izrečenem boste premislili stokrat in morda razlago poslali po e-pošti.

4. RAK

Pomanjkanje varnosti vas dela nesigurne bolj kot tiste, ki so rojeni v znamenju bika.

Rakci težijo k ustvarjanju varnega planeta in občutka varnosti v ljubezni. Ne prenesete strahu pred izgubo nekoga, ki vam je drag. Ravno tako si delajo raki velike skrbi glede denarja. "Lahko bi imeli milijon evrov evrov na banki," pa bi bili vseeno nemirni.

5. LEV

Največje skrbi levinj se vrtijo okoli tega, kaj si drugi mislijo.

Običajno tudi kar hlepite po pozornosti in vas jezi in skrbi, če je nimate dovolj.

6. DEVICA

Nered je tisto, česar ne marate in kar vam povzroča največje skrbi. Sicer pa bi lahko tako in tako dejali, da so skrbi sinonim za devico.

Kar pa seveda ne pomeni, da niste rojeni za stresno življenje. Ste radi osredotočeni na minute in organizirani na vseh področjih svojega življenja … Z razmišljanjem in analiziranjem o vsaki podrobnosti določene situacije, načrtovanju korak za korakom stvari vedno privedete do cilja. Običajno se ves vaš napor izplača.

7. TEHTNICA

Tehtnice imate velik problem reči 'ne'.

Zelo vas skrbi, da bi druge razočarali ali jih ujezili. Tehtnice imate rade harmonijo, zato vas vsak morebiten konflikt zelo straši. Na vsak način se jim poskušate izogniti.

8. ŠKORPIJON

Škorpijone najbolj skrbi izdaja.

Občutek, da se vam je nekdo zlagal, se lahko zdi grozljivo stresen. Vam je znano?

9. STRELEC

Strelke, vaš največji strah je, da boste nekaj zamudile.

Ste ene največjih avanturistk. Želite doživeti vse, kar je le mogoče. Ste prijateljice z nespečnostjo, če ta pomeni, da boste življenje doživele v vsej njegovi polnosti. Bodite previdne in se pazite pred izgorelostjo.

10. KOZOROG

Strah pred neuspehom vas bi lahko pokopal.

Nič na svetu vam ne povzroča večje tesnobe kot to, da ne bi v nečem uspeli. Znani ste po specifičnih profesionalnih in osebnih ciljih, hkrati pa se ponašate z zmožnostjo, da prav vse dosežete. Če se slučajno zgodi, da ne dosežete svojega končnega cilja, se lahko pri pojavijo vse vrste stresa.

11. VODNAR

Strašijo in skrbijo vas okoljska in socialna vprašanja.

Novice iz sveta so tiste, ki vas znajo zelo razburiti. Skrb vam povzročajo predvsem globalna, okoljska in socialna vprašanja. Ves čas spremljate novice o tem, kaj je narobe v svetu in skušate situacijo obrniti na bolje. Paziti morate, da te (sicer zelo dobre lastnosti) ne poudarjate preveč.

12. RIBI

Vaše največje skrbi so običajno skrbi drugih ljudi, najsi bodo to bližnji prijatelji ali popolni tujci, ki jih srečate na ulici.

Radi pomagate drugim. Občutka, da niste zmožne pomagati drugim, ne prenesete.

P.s. Če ti zgornje skrbi delajo pretirane preglavice, se moraš zavedati, da lahko sama spremeniš svoj svet. Z malo dela (ali s pomočjo svetovalca) lahko stvari postaviš na pravo mesto!

Preberi še: Horoskop: To je tisto, kar te dela tako posebno (glede na tvoje astrološko znamenje)

Priporočamo tudi: Kaj tvoje astrološko znamenje pove o tem, kako ljubiš?