Horoskop: Osebe, rojene v TEM astro znamenju, se najboljše POLJUBLJAJO (želela boš še!)

Strastni, a nežni. Spada tudi tvoj dragi med njih?

Horoskop: Osebe, rojene v TEM astro znamenju, se najboljše POLJUBLJAJO (želela boš še!) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2019

Obstajajo poljubi, ki jih nikdar ne pozabiš, in obstajajo tisti, za katere bi raje videla, da se nikoli niso zgodili.

A po prvem poljubu s temi znamenji boš hotela še ... in še ... in še:

#5 Oven

Ovni imajo radi pustolovščine in ničesar jih ni sram, zato se ne držijo nazaj niti pri poljubljanju. Moški v znamenju ovna te bo primil za roko in te odpeljal na nek miren kraj, kjer te bo poljubljal do onemoglosti!

#4 Rak

Ko te poljubi rak, je to izkušnja, ki jo boš težko pozabila. Te romantične duše se poljubljajo nežno in strastno ter se temu popolnoma predajo. Rak se ne bo osredotočil samo na usta, temveč tudi na druge dele telesa. ;)

#3 Bik

Če si v zvezi z bikom, potem si prava srečnica! Čeprav biki niso pretirano strastni in čustveni v vsakdanjem življenju, pa dobro vedo, kako osrečiti osebo, za katero jim je mar. V ljubezni se predajo do konca in bodo poskrbeli, da bo tudi partner neizmerno užival ... do konca. Njihovi poljubi so strastni in pogosto preidejo v predigro.

#2 Škorpijon

Največji ljubimci v horoskopu te ne bodo pustili ravnodušne niti pri poljubljanju. Škorpijoni se ne bojijo ničesar in se ne držijo nazaj, kar pomeni, da bodo poljubi z njimi najbolj strastni kar si jih kdajkoli doživela. Če škorpijon želi preizkusiti nekaj novega, bo to tudi storil. Nežno te bo povlekel k sebi in te močno objel, po koncu poljubljanja z njim pa boš potrebovala nekaj minut, da prideš k sebi.

#1 Ribi

Ribe veljajo za znamenje, ki se definitivno najboljše poljublja. So nežne, previdne in nesebične, ko govorimo o poljubljanju, zaradi česar bodo vsekakor poskrbele za izpolnitev vseh tvojih želja. Ribe se v popolnosti posvetijo eni stvari in si vzamejo čas, kar je pri poljubljanju najbolj pomembno, zato lahko pričakuješ maraton! ;)

Preberi še: Uffff! Preveri, katerim astrološkim znamenjem se to poletje obeta VROČA romanca

Priporočamo tudi: Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje