Horoskop Kozoroginja: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Opazne, a zadržane Kozoroginje (21. december – 19. januar) si želijo moškega, ki jim bo lahko kos.

25. 12. 2010

Zanje je zato najbolj primeren moški Škorpijon. Dobro in močno prijateljstvo jo veže še s sorodnim Bikom, lahko pa bi ji postala všeč tudi sramežljivi Devičnik in muhasti Rak.

Kozoroginje so v dekliški druščini zodiaka zagotovo med najbolj 'cool' dekleti.

Lastna sta jim stil in jeklena volja, zato jim radi pripisujejo, da so jim bile voditeljske sposobnosti položene v zibko. Rade se družijo z ljudmi, ki so enako ambiciozni kot so same, pa vendar premorejo tudi to dobro lastnost, da se znajo, ko je to potrebno, odklopiti in sprostiti. Pri tem jim je v veliko pomoč prav njihov obešenjaški humor.

Kaj ženska, rojena v horoskopskem znamenju Kozoroga, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

Kaj so tvoji atributi? Vase prepričana in podjetna kozoroginja je v sferi čustev po astrološki tradiciji znana kot prava ledena kraljica. Ena tvojih najbolj prikupnih lastnosti zato ostaja tvoj nenavaden smisel za humor. Šegavost, potrpežljivost in skrbnost so tako zagotovo tvoji glavni atributi.

Kakšna si v postelji? Kadar nisi ravno zdoma ali pa preveč zaposlena, znaš biti prav neverjetna ljubimka.

Še neizkoriščeni potenciali: Ker težko izražaš svoja pristna čustva, je nujno, da se zavedaš, da partner zagotovila o tvoji ljubezni vendarle potrebuje.

Pripravljena na poroko: Poroka je za kozoroginje sprejemljiva le pod pogojem, da menijo, da bodo skupaj z bogatim poročnim prstanom našle tudi čustveno stabilnost, sicer raje za vedno ostanejo same. Znano je, da dolgo iščejo, zato se nemalokrat zgodi, da na koncu ne najdejo tistega, kar so iskale. Namig: Spoštuj svojo norčavost! Premalo si spontana, zato se zdi, kot da si si pred seboj ustvarile nekakšen obrambni zid.

O čem sanja Kozoroginja?

O uspehu, ki bi ji zagotovil visok družbeni položaj! Materialno preskrbljenost pa tudi spoštovanje in občudovanje okolice zelo ceni!

Sanjski življenjski dosežek: Uspešna poslovna ženska. Prava, ambiciozna kozoroginja sanja o nazivu podjetnice leta, manj ambiciozna pa o tem, da bi postala žena podjetnika leta!

Sanjsko potovanje: Astrološka tradicija priporoča Indijo. Za njeno praktično in preudarno naravo se namreč skriva šegava in duhovne hrane lačna duša.

Sanjski zmenek: Klasika: večerja ob svečah v ugledni restavraciji. Njej sanjski par: samozavesten in podjeten moški, ki ve, kaj hoče v življenju!

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi

  • Nakit in dragi kamni: S Kozorogom najpogosteje povezujejo ametist, turkiz in hematit.
  • Slog oblače­nja in barva: Oblačila niso izstopajoča; zaprta so in včasih toga, pa vendar lepa. Kozorogove barve so praviloma ubite – temno zelena, siva, črna in rjava.
  • Roža in dišave: Kozorogovi rastlini sta bršljan in mačeha. Tako čutne so tudi njene dišave.

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Kozorog

Odkrij, kaj moškega, rojenega v astrološkem znamenju Kozoroga, vzburja in razburja:

Erogena cona: Metuljčkasti poljubi na notranji strani njegovih stegen in mačje vragolije z jezikom okoli ušesne mečice.

Najljubša zabava: Povabi ga v bar, v katerem se zbirajo uspešneži vseh vrst, da se bo počutil pomembnega, ali pa v bližnjo sobo motela, kjer se boš pomembno počutila ti.

Vzbudi mu apetit: Zdražite mu brbončice z nežnimi okusi kaviarja in jastoga – življenje elite namreč godi njegovemu egu in posledično libidu.

Kako ga osvojiš: Kombinacija tesno prilegajoče se večerne obleke in nežne čipke. Obožuje ženske, ki znajo biti dražeče elegantne, ne da bi izpadle poceni.

 

Tvoj Kozorog

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Rojen za uspeh. Ker je samozavesten, nikoli ne dvomi, da mu bo uspelo, zaradi česar se ob njem počutiš še bolj varno.
  • Rad ima dobro življenje. Četudi ni bogat, si privošči le najboljše. Njegova draga oblačila izžarevajo pravo moško samozavest.
  • Hvalil se bo s tabo.Ženske imajo rade, če so njihovi tipi ponosni na njih. Tvoj Kozorog bo to povedal na glas.

 

Kako ga osvojiš? Ker je sicer pretirano resnega značaja, ima rad hudomušne in duhovite punce. Pomežikni mu in mu povej kakšno dobro šalo. Takoj se bo raznežil in ti dovolil, da mu zlezeš pod kožo. Ker je precej nečimrn, mu bodo tvoji komplimenti zelo ugajali.

Kaj ga odbija? Kozorogi nimajo radi otročjih in zahtevnih bejb. Če se boš zadirala na natakarja, ker ti ne bo prinesel dovolj ohlajene vode, boš kmalu njegova bivša. Prav tako ne mara žensk, ki zamujajo. Deset minut okej, pol ure ni šans.

 

Slavni primerek Kozoroga

Orlando Bloom, 13. januar 1977

Sebastian, 4. januar 1980