Horoskop: Ta astro znamenja veljajo za največje LAŽNIVCE (pazi se jih!)

Laganje je grda razvada, a nekateri ljudje se je preprostno ne morejo ali nočejo rešiti. To so znamenja, ki si najraje zatečejo k laganju!

Horoskop: Ta astro znamenja veljajo za največje LAŽNIVCE (pazi se jih!) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2019

Vsak izmed nas se kdaj zlaže. Bodisi se želimo izogniti težavam, sebe predstaviti na lepši način ali pa lažemo preprosto zato, ker je to naša odvisnost, ki se je ne moremo rešiti. Nekateri ljudje lažejo bolj kot drugi, kar pa je povezano tudi z astrološkim znamenjem posameznika.

To so največji lažnivci med njimi (po vrsti, od največjega do najmanjšega):

Škorpijon

Iskreno, je kdorkoli prenesečen, da so se škorpijoni znašli na vrhu seznama največjih lažnivcev? Prepričani smo, da to tebe, draga škorpijonka, ni niti malo presenetilo. ;)

Škorpijoni veljajo za največje manipulatorje in prevarante daleč naokoli, zato ni nič presenetljivega, da se v laganju z njimi ne more primerjati nobeno drugo znamenje. A škorpijoni so tako prekleto dobri v tem, da sčasoma niti sami več ne morejo ločiti med resnico in lažjo.

Dvojčka

Medtem ko dvojčki nikoli ne bodo tako prevarantski kot škorpijoni, ko govorimo o manipulaciji in lažeh, definitivno pokažejo svoj talent. No, dejstvo je, da (podobno kot pri škorpijonih) ljudje vedo, da so dvojčki lažnivci.

A ker so tako zabavni in kreativni, je to le del njihove osebnosti, ki jo je treba sprejeti. Na žalost to ne velja za škorpijone, ki se ne izvlečejo tako zlahka.

Ribi

Čeprav je ribe preprosto označiti za umetniške in občutljive duše, je realnost takšna, da se pod vsem tem skriva majhen vražiček, ki bo za to, da dobi, kar hoče, pripravljen tudi lagati.

Ker pa so v primerjavi z drugimi znamenji veliko bolj intuitivne, ribe točno vedo, katero laž povedati (in kako), da v vsaki situaciji dobijo tisto, kar želijo.

Tehtnica

Kombinacija šarma in manipulacije pri tehtnicah jih naredi odlične lažnivce. Lažejo, da se izognejo težavam. Lažejo, da izpadejo boljši, kot so v resnici. In lažejo, da dobijo tisto, kar hočejo. V bistvu lažejo ves čas.

In medtem ko so poosebljena laž na dveh nogah, jim njihova neodločnost otežuje sledenje svojim lažem. Zato so nagnjeni k temu, da veliko krat laž, ki so jo že povedali, skušajo spremeniti.

Še preden se zavejo, imajo dolg seznam raznih neresnic, pri čemer pa je vsaka od njih tako prepričljiva kot prejšnja. Lahko bi rekli, da imajo dar za laganje.

Rak

Ja, raki so popolni lažnivci, a v nasprotju z ostalimi znamenji na tem seznamu namen njihovih laži ni, da bi koga prizadeli ali dobili tisto, kar hočejo. Pri rakih gre bolj za pretiravanje in njihovo nezmožnost videti resnično različico dogodkov.

In čeprav so eni največjih lažnivcev v horoskopu, so njihove laži (navadno) vsaj neškodljive.

Vodnar

Tako kot pri rakih, tudi laži vodnarjev niso namenjene ustvarjanju škode. V večini primerov lažejo, da bi ohranili mir in se izognili temu, da koga prizadenejo. In čeprav je to pravzaprav lepo od njih, se jim lahko maščuje, ko resnica pride na dan.

Kar pomeni, da so vse te laži, ki jih vodnarji ves čas govorijo, le obliž – dokler ne pride nekdo, ki ga z enim samim potegom odlepi.

Vir: Yourtango.com

Gif: Giphy

Preberi še: Preveri, kakšno bi bilo tvoje IME, če bi ga določalo ASTROLOŠKO znamenje

Priporočamo tudi: Ups! Teh zlatih pravil razmerij NIKOLI ne prelomi!