Horoskop Škorpijonka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Škorpijonka (23. oktober – 21. november) si v ljubezni želi strasti in zaupanja.

17. 11. 2010

Vse to lahko dobi od Raka, Ribe in Bika. V poslovnem svetu ji odgovarja delo z Levi in Devicami, prijateljsko pa se prav tako najbolj razume z Devicami in Raki.

Škorpijonke se življenja ne bojijo, zato se vedno spopadajo z njim iz oči v oči. So močne, odločne in včasih boleče iskrene glede vsega, kar jim v življenju veliko pomeni. Takšne so ne glede na to, ali gre za politiko, splošno stanje v svetu ali le barvo njihove najljubše šminke. Če pa si nekaj zelo zelo želijo, bodo za to storile skoraj vse, da bi to tudi dobile. Kadar so takšne želje še posebno močne, se ne bodo obotavljale uporabiti tudi moralno dvomljivejših prijemov. Če je potrebno, znajo biti tudi zvijačne.

Med rjuhami: Vse boš naredile za to, da mu boš ugodila, saj te prav to, da ga znaš vzdražiti najbolj vznemiri. In takoj, ko bo to ugotovil, se bo potrudil, da bo imel sebe - in posledično tebe - vseh 24 ur na dan v pripravljenosti.

Dražljiva posebnost: Pohoten pogled. Sposobne si obdržati očesni kontakt pred, med in celo po vajinem vročičnem aktu, kar ga navdaja z občutkom, da sta edini živi bitji na svetu.

Kaj ženska, rojene v znamenju Škorpijona, išče v ljubezni in seksu

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

Še neizkoriščeni potenciali: Si pravi vrelec še neobvladane energije. In prav tu tiči tvoj največji potencial.

Pripravljena na poroko: Škorpijonke se hitro poročijo, a tudi hitro razvežejo, razen če jim uspe najti resnično sorodno dušo. V tem primeru postane zakonska zveza nekaj svetega in potem nikdar več ne razmišlja, da bi ljubezensko srečo iskala še kje drugje. Pa vendar jih bo, navkljub urejenemu zakonskemu življenju, še vedno rado zaneslo tudi v vznemirljive skoke čez plot.

O čem sanja? Ker je polna ekstremov, včasih sanja o popolni svobodi in neodvisnosti, spet drugič o popolni predaji in zvestobi.

Sanjski življenjski dosežek: Početi v življenju to, kar si je vedno želela, in biti z moškim, o kakršnem je vedno sanjala. Njena ambiciozna narava se mora uresničiti.

Sanjsko potovanje: Privlačijo jo skrivnostni in manj dostopni kraji, saj se ne boji pogledati drugačnosti v oči. Daljši obisk puščave, ki mu sledi sanjska zapuščena plaža.

Sanjski zmenek: Več kot to, kam bosta šla, ji pomeni, kako se bosta imela. Če se bo pogumno odzval njenemu magnetičnemu pogledu in se potem posvetil njeni telesni strasti, bodo njene sanje izpolnjene.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi:

  • Nakit in dragi kamni: Mavrični opal, ametist …
  • Roža: Temno rdeče rože, zlasti geranije in rododendron, pa tudi anemona.
  • Slog oblačenja in barva: Škorpijonkam so posebno ljubi dramatično temno rdeči in kostanjevi odtenki. Oblačila so predvsem zelo drzna.

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Škorpijon

Kaj je potrebno, da bo tvoj Škorpijon v postelji godel od zadovoljstva?!

Erogena cona: Ta možati primerek samca najbolj ceni, da ga omrežijo z videzom skrivnosti, predvsem pa z dobro mero občutljivosti in nežnosti. Tarča je njegova erogena cona v možganih: zato ga zdraži z umskimi igricami.

Najljubša zabava: Umazani ples v klubu ali pa pobotanje v napol javnem prostoru bo zadovoljilo izzivalno Škorpijonovo potrebo po tem, da je opažen.

Vzpodbudi njegov tek: S sušijem, z rakci in ostrigami boš to vodno znamenje zagotovo pridobila na svojo stran.

Korak do uspeha: Povej mu, da je presenečenje pod mini krilom namenjeno le njemu. Ne bo se mogel upreti mešanici tvoje sramežljivosti in zaupljivosti.

 

Tvoj Škorpijon

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Je intenziven. Je strasten, zato se želi vezati tako v seksualnem kot v čustvenem smislu. Gotovo te ne bo razočaral.
  • Je zelo radodaren. Jasno, da je rad potešen, toda tudi on bo naredil vse, da bo zadovoljil vse tvoje potrebe.
  • Ne pozna tabujev. Nič ga ne more presenetiti, pa naj zveni še tako perverzno in žgečkljivo. To je dobra novica za vajin seks.


Kako ga osvojiš? Ker ima rad stvari pod nadzorom, se malce podredi njegovi moškosti in mu dovoli, naj te on ulovi v svojo mrežo. Čeprav mu po glavi vedno hodi samo seks, se mu ni treba takoj predati. Naj najprej malo fantazira.

Kaj ga odbija? Škorpijoni so ustvarjeni za resne zveze. Če ga boš provocirala z raznimi igricami, se pred njim hudomušno pogovarjala z drugimi tipi in ga hotela narediti ljubosumnega, se bo kaj kmalu odločil za drugo.

Slavni primerek Škorpijona

Owen Wilson, 18. november 1968

Leonardo DiCaprio, 11. november 1974