Horoskop: Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, so zakonski partnerji iz NOČNE MORE

Imaš partnerja, rojenega v TEH astro znamenjih? Potem moraš biti izjemno močna ženska, da z njim shajaš. Samo čestitamo ti lahko! 🙌

Horoskop: Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, so zakonski partnerji iz NOČNE MORE (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2021

Včasih je s partnerjem že tako težko shajati (saj veš, tako moški kot ženske imamo kdaj pa kdaj svoje muhe 🙈), a če je tvoj rojen v katerem od teh treh znamenj, potem smo prepričani, da si ena najbolj močnih žensk daleč naokoli!

RAK

Rake lahko uvrstimo v dve skupini. V prvo spadajo tisti, ki imajo radi svoj dom, ampak so naporni, malenkostni in kritični.

V drugo pa tisti, ki so pasivni, leni in nezainteresirani. Takšni se najpogosteje poročijo zaradi koristi, nasledstva ali položaja oziroma iz kateregakoli razloga, ki jim bo na enostaven način nudil "pritok" dobrin ali ohranjanje statusa.

Četudi ima rad svojo ženo in otroke, rak nikoli z ničemer ne bo popolnoma zadovoljen in vedno bo našel nekaj, kar bo iz njega izvabilo kritiko ali pritoževanje. A vendar so raki praviloma zvesti – seveda le takrat, ko so njihove želje doma zadovoljene.

ŠKORPIJON

Edini način, na katerega boš lahko s škorpijonom ustvarila zakonsko harmonijo, je, da mu slepo slediš v vseh njegovih prizadevanjih. Škorpijoni ne prenesejo dominantnih partnerk, so staromodni in radi pokažejo, kdo doma nosi hlače, kar pa jih pogosto tudi privede do nasilja.

Vseeno pa škorpijon obožuje svojo ženo in otroke ter je uspešen v službi, kar mu omogoča, da lahko dobro skrbi za svojo družino. Globoko v njem so njegova čustva do njih zares plemenita, čeprav se jih nikoli ne bo naučil izraziti.

Če ti uspe zadovoljiti vse njegove ogromne želje, tako v postelji kot izven nje, je lahko vajin zakon zelo uspešen.

STRELEC

Ta tip moškega zahteva modro in taktično ženo, in to v veliko večji meri v primerjavi z drugimi, saj je dober v opažanju njenih napak, nepopolnosti in nepravilnosti.

Njegovo zanimanje za svet, v katerem živi, je ogromno – želi pomagati in sodelovati v vsem, zaradi česar je včasih težko predan zakonu in domu.

Z njim ni težko živeti, a vendar zaradi njegovega pomanjkanja občutka in velike nestrpnosti do česarkoli, kar ga omejuje ali pa je strogo določeno s pravili, bo njegova žena prisiljena razširiti svoja obzorja, če bo z njim želela biti na isti valovni dolžini.

No, ne bomo rekli, da s(m)o ženske svetnice – lastnosti zgoraj omenjenih astroloških znamenj veljajo prav tako tudi za nasprotni spol. 🙃

Sicer pa smo Cosmo punce odkrile recept za bolj kakovostno razmerje, ki bo ukrotil še tako "težko" horoskopsko znamenje!

Da je smeh dober za dušo, že vemo, in to dokazujejo tudi mnoge študije. Ampak zdaj vemo tudi nekaj drugega. Namreč, smejanje z romantičnim partnerjem ohranja iskrico, ugotavlja v študiji iz leta 2015 socialna psihologinja Laura E. Kurtz.

V študiji, ki jo je opravila s pomočjo 77 parov, ki so bili v razmerju povprečno 4 leta, je s svojo ekipo naredila video posnetke parov, medtem ko so se spominjali trenutka, kako so se prvič spoznali. Vmes so šteli primere spontanega smeha in hkrati, kako dolgo je ta trajal. Vsak par je prav tako izpolnil vprašalnik o svojem razmerju.

"Na splošno so pari, ki so se skupaj več smejali, imeli bolj kakovostno razmerje," je ugotovila.

Pari, ki se skupaj smejijo, so torej bolj verjetno srečnejši in imajo dolgotrajnejša, bolj zdrava razmerja. "Trenutki skupnega smeha imajo velik vpliv v razmerju, saj partnerja zbližujejo," zaključuje Kurtzova.

Vir: Cosmopolitan.hr

Gif: Giphy

Preberi še: Se trenutno soočaš s TEŽAVAMI? TO moraš storiti (glede na tvoje ASTROLOŠKO znamenje)

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, so kraljice socialnih omrežij!