Horoskop razkriva: Najbolj seksi moški so rojeni v TEM znamenju (si pričakovala to??)

Preveri tudi, kaj o tem pravijo Slovenke. 😉 Hmmm, bi se strinjala?

Horoskop razkriva: Najbolj seksi moški so rojeni v TEM znamenju (si pričakovala to??) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
18. 11. 2023

Pojem seksi je lahko subjektiven in se zelo razlikuje od osebe do osebe, zato ni mogoče trditi, da so najbolj seksi moški v določenem zodiakalnem znamenju.

Različna astrološka znamenja imajo svoje edinstvene lastnosti in tisto, kar se eni osebi zdi privlačno, morda ne bo enako za drugo. Dejavniki, kot so samozavest, šarm, osebnost in fizični videz, imajo pomembno vlogo pri tem, da nekoga dojemamo kot seksi, in te lastnosti niso značilne samo za eno znamenje zodiaka.

Pa vendar, revija People je v 38 letih izbora najbolj seksi moških na tem planetu največkrat izbrala prav moške, rojene med 22. 12. in 19. 1. – kar pomeni tiste, rojene v znamenju kozoroga.

Zanimivo je prav letos za najbolj seksi moškega bil okronan priljubljeni igralec Patrick Dempsey, ki je po horoskopu kozorog.

Katera znamenja pa se zdijo najbolj seksi Slovenkam?

"V svetovnem merilu je res nekaj čednih kozorogov, pri nas pa ravno ne. Upoštevati je treba tudi, da se nekatera astrološka znamenja raje ukvarjajo s šov biznisom kot druga oziroma so bolj medijsko izpostavljena. Če bi izbirali najlepšega zdravnika, veterinarja ali strojnega inženirja, bi bil verjetno drugačen rezultat," je opozorila ena članica foruma.

Horoskop: Osebe, rojene v tem znamenju, je najtežje preboleti (nikakor jih ne gre pozabiti)

Kaj pa pravijo druge?

– "1. kozorog, 2. bik, 3. devica"

– "Lev(ček). 🙂"

– "Tudi ovni niso od muh. Škoda, da so po naravi egoisti. Dol jim visi, če prizadenejo partnerja."

– "Lepota je itak stvar okusa. Pri tem pa imata kar veliko besede Mars in Venera, pa še kaj od aspektov zraven, hiše, … Zame so fatalni biki in škorpijoni, redko kateri, ki ga poznam, mi ni lep, seksi. Dvomim, da gre za naključje. Ovni so mi privlačni, ne bi pa nikoli živela z ovnom. Tehtnica, bik, ja … Ostali niti pod razno. Za živet z nekom se mora poklopiti precej več zadev kot le to, da rečeš, da ti je privlačen in seksi."

– "Ma kaki kozorogi, škorpijoni, device. Slavne bike si poglejte. Mmmmm. Vse bi si peljala domov."

– "Ovni so seksi, močna moška energija. Težki so tudi, jih je treba skoz po malem tepst 🙂."

– "Najbolj privlačni in zanesljivi moški so tehtnice"

– "Ovni so zakon, nežni in dobri ljubimci, radi pomagajo pri gospodinjstvu, vzgoji otrok, vse … Res pa je, da ne trpijo zmerduš, ki se zmrdujejo za vsako figo, trmastih bab, zamerljivih … Ovni so nežni, radi imajo seks, večkrat kot je, boljše je."

– "Kozorog in bik. Dvakrat rogato znamenje."

Katero znamenje pa je tebi najbolj seksi? 😉

Fotografija: Profimedia

Horoskop: To znamenje do konca novembra čaka velik pritok denarja (živijo, povišice in bonusi!)