Horoskop: Boš na stara leta zabavna babica ali nadležna starka? Zvezde pravijo ...

Vsakdo izmed nas se stara na drugačen način, kar je odvisno od temperamenta, karakternih lastnosti ter močnih in šibkih točk posameznika.

Horoskop: Boš na stara leta zabavna babica ali nadležna starka? Zvezde pravijo ... (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2019

A vendar obstajajo določene lastnosti, ki so sorodne tistim, rojenim v istih horoskopskih znamenjih.

OVEN

Ovnice ignorirate svoja leta, živite v danem trenutku ter boste vedre in mlade od konca svojega življenja. V svojih zrelih letih dobro znate nositi svojo "usnjeno jakno" in prekipevate od energije, o kateri lahko 20-letnice samo sanjajo.

BIK

Bikice imate rade hrano, zato se lahko zgodi, da z leti pridobite nekaj odvečnih kilogramov. Čeprav niste najbolj navdušene nad fizično aktivnostjo (pa tudi ne psihično), ste zelo vzdržljive in boste dolgo živele.

DVOJČKA

Dvojčice si že v mladosti zastavite cilje in jih tudi dosegate. Celo v jeseni svojega življenja nadaljujete s svojim delom, napredujete in se razvijate.

RAK

Rakovice se delite na dva tipa: tisti, ki se nikoli ne postara, in tisti, ki v starosti spominja na mati Terezo. Iščete spoštovanje in postanete prave babice.

LEV

Levinje ste mirne in pretirano pozorne ter nekoliko vzvišene. Ko se postarate, ste zelo izkušene, spokojne ter želite biti avtoriteta in vzor mnogim.

DEVICA

Device začnete z leti svet okoli sebe sprejemati negativno. Ste kritične. Trudite se ostati v formi, skrbite za svoje zdravje in stremite k popolnosti v vsem. V starosti ste stroge, pametne in negovane dame.

TEHTNICA

Tehtnice skrbite za svoj videz, se pomlajujete in si domišljate, da ste videti mlajše, kot ste v resnici.

ŠKORPIJON

Škorpijonke ste važne in uglajene. Imate se za filozofinje, da ste modre, pravzaprav pa ste močno osredotočene na svoje cilje in prepričanja. Ste trmaste in nadležne.

STRELEC

Strelke se trudite, da se za svojo starost ne zmenite, in pričakujete komplimente na vaš videz. Svojo privlačnost in seksapil ohranite vse do pozne starosti.

KOZOROG

Kozoroginje se rodite kot "male starke", ste modre in resne, odgovorne in spokojne. Nato pa z leti postanete vesele in otročje.

VODNAR

Vodnarke ste nenavadno resne. Z leti se lahko zgodi, da postanete ekscentrične in vam je vseeno za tuje mnenje. Prav tako ste nepredvidljive.

RIBI

Ribice je zelo strah starosti, zato ves čas pazite na ravnovesje in preračunavate svoje "rezultate". Zaradi pretiranih skrbi pa se lahko zgodi, da boste živele krajše, kot bi sicer.

Ali vse to drži, boš najlažje preverila pri svojih (starih) starših, a ne pozabi, da to nekoč čaka tudi tebe! 🤪

Vir: Femina

Preberi še: HOROSKOP: Preveri, katera domača žival je POPOLNA za tvoje znamenje

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Kaj ti prinaša APRIL na področju odnosov, kariere in počutja