Horoskop: Na rojene v TEH 4 znamenjih bo lunin MLAJ to nedeljo najmočneje vplival

Jutri je lunin mlaj in nekatera znamenja bodo njegovo energijo čutila še posebej intenzivno. Preveri, če si med njimi tudi ti!

Horoskop: Na rojene v TEH 4 znamenjih bo lunin MLAJ to nedeljo najmočneje vplival (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2022

V nedeljo se bomo srečali z luninim mlajem, ki ponazarja nove začetke in nas spodbuja, da se še bolj poglobimo vase. To je odličen čas za nove načrte in projekte, za čiščenje doma, svojih misli ter svojih odnosov in za prenehanje s slabimi navadami.

Mlaj nam prinaša svežo energijo, ki jo potrebujemo, da obrnemo novo poglavje v svojem življenju.

A nekatera znamenja bodo vplive luninega mlaja čutila še posebej intenzivno. Preveri, če mednje spadaš tudi ti.

OVEN

Pogosto deluješ impulzivno in sprejemaš nepremišljene odločitve. V obdobju luninega mlaja boš morda naletela na nekaj zapletov v tvojih odnosih, zaradi česar boš lahko ponovno želela delovati impulzivno. Ključno je, da v tem času ostaneš čim bolj mirna, premišljena in zbrana. Čas je, da se naučiš novih načinov odzivanja.

RAK

Lunin mlaj te spodbuja, da se vrneš k svojim družinskim koreninam in nanje pogledaš z drugačne perspektive. Pobrskaj po škatlah s starimi slikami. Morda boš prišla do spoznanja, da je tvoja družinska preteklost veliko bolj pisana, kot si mislila. Tudi če ti bo to v začetku vzbudilo občutke negotovosti, se boš na ta način lahko bolje spoznala in odkrila nove dele sebe. Prav tako boš lažje sprejela svoje starše in razumela, zakaj so bili takšni, kot so bili.

Zakaj so nekateri ljudje tako neverjeeeetno počasni? Ker so rojeni v enem od TEH astro znamenj!

TEHTNICA

Lunin mlaj se bo tokrat odvijal v tvojem znamenju, obenem smo bili pravkar priča retrogradnemu Merkurju v tvojem znamenju, pa tudi sonce se je pravkar premaknilo v tvoje znamenje. Nobeno presenečenje torej ni, da te čaka prav razburljivo obdobje! To je tvoj čas! Tudi če boš v tem času morda dvomila vase, v svoje občutke in želje, se lahko umakneš in prisluhneš svoji notranjosti, da boš prišla do vseh odgovorov, ki jih iščeš.

KOZOROG

Mlaj ti prinaša nove priložnosti, uvide, poznanstva in ideje. V tem času te lahko zanese na kakšno novo in nepričakovano pot na kariernem ali osebnem področju. Dobro je, če se odpreš vsemu novemu, kar ti vesolje prinaša. Ne pozabi, da se najbolj neverjetne priložnosti skrivajo tam, kjer jih najmanj pričakuješ.

Preberi več na Sensa.si

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so VEDNO urejene (modne trende pa imajo v mezincu)