Tako v hipu ugotoviš, kaj ti želi sporočiti s svojo govorico telesa (glede na njegov astro znak)

Saj veš, dejanja povedo več kot 1000 besed.

Tako v hipu ugotoviš, kaj ti želi sporočiti s svojo govorico telesa (glede na njegov astro znak) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2018

Da je moškega večino časa težko prebrati, še posebej, če ga še ne poznaš dobro, ni nobena skrivnost.

No, telesna govorica je navadno tista, ki pove veliko več kot njegove besede in, kot vse ostalo, se razlikuje med posameznimi astrološkimi znamenji.

Kako lahko v hipu ugotoviš, kaj ti s svojo telesno govorico sporoča? Takole!

OVEN

Ovni so zelo dovzetni za prve vtise in pazijo, kakšnega bodo dali. Ko vidijo drugo osebo, da prekriža roke, se brez premisleka še v istem trenutku na to odzovejo. Za njih je pomembno tudi, da si vzamejo minutko časa, da se zberejo, preden začneš z njimi pogovor.

Bodi pozorna na njegovo govorico telesa, vendar pa prav toliko pozornosti posveti tudi njegovim besedam (pri tem ne pozabi na svojo govorico telesa in govor). Njegova iskrenost je lahko privlačna, a le dokler ne postane preveč impulzivna.

BIK

Pri bikih se vse vrti okoli telesa – predvsem njihovega. Svojo sproščenost in odprtost pokažejo tudi s svojo govorico telesa, zato ga kar spodbudi k temu in izkoristi priložnost, da ga "prebereš".

No, biki so prav tako zelo trmasti, zato v primeru, da takoj ne ugotoviš, kakšen je njegov namen, še ne obupaj. Tvoje morebitno razmišljanje oziroma mnenje mu lahko postane nadležno in posledično se bo zaprl. Zato sprejmi tudi to, kar ima on za povedati.

DVOJČKA

Kot veš, je pri dvojčkih komunikacija glavna. Pri pogovorih so zelo vešči in dojemljivi. A dvojčki prav tako težijo k temu, da so večno optimistični – včasih celo preveč.

Ne poglobi se preveč v prav vsako gesto, ki jo naredi ali pa sploh ne. Samo zato, ker ima roko na mizi, še ne pomeni, da želi, da jo vzameš. Skušaj ga malo bolje spoznati, saj ko govorimo o dvojčkih, je to v bistvu zelo preprosta naloga.

RAK

Ena izmed lastnosti, ki rake najbolje opišejo, je njihova intuicija. So zelo dobri pri branju vibracij in so praktično strokovnjaki na področju branja govorice telesa.

Kar je zate pomembno pri tem, je to, da bodi med razvozlavanjem njegove govorice telesa pozorna tudi na svojo. Namreč, v kolikor ne kaže najbolj pozitivne strani, se še ne odmakni. Daj mu priložnost, sprosti se in tudi sam se bo sprostil.

LEV

Družabni in atraktivni levi so pri interpretaciji nekoliko bolj zapleteni.

Zato med pogovorom z njim spreglej vse, kar ima oblečeno, in se osredotoči na njegovo telo, njegove gibe in to, kakšen občutek ti daje.

DEVICA

Device je posebej težko "prebrati" zaradi njihove nervoze, saj si vedno želijo, da je vse popolno.

Pozorna bodi na njegova ramena in oči. Ima sključena ramena, zmeden pogled? Kako to sovpada s tem, kar govori? Device, kot rečeno, vedno stremijo k popolnosti in če ni niti blizu tvojim pričakovanjem, niti se ne trudi to doseči, ni vreden tvojega časa.

TEHTNICA

Interpretacija govorice telesa pri tehtnicah je lahko zapletena. So eno izmed znamenj z največjo domišljijo, ki lahko pride prav v marsikateri situaciji, a ni ravno v pomoč, ko se z njimi pogovarjaš. Obstaja nevarnost, da njegovo govorico telesa razumeš popolnoma narobe.

Pri tem ti lahko pomaga to, da ga skušaš bolje spoznati, do takrat pa bodi pozorna na to, kaj tvoje telo sporoča njemu, in si delaj zabeležke, kako se na to odziva.

ŠKORPIJON

Pri škorpijonih sta najbolj pomembni odprtost in pristnost ter da je v sozvočju s čustvi. 

Namesto, da ti bo povedal, kako se počuti, ti bo raje to pokazal in s tem odkril pravega sebe, kar bo zate čisto dovolj.

STRELEC

Iskrenost je lahko tako konstruktivna kot destruktivna in to velja še posebej za strelce.

Če želiš razvozlati, kaj ti želi s svojo govorico telesa sporočiti, bodi zelo potrpežljiva in pozorna na to, kaj ti v resnici želi povedati.

KOZOROG

Analitični kozorog ima vse dobro premišljeno, kar na žalost ni spodbudno, ko govorimo o govorici telesa ...

No, če ga ne boš znala točno "prebrati", si pa lahko prepričana, da njemu to ne bo problem.

VODNAR

Vodnarji so pametni, a njihova velika ovira je, da potrebujejo svoj čas zase.

Svoja čustva daj na stran in se poglobi vanj, a ne preveč! Bodi pozorna na celoten proces, tj. interpretacijo njegove govorice telesa.

RIBI

Ribe so že same po sebi dobre pri branju drugih, saj je govorica telesa globoko povezana s čustvi. So tihe in nežne.

Včasih jih odnese v svet domišljije in začnejo iskati objekt v resničnem svetu, da bi se ga oprijeli. To lahko pokaže tudi tako, da seže po tvoji roki, s pomočjo katere se bo vrnil nazaj v resničnost.

Po predlogi yourtango.com

Preberi še Horoskop: TO je najbolj nadležna lastnost tvojega nebesnega znamenja

Priporočamo tudi Horoskop: Kateri seks položaj ustreza tvojemu znamenju?