Horoskop Rakica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Strastni Škorpijoni po horoskopu so Rakici (21. junij – 21. julij) zelo pri srcu, saj z njimi deli posesivno in skrbno naravo, ki obljublja partnerstvo za vse življenje. Tudi v prijateljskem odnosu se dobro znajdeta, sicer pa so njeni dobri prijatelji lahko tudi potrpežljivi Biki, sočutni Raki in pravičniški Levi.

15. 7. 2011

Dekleta, rojena v znamenju Raka, so polna presenečenj. Prvi trenutek sramežljive, da bi bile že v naslednjem nabrito duhovite. Celo njihovi najboljši prijatelji se pogosto sprašujejo, kakšne v resnici sploh so. Pa vendar obstaja lastnost, na katero se bodo lahko ljudje, ki so ji blizu, lahko zanesli: to je njihova obzirnost. Rakice ne bodo nikoli pozabile kupiti darilca za rojstni dan, pa čeprav si dotični to v tistem trenutku sploh ne bi zaslužil.

Kaj ženske, rojene v horoskopskem znamenju Rakic, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Kaj so tvoji atributi? Si očarljivo sentimentalna, sočutna in ljubeča oseba. V težavnih situacijah se tvoji bližnji vedno lahko zanesejo na tvojo prirojeno vztrajnost in pogum.

Kakšna si v postelji? Izredno čutna in domiselna ljubimka, vendar te lahko že najmanjše pomanjkanje občutljivosti s strani ljubimca povsem razkači.

Še neizkoriščeni potenciali: Zaščitniško rakico rade obsedajo skrbi za blagor bližnjih. Če bi bolj zaupala svoji intuiciji, bi prišle močneje do izraza veselejše plati tvoje osebnosti.

Pripravljene na poroko: Rakica se strašansko rada poroči, če je nujno, tudi večkrat, saj se njena hotenja resnično izpolnijo le v resni ljubezenski zvezi. V zakonu z ljubljeno osebo se počuti varno, in če ji partner ljubezen tudi vrača, se bo njen močno izražen elektrin kompleks dokončno umiril.

O čem sanjajo? Rakice podnevi in ponoči rade sanjarijo o vsem mogočem, najbolj pa o tem, da bodo nekoč živele ob vodi in bile v popolnem ravnovesju z okoljem in same s seboj.

Sanjski življenjski dosežek: Naj se sliši še tako tradicionalno, za rakico je družina vedno na prvem mestu, še posebej tista, ki si jo ustvari sama.

Sanjsko potovanje: Premamijo jo kraji ob vodi. Ker je skromnost ena od njenih vrlin, je to lahko tudi kampiranje v šotoru za dva. Sicer pa se ne bi branila niti luksuznega hotela s petimi zvezdicami.

Sanjski zmenek: Ona bo skuhala okusno večerjo, on pa bo prinesel steklenico vina, ki jo bosta z užitkom počasi pila. Sledi vroča kopel v masažni kadi, popestrena z aromatičnimi olji.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi

Slog oblačenja in barva: Rak je povezan z zeleno, belo, dimnato sivo in s srebrno modro barvo.

Rože: lilija, lokvanj, pa tudi vse bele rože: še posebno bela vrtnica, akant in slak.

Nakit in dragi kamni: biseri, karneol, aventurin, mesečev kamen!

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Rak

Kaj je potrebno, da bo tvoj Rak v postelji godel od zadovoljstva?!

Erogena cona: Povej mu, da imaš zadnje čase težave z neenakomernim srčnim utripom. Še preden ga bo zaskrbelo za tvoje zdravje, pa pripomni, da si ugotovila, da se to dogaja le, ko je on v bližini …

Najljubša zabava: To si seveda ti! In zdaj se lahko končno sprostiš! Tvoj romantik bo znal ceniti tudi tvojo sentimentalnost, zato boš lahko občutljiva ali jokava do mile volje.

Vzpodbudi njegov tek: Rakce, lignje ali postrvi bo vedno rad videl na svojem krožniku. Mediteranska kuhinja bo zato pravi izbor.

Korak do uspeha: Kadar svojo napetost ali skrbi stresa nate, poskušaj preslišati njegove krute pripombe. Če ne bo šlo drugače, si priskrbi kar ušesne 'zamaške'.

Tvoj Rak

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Ima najboljši smisel za humor. Njegovi spontani komentarji so res fantastični. Le kako ne bi bila z njim?
  • Lahko mu zaupaš. Zvesti rak niti v sanjah ne bi izdal tvoje skrivnosti. Vajina intima je samo vajina, in to ti je zelo všeč.
  • Je pravi vražiček. Vsaj kar se tiče različnih tehnik med rjuhami. Že njegovo seksi slačenje je neustavljivo privlačno.

 

Kako ga osvojiš? Rak je zelo previden, zato bosta vezi tkala počasi. Druži se z njim in z vajinimi skupnimi prijatelji, a mu vsake toliko nameni globok pogled. Potem ga povabi na sprehod s tvojim – ali prijateljičinim – psom, saj živali naravnost obožuje.

Kaj ga odbija? V njegovi DNK je zapisano, da mora svojemu dekletu nuditi kraljevsko ravnanje, po drugi strani pa tudi sam od tebe ne pričakuje nič več in nič manj. Če boš pozabila na njegov rojstni dan ali na kakšen vajin dogovor, se ti slabo piše.

Slavni primerek Raka

Omar Naber, 7. julij 1981