HOROSKOP: Preveri, po kakšnem DOPUSTU hrepeni tvoje znamenje (popolne počitnice, prihaaaaajam!)

Še ne veš, kam se boš odpravila na počitnice? Zvezde pravijo, da sem 👇🏼.

HOROSKOP: Preveri, po kakšnem DOPUSTU hrepeni tvoje znamenje (popolne počitnice, prihaaaaajam!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2019

Bodi odprta za nove možnosti, saj lahko dopust, tudi če ga preživljaš doma, začiniš s prav posebnimi začimbami. ;)

TUKAJ bodo dopustovala zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog)

Da bi obnovili svojo življenjsko energijo in se kakovostno odpočili, načrtujte umirjene dejavnosti ali, če se bolje izrazimo, čim manj dejavnosti.

Šport se ne bo znašel na vrhu lestvice prednostnih ciljev. Vašo potrebo po gibanju bodo zadovoljili počasni sprehodi, plavanje ali joga. Izberite najlepši kraj za oddih, ki si ga lahko privoščite, saj bosta že sama lepota okolice in umirjeno ozračje pozitivno vplivala na vsa vaša čutila in jih pripravila na počitek.

Za vas nedvomno niso divje plaže, temveč udobni ležalniki pod senčniki, topli bazeni ali dobri wellness centri.

Za počitek vam včasih lahko zadostuje že urejen vrt, park, po katerem boste sprehodili svojega psa, ali drevo z bogato krošnjo, pod katero si boste oddahnili ter vpili barve in vonjave sveta, ki ga je prebudila toplina poletja.

Vi ste njegov umirjeni del, stabilni ste v svojem obstoju in ste v njem trdno zasidrani.

Za vaše telo bo pravi počitek skrbna nega telesa, v katero lahko prištevamo tudi masažo, sončenje in dober spanec. Razvajajte se z maskami za lase, obraz in telo, ki ste jih iz hranljivih sestavin pripravili sami.

Še en od pogojev za idealen dopust je dobra hrana. Dobro ste seznanjeni z zdravo prehrano, zato bo čas, ki ga boste imeli končno na voljo, razburkal vašo domišljijo.

Občutek globoke življenjske radosti, ki vam ga lahko dajo vaši pretanjeni čuti, še okrepite z dobrotami, ki se jim sicer odrekate.

TUKAJ bodo dopustovala ognjena znamenja (oven, lev, strelec)

Vaša življenjska energija je dinamična, zato za dober oddih potrebuje vsebino, ki bo razplamtela notranji ogenj. Sem vsekakor sodi aktivni oddih: potovanja, šport, pustolovščine in ljubezen.

Veliko vam pomeni telesna dejavnost: to je tisto, kar vas sprosti, da si spočijete. Popolna izbira bi bilo potovanje. Dlje kot boste šli, boljše bo! To je priložnost, da na svoje življenje pogledate z drugega zornega kota. Dobili boste sveže zamisli za spremembe, s katerimi boste vplivali na stvari, ki vas motijo.

Igre in šport spodbudijo vašo domišljijo, prinesejo vznemirjenje, zaradi katerega začutite, da življenje ni dolgočasna in čisto navadna vsakodnevna rutina. Zelo radi tudi dvignete raven adrenalina v krvi, ki razbije skupke stresa, zato ekstremnim športom nikoli ne obrnete hrbta.

Prištevate se med pustolovce, ki svoj robinzonski dopust z veseljem preživijo na osamljenem otoku ali kakšnem drugem odročnem kraju, kjer ni ne elektrike ne vode, le izziv preživetja v divjini.

Ključna beseda vašega čustvenega oddiha pa je romantika

Ne čakajte, da vas bo presenetil partner. Pojdite v akcijo z romantično večerjo in igrajte igro zapeljevanja, ki bo razplamtela ljubezenski ogenj. Ko boste začutili, da ste zaželeni, romantika pa bo stopila vaše srce, boste občutili polnost življenja in utripanje strasti lastnega bitja. To je pravi oddih!

TUKAJ bodo dopustovala zračna znamenja (dvojčka, tehtnica, vodnar)

Vaš popoln oddih ima predznak dinamike: vi počivate v gibanju. Da bi nahranili svojo igrivost in radovednost, potrebujete dražljaje iz okolja, dogajanje, ljudi...

Po drugi strani bo dobra knjiga najpreprostejši način oddiha, ki bo obenem spodbudil vašo domišljijo, zaposlil vaš um in ga iz turobnega vsakdana popeljal v vznemirljive izmišljene svetove.

Odpočili si boste lahko tudi med gledanjem filmov, še raje pa boste s prijatelji na gurmanskih večerjah, na letališčih, filmskih festivalih...

Potovanja so priložnosti za učenje, ki jih boste z veseljem izkoristili.

Telo sproščate s telesnimi dejavnostmi, ki vam omogočajo, da osvajate prostor okrog sebe. Zagotovo ste dobro založeni s športno opremo, med katero sodijo rolerji, kolo, deska za jadranje ... torej s stvarmi, ki omogočajo hitro gibanje, vendar na pogon lastnih mišic.

Všeč so vam športi v družbi. Kljub temu ne pozabite na sproščanje. V svoje središče se lahko vrnete z meditacijo. Prek nje boste odkrili neraziskane svetove, ki nudijo več vznemirjenja, znanja in radosti, kot bi si sploh lahko predstavljali.

TUKAJ bodo dopustovala vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi)

Za vas je pravi počitek, ko se ozrete vase. Potrebujete mirno obdobje, v katerem se boste posvetili svoji notranjosti in odkrili, kaj se v njej dogaja.

Odpotovati vase z meditacijo, plesom, glasbo, slikanjem ali pisanjem pomeni preveriti stanje rek in morja vašega čustvenega sveta. Odpočili si boste, ko jih boste očistili nesnage in navlake, ki je prišla od zunaj. Sproščate se, ko dopustite, da vas ustvarjalna energija ponese k ustvarjanju lepega.

Vaše telo se obnavlja prek spontanih dejavnosti, katerih intenzivnost se spreminja skladno s tokovi vaše senzibilne energije. Kar na lepem ste pripravljeni na težke telesne dejavnosti, potem pa potonete v sen, da obnovite svoje notranje zaloge. Ko se umirjeno in brez hudih časovnih omejitev ozrete vase, hitro zaznate, na katerih področjih telo potrebuje več nege.

Voda je pomemben element vašega počitka, zato večino svojih telesnih dejavnosti povežite z njo.

Če ste daleč od morja, energijo obnovite s kopelmi, zeliščnimi čaji in masažami.

Spanec je naravno zatočišče, ki vas odlično sprosti, medtem ko bo skrb za otroke, hišne ljubljenčke ali okolico odprla vaše srce. Z veseljem se boste poglobili v naravo in se brez težav uskladili z njenim ritmom. Prek spontanega življenja boste zapluli na tokovih lastne energije. Brez strahu ji dovolite, da vas odpelje prav tja, kamor morate iti.

Senka Ljubić

Vir: Sensa.si 

Fotografije:

Preberi še: Imaš zelene oči? TO o tvoji osebnosti razkriva veliko več, kot si morda misliš

Priporočamo tudi: Kaj je po HOROSKOPU tvoj dragi? Preveri in ugotovi, KAKO ti bo zlomil srce

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri