Horoskop: Preveri, kakšen modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju!

Naj ti modni horoskop pove več kot le karakterne značilnosti in napovedi počutja, zdravja, ljubezni in denarja. Obleci in naliči se primerno astrološkemu znamenju.

Horoskop: Preveri, kakšen modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2017

Rak

Tvoja zunanjost mora poudariti tvojo nežno in čustveno plat osebnosti!

Oblačila naj izražajo tudi tvoje notranje počutje. Barve, ki ti najbolj pristajajo, so vsi pastelni odtenki, srebrno modra in bela.

Veliko pripadnic ženskega spola, rojenih v znamenju Raka, nima najbolj skladnih postav, zato poskušaj svoje nepravilnosti prikriti z raznimi modnimi dodatki, rutami, šali pa tudi z nakitom, ki pritegne pozornost.

Predvsem pa se izogibaj ultra modernih oblačil, ki tvojemu stilu ne pristajajo najbolje.

Škorpijon

Tvoja podoba je ponavadi zelo odštekana, kakršna si tudi sama.

Zelo rada imaš udobna oblačila in nemalokrat bolj moški stil oblačenja kot pa ženski. Vendar bi bil marsikdo presenečen, ko bi lahko pokukal, kaj je pod obleko.

Ponavadi zelo seksi spodnje perilo, ki moškim kar jemlje dih. Si pač ženska, ki tako in drugače jemlje dih in ki se zaveda, da je bolj moški stil oblačenja samo odraz samostojnosti in svobode.

Ne izstopaj s svojimi navadami, ker boš preveč smešna. Bolje bo, da si oblečeš nove kavbojke, odštekano svileno srajco in na primer rožnate kavbojske škornje iz kače in še kakšen nor kos nakita. Uspeh bo zagotovljen.

Ribi

Rojena za zapeljevanje.

Ribice ste znane po tem, da se oblačite glede na trenutno počutje. Svoj umetniški čut za vsa področja življenja ste enkratno prenesle tudi v svet oblačenja, ki je zelo romantičen, a hkrati še vedno dovolj izzivalen.

Največ napak narediš pri izbiri barv, ki so vedno nežno pastelne. Več poguma, saj ti močne barve lepo pristajajo. Izogibaj se tudi težkim čevljem in čevljem z visokimi petami.

Bolje se boš počutila v nizkih mokasinih ali balerinkah. Zaradi lepih rok si lahko privoščiš kakršenkoli nakit, morda pa vendarle raje srebrn kot zlat.

Dvojčka

Kot pri vseh stvareh: enkrat tako, drugič drugače in le redko enako.

Dvojčice imate ponavadi že kar prirojen občutek za oblačenje in modo nasploh. Ste vitke in visoke z dokaj nežnim izrazom na obrazu.

Svoji zunanjosti tako rada posvečaš veliko pozornosti, zato budno spremljaš vsa dogajanja na modnem področju in vestno slediš novim modnim smernicam.

Rada imaš razne kombinacije, ki se marsikomu zdijo nemogoče, tebi pa se odlično podajo. Kombiniraš barve, ki jih drugi še v sanjah ne bi dali skupaj. Vendar pa svetujemo včasih malce več umirjenosti. Zaradi tebe samih in tudi zaradi drugih.

Tehtnica

Nate vedno nekdo vpliva, včasih tudi slabo ne le dobro.

Tehtnice se pogosto otepate s težavo odvečnih kilogramov. Temu primeren je največkrat tudi stil oblačenja, ki je nemalokrat preveč pod vplivom pripomb in nasvetov drugih pripadnic ženskega spola. Izogibaj se temnim barvam in širokim oblekam.

Na ta način ne boš prikrila pomanjkljivosti, nasprotno, le še bolj jih boš poudarila.

Najbolje boš videti v športno elegantnih oblačilih in v bolj oprijetih majicah, pa čeprav imaš kakšen kilogram odveč. Ker je tvoje življenje zelo aktivno, naj bodo ličila bolj diskretna in taka, da jih lahko čez dan brez težav obnoviš.

Vodnar

Ženske, rojene v znamenju vodnarja, veljajo za najbolje oblečene.

Rade ste urejene, a hkrati odštekane. Edina stvar, ki je nerodna pri tvojem stilu oblačenja, je ta, da ponavadi ni preveč praktičen.

Kar se barv tiče prisegaš na zelo močne, od rdečih, vijoličnih do zelenih tonov. Ljudje se nemalokrat čudijo, kako to, da si lahko dobro videti tako v povsem cenenih kosih oblačil ali pa tistih najdražjih.

Skrivnost je v tem, da znaš vsako obleko nositi z veliko mere elegance. Vedno pa si privoščiš tudi nekaj, kar ostale šokira. Enkrat je to povsem nor klobuk, drugič nemogoči čevlji, ki pa so na tebi zelo elegantni.

Bik

Najbolje se počutiš v kavbojkah in udobno širokih srajcah. Poskusi še kaj drugega.

Videz razigranega fanta je tisto, kar je zelo všeč ženskam, rojenim v znamenju Bika. Vendar to ne pomeni, da boš lahko skrila svoje ženske atribute, pa naj se še tako trudiš.

Zelo nerade nakupujete in nemalokrat ti je škoda denarja za oblačila. Zato moraš vedno kombinirati tisto, kar se najde v tvoji omari. Včasih lahko s starimi kosi oblačil delaš čudeže!

Dovolj je samo en nov modni dodatek in celotna podoba bo presenetljivo sveža. Izogibaj se prevelikih kontrastov in resno ukrojenih kostimov. Delovala boš preveč togo in vse prej kot elegantno. Tvoja barva je rdeča.

Devica

Device zelo rade občudujejo svojo podobo.

Device ste vedno in povsod rade kot iz škatlice. Vsaka stvar mora biti strogo na svojem mestu. In to tudi nenehno preverjate. Včasih se zdi, da bo ogledalo kar počilo, toliko se v njem ogleduješ.

Ampak bi se motila, če bi mislila, da se samo občuduješ. Včasih namreč prav malce obsedeno iščeš napake.

Kolikokrat se ti je že zgodilo, da si bila na vratih in si se vrnila ter popolnoma preoblekla? Kaj ni to že malce obsedeno? Predvsem zato, ker imaš okus in si vedno urejena, pa naj oblečeš to ali ono obleko. Obleke so lahko katere koli barve, čeprav sama prisegaš na rjave in peščene odtenke.

Kozorog

Klasika te ne bo nikoli pustila na cedilu.

Kozoroginje ste po naravi zelo elegantne ženske. Veliko jih je, ki vašo modo posnemajo in se ravnajo po vsem, kar storite, rečete in seveda oblečete.

Zanimivo je, da se zdi, kot da se s svojim videzom niti malo ne ukvarjaš in da je vse na tebi zgolj posledica srečnih naključij. No, v bistvu je tako, ampak predvsem s prirojenim čutom za estetiko.

Same predvsem prisegate na klasiko, ki jo tu pa tam dopolnite s kakšnim modernim kosom, ki doda celotnemu videzu tisto vašo značilno popolnost.

Najbolje ti pristajajo umirjeni toni iz naravnih materialov, kot so lan, kašmir, bombaž in svila. Od nakita prisegaš na rumeno zlato in bisere.

Oven

Rumena barva je osnova ovnove velike razigranosti v načinu oblačenja.

Ovnice ste že po naravi privlačne in s svojim nasmehom razorožite še takšnega nečimrneža. Če pa se oblečeš v kaj rumenega, se ti le malokdo lahko upre.

Tega se dostikrat ne zavedaš in delaš napake z oblačili v nekih medlih tonih, ki ubijejo vso tvojo očarljivost. Poslušaj nasvete modnih stilistov, ki vedno poudarjajo močne barve, ne samo rumeno, tudi rdečo in zeleno. Bodi drzna, stopi v čevlje divjih barv in korak bo še bolj lahkoten, kot je že sicer.

Lev

Za videz si pripravljena storiti prav vse!

Levinje ste rojene za zvezdniško življenje. Vedno v središču pozornosti, vedno obkrožene z oboževalci. Dobro se zavedaš, da moraš zato biti vedno brezhibne in z veliko stila.

Na srečo znaš vsak kos obleke nositi, tako da se zdi, kot da je iz najdražje trgovine na svetu. Prisegaš pa na kraljevo modro barvo.

Kadar le lahko, si seveda privošči oblačila s podpisom svetovnih modnih oblikovalcev. Pa četudi gre samo za majico, ki jo oblečeš le za v fitnes.

Ker si tako na visoki ravni, ti srebro ne paše, zato poskušaj vedno na sebi imeti le zlato. Če ne gre drugače, samo en kos. Dovolj za tvoj popoln videz.

Strelec

Vedno si v naglici, a kljub temu ne smeš pozabiti na urejenost!

Strelke ponavadi nimate najbolj idealne postave, kar nemalokrat hočete zelo nespretno prikriti. Izogibaj se črtastih oblačil, raje se obleci spodaj temneje in zgoraj svetleje.

Optični učinek bo neverjeten. Tudi kavbojkam se ni treba izogibati, le majice si ne tlači za pas. Široka srajca in spodaj oprijeta majica, pa bo vse v redu.

Veliko Strelk ima lepe lase, če si tudi ti med njimi, jih čimbolj izpostavi. Tudi kakšna živo rdeča barva ne bo odveč. Predvsem pa poskrbi, da se bodo lepo svetili.

Preberi še: Horoskop: Katera je tvoja najboljša kvaliteta glede na astrološko znamenje?

Priporočamo tudi: FOTO: Najlepši 'foto zabeležki' znanih slovenskih instagramerk