Kaj podariti za božič, če je po horoskopu oven, bik ali lev?

December je mesec obdarovanj in za vse tiste, ki že od oktobra razmišljate, kaj boste kupile svojim prijateljicam, smo našli rešitev.

Kaj podariti za božič, če je po horoskopu oven, bik ali lev? (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 12. 2018

Zodikalna znamenja ti lahko služijo kot pomoč pri kupovanju darila za svojo 'partnerko v zločinu'. Kajti vsako znamenje naj bi spremljale določene osebnostne lastnosti, ki ti nudijo namige za izbor pravega darila.

1. Oven

Ovni živjo v trenutku in dihajo za nove dogodivščine. So pogumni, uspešni in polni energije. Radi so aktivni in veliko časa preživijo na prostem. Ena izmed simpatičnih idej za darilo je lahko čudovita emajlirana skodelica, ki jo lahko vzame s seboj na potepanja. Prav tako se ne bo branila torbe za potovanja ali pa morda karte za obisk adrenalinskega parka. 

 

A post shared by TRI GORE (@tri.gore) on

2. Bik

Osebe rojene v znamenju bika imajo rade 'fine' stvari. Uživajo v stvareh, ki budijo njihova čutila in ki ob tipanju, vonjanju, poslušanju in gledanju, zbujajo prijetne občutke. Kuharska knjiga, dišeča sveča, nova slika ali pa kopalna bombica, so darila, v katerih bo tvoja prijateljica zagotovo uživala. 

 

A post shared by O.W.N. Candles (@owncandles) on

3. Dvojčka

Zelo intelekutalni, družabni in včasih malce neorganizirani, so pridevniki, s katerimi bi najlažje opisali znamenje dvojčka. Zelo radi delijo svoje ideje z drugimi, radi berejo in pišejo

4. Rak

Osebe rojene v znamenju raka so izredno občutljive in v stiku s svojimi čustvi. So zvesti in ljubeči prijatelji, vedno želijo poskrbeti, da se pri njih dobro počutiš. Zanje bo super darilo karkoli povezano z dekoriranjem doma in prirejanjem druženj za prijatelje.

 

A post shared by GUD shop (@gud_shop) on

5. Lev

Levinje so lahko dramatične in obožujejo pozornost, obenem pa so drzne, očarljive in obožujejo humor. Rdeča šminka in drzen nakit bosta poskrbela, da bo tvoja prijateljica zagotovo zvezda zabave, če želiš poskrbeti še za obvezno dozo humorja, pa jo pelji na dober stand-up šov.

 

A post shared by Ličila.si (@licila.si) on

6. Devica

Za devico pravijo, da so to osebe, ki zahtevajo perfekcionizem (od sebe in od drugih). Prav tako so zelo produktivne in zanesljive (odlične sodelavke!), hkrati pa se znajo tudi sprostiti in zabavati s prijatelji. Poster z motivacijskim napisom ali stenski koledar za večjo prodkutivnost bosta zagotovo dobra izbira.

 

A post shared by #superšik (@supersik.si) on

7. Tehtnica

Tehtnice so najbolj družabne in popularne osebe med vsemi ostalimi zodikalnimi znamenji. Svoja prijateljstva jemljejo zelo resno in jih skoraj vedno postavijo na prvo mesto, zato jih je včasih treba opomniti, da poskrbijo tudi zase. Super izbor darila: prefinjen set za domači spa ali pa družabna igra za druženja s prijatelji.

 

A post shared by Lush Slovenia (@lushslovenia) on

8. Škorpijon

Osebe rojene v znamenju škorpijona so izredno strastne glede odkrivanja novih stvari in postavljanja vprašanj. Po naravi so zelo radovedne in imajo močno osebnost, ki privlači ljudi. Za njih bi bil odlično darilo obisk sobe pobega ali pa izlet v neznano.

9. Strelec

Strelci bodo vedno iskali naslednjo veliko dogodivščino v njihovem življenju. Zelo radi potujejo in se zabavajo. Prav tako pa uživajo ob učenju novih stvari. Svojo prijateljico lahko presentiš s simpatičnim ovitkom za potni list, posterjem sveta ali pa se z vlakom odpravita na ogled prazničnega Zagreba ali Dunaja.

10. Kozorog

Osebe rojene v znamenju kozoroga so izredno družinsko naravnane in želijo vedno posrkbeti za svoje bližnje. Izredno veliko delajo in so rojeni voditelji, vendar včasih pozabijo poskrbeti tudi zase. Za darilo torej izberi karkoli je vsaj malo povezano s sprostitvijo ali pa skodelico, nakit, plakat z motivacijskim sporočilom.

 

A post shared by FOXBOUTIQUE (@foxboutique.si) on

11. Vodnar

Za vodnarje pravijo, da so izredno inteligentni, družabni in z izredno skrbjo za sočloveka. Prav tako se ne želijo prilagajati družbeno vsiljenim standardom in v življenju sami črtajo svojo pot. Zanje bo super darilo nekaj unikatnega, ali nekaj s čimer bodo lahko trenirali svoje možgančke (morda obisk kavarne Dobra poteza, kjer lahko spiješ kavo in igraš družabne igre). 

 

A post shared by Dobra Poteza (@dobra.poteza) on

12. Ribi

Zadnje zodikalno znamenje je znano predvsem po tem, da imajo te osebe zelo bujno domišljijo, privlači jih svet znanstvene fantastike in misterizonosti. Prav tako so med vsemi zodikalnimi znamenji najbolj čustveni. Dobra knjiga z misteriozno vsebino ali pa dnevnik, preko katerega lahko daš svoji domišljiji prosto pot, sta zagotovo super darili. 

Pripravila: Tamara Bastarda

Vir: popsugar.com

Preberi še: Od zelooo ljubkih do noro zabavnih: 10 NAJBOLJ priljubljenih prazničnih puloverjev iz PRIMARKA

Priporočamo tudi: RECEPT: Naša novinarka je s TO enostavno sladico NAVDUŠILA svojo taščo