Horoskop: Kateri mesec v 2018 bo zate (glede na tvoje znamenje) najugodnejši?

V katerem mesecu v letu 2018 boš glede na tvoje znamenje resnično zacvetela, izpolnila svoje sanje ali srečala prijetnega fanta, ki ti bo polepšal dni?

Horoskop: Kateri mesec v 2018 bo zate (glede na tvoje znamenje) najugodnejši? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2018

OVNICA: OKTOBER

V vinotoku se toči vino, tekla pa bo tudi tvoja pozitivna energija, ki jo boš širila na vsakem koraku. Karkoli se ti bo dogajalo, boš znala sprejeti na pravi način. Kdorkoli te bo želel razjeziti, ti ne bo prišel do živega. Prodorna energija bo prisotna tudi na ustnih izpitih, kjer boš presenečala samo sebe, saj si boš želela zmagovalne kombinacije.

BIKICA: FEBRUAR

V svečanu drevje poka od mraza, tvoje srce pa bo pokalo od navdušenja, saj prihaja sreča povezana z ljubezenskim področjem ter veliko strastnih priložnosti, ki se jih boste razveselile še posebej samske bikice. V prijateljskih odnosih boš v tem obdobju na vrhu pestrega dogajanja in vsi ti bodo sledili tako, kot boš ti želela.

DVOJČICA: DECEMBER

Ko pride gruden, zemlja zmrznjena leži v grudah, k tebi pa se bliža želja po ustaljenem življenju in harmoniji, ki jo boš tokrat našla v svoji bližini. Odnosi ti bodo veliko pomenili, dobre ocene bodo tvoja stalnica in vsak, ki se ne bo znašel, te bo lahko prosil za pomoč, saj boš še bolj iznajdljiva ter prodorna kot običajno.

RAKICA: JANUAR

Prosinec prosi dobro letino, ti pa boš v tem času iskala svoj pomen in ga tudi našla. Zavedati se boš začela, da čas prehitro teče, ter da te lahko, če ne boš okrepila svojih ciljev in se podala vanje kdo prehiti. Tudi tvoje telo bo v tem času bolj stabilno, vitalno in pripravljeno na vadbo. Pojavijo se ti lahko tudi dobre priložnosti za napredek.

LEVINJA: APRIL

Ko pride mali traven, je trava majhna, ti pa boš želela biti velika. Predvsem na področju šole in izpitov pričakuj neverjetne rezultate. Pojavi se ti lahko tudi nenadna priložnost za zaslužek, ki se ji boš še dolgo čudila. To je čas, ko boš lahko končno uredila svoje misli in jih sestavila na pravi način, tako da boš ohranila svoj ego.

DEVICA: NOVEMBER

Ko pride listopad, začne listje odpadati z drevja, prav tako pa bodo odpadale maske ljudi v tvoji bližini, zato boš uvidela pravo sliko odnosov. Kljub določenim razočaranjem boš odločna, samozavestna in pripravljena na soočanja. Področje ljubezni bo hrepenelo po strasti, ki jo boš našla tam, kjer jo najmanj pričakuješ.

TEHTNICA: MAREC

V sušcu je zemlja suha, ti pa si ne boš dovolila, da bi na ljubezenskem področju ostala na hladnem, zato boš svoj najboljši čas spretno izkoristila za nova poznanstva, ki se lahko ohranijo dolgoročno. V šoli ti bodo vse stvari šle gladko od rok in ocena, ki te skrbi že nekaj časa, bo sedaj zagotovo izboljšana. Tvoja lepota bo še posebej poudarjena.

ŠKORPIJONKA: JULIJ

Ker je mali srpan začetek košnje, je to začetek tvoje poti k večji samozavesti in zadovoljstvu. Končno boš začela razumeti, zakaj se ti določene stvari, ki jih nisi razumela, v življenju dogajajo. Pripravljena boš sprejeti slabosti prijateljic in jim pomagati, kar bo obogatilo tvojo osebnost in ti prineslo dodatno zrelost. Postala boš malce bolj umirjena.

STRELKA: AVGUST

Veliki srpan pomeni začetek velike košnje in velikih sprememb, ki jih boš začela vnašati v svoje življenje. Dovolj ti bo situacij in ljudi, ki ti kradejo energijo, zato se boš postavila zase. Tvoja moč, ki jo boš izžarevala, bo privabila številne prijetne predstavnike nasprotnega spola, ki ti bodo sledili. Vsekakor bo zabavno in družabno, kar ti bo najbolj všeč.

KOZOROGINJA: JUNIJ

Rožnik je mesec poln rož, zato prihaja polno razigranosti, prijetnih trenutkov in želje po nadgradnji odnosov, ki bo tokrat zate uresničena. Posegala boš po drugačnih tehnikah pristopa, za nasprotni spol boš še bolj privlačna in z lahkoto se boš znašla tudi v bolj zahtevnih situacijah, saj bo tvoj um v poni pripravljenosti in zagonu.

VODNARKA: MAJ

Ko pride veliki traven, je čas velike trave in tvojih velikih želja, ki čakajo na uresničitev. Dobila boš mnoge prebliske, kako olajšati svoje življenje. Vse kar te je skrbelo, se bo umaknilo. Prihajajo razigrani trenutki in uskladitev odnosov na področju prijateljstva. Povečana bodo tudi tvoja pričakovanja, lažje se boš prilagajala skupini.

RIBICA: SEPTEMBER

Ko pride kimavec, sadje začne kimati na drevesu, ti pa se boš začela prebujati na področju čustev, saj ti malenkosti ne bodo več dovolj, strmela boš k bolj globokemu razmerju, kar se ti bo tudi uresničilo. Postavljati se boš začela za svoj prav, na področju izobraževanja si boš postavila višje cilje, ki jim boš tokrat lahko tudi z lahkoto sledila.

Vir: horoskop.si

Preberi še: Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju?