Horoskop: Katera je tvoja največja PREDNOST glede na astrološko znamenje?

Ko boš naslednjič slabe volje, je tukaj horoskop, ki te bo opomnil na tvoje najboljše kvalitete.

Horoskop: Katera je tvoja največja PREDNOST glede na astrološko znamenje? (foto: Unsplash.com/Christian Ferrer) Unsplash.com/Christian Ferrer
12. 8. 2018

Horoskop je kot najboljša prijateljica, ki ti v težkih trenutkih da vedeti, kaj na tebi je tisto najboljše.

Poglej, katera je tvoja TOP kvaliteta glede na to, kaj si po horoskopu!

OVEN

Si impulzivna in karizmatična ter ne razumeš izraza "umiri se, no". Zavedaš se, da ne postaneš top slovenska igralka ali športnica (oziroma kakršnokoli kariero že si si izbrala) tako, da sediš na svoji tazadnji in ne delaš nič.

Tvoja najboljša kvaliteta je tvoja SAMOZAVEST.

Lahko te morda privede do neprijetne situacije, vendar je to hkrati tudi tisto, kar te "izvleče" iz nje. Zaradi svoje pustolovske narave si pravi hit na vseh zabavah in tega se tudi zavedaš.

Odkrito? Šokirani smo, da ti je sploh uspelo sedeti tako dolgo pri miru, da bi prebrala svoj horoskop.

BIK

Si ljubeča, a zelo predvidljiva – bog ne daj, da bi te kdo zmotil pri jutranji rutini – prav tako pa imaš potrebo po tem, da ljudem ugodiš in imaš veliko srce.

Zato je tvoja najboljša kvaliteta ZVESTOBA.

Enkrat, ko se odločiš, da boš spustila nekoga do sebe, pa naj bo to partner ali prijatelj, se lahko ta vedno zanese nate.

DVOJČKA

Tvoje lastnosti se lahko kdaj izpodbijajo (saj pa si v bistvu dve osebi v eni, kajne?) – en trenutek si pripravljena na zabavo, takoj naslednji pa na to, da boš splezala dol po požarnih stopnicah, če to pomeni, da boš na tak način lahko izginila iz nabito polnega prostora.

Tvoja spremenljiva narava je tisto, kaj te naredi tako ODPRTO glede odločitev drugih ljudi.

Konec koncev je težko soditi nekoga, ko pa si sam ves čas v precepu in ne veš, ali bi za večerjo pico ali sushi.

RAK

Hej, rakica! Vidimo, da si si vzela odmor od svojega rednega urnika, da malo "posurfaš" po internetu. Si napeta in čustvena, vsaka stvar se te globoko dotakne – celo tako daleč, da bi si želela imeti čustva namiznega prta.

Tvoja OBČUTLJIVOST je tisto, kar te naredi tako razumevajočo osebo.

Le naučiti se moraš, da vsake toliko rečeš tudi ne, saj te v nasprotnem čaka življenje, polno neznancev, ki jokajo na tvoji rami zaradi razhoda s partnerjem. (Saj si se le peljala z avtobusom do trgovine – kako neki si prišla do te točke??)

LEV

Bodi iskrena. O sebi razmišljaš kot o kraljici džungle, kajne? Kot večina monarhov si po naravi voditeljica, celo v situacijah, ki tega ne potrebujejo, poleg tega pa si tudi zelo zaščitniška, ko gre za tvoje prijatelje – in teh je veliko.

Ko nisi potopljena v svoje lastne dosežke, si najverjetneje RADODARNA do tistih, ki si se jih odločila vzeti pod svoje okrilje.

Ni presenečenje, da si tako priljubljena!

DEVICA

Pogosto nahajajoča se na robu gruče, nisi ravno "dotiki-in-čustva" tip človeka. Vedno premisliš, preden kaj rečeš, in nekako nikoli ne razumeš, zakaj ljudje potrebujejo takšno dramo. Pogosto se drugim zdiš sramežljiva, ampak resnica je, da ti socialne situacije dejansko ne ležijo.

Namesto tega se raje osredotočiš na svoje delovno mesto, kjer si ZELO DELOVNA.

Veš, kaj hočeš in si pripravljena narediti vse, da boš to tudi dosegla.

TEHTNICA

Lahko bi rekli, da imaš kot tehtnica naravni talent za hojo po vrvi, saj konstantno vzdržuješ ravnotežje med delom, družino, ljubeznijo in neprijetnimi pogovori ob kavnem avtomatu. Seveda si zmožna tudi popolnega nasprotja, vendar pa nisi tak tip človeka, ki bi ti druženje v baru do treh zjutraj prešlo v navado.

Tvoja UMIRJENOST te naredi za idealno "moderatorko" med prijatelji in kljub temu da nisi tip osebe, ki bi začela prepir, se nekako znajdeš v njem.

Na srečo lahko ohranjaš svojo mirnost v praktično katerikoli situaciji: pri prepirih, odpovedanih letih, celo, ko tvojo najboljšo prijateljico vržejo ven iz restavracije.

ŠKORPIJON

Morda nimaš dobesedne bodice, si pa znana po tem, da boš pičila vsakogar, ki ti bo prekrižal pot (metaforično… verjetno).

Čeprav kot škorpijonka sloviš po tem, da si AMBICIOZNA, hrepeniš po dejanskem uspehu in ne le njegovi pojavi.

Če to pomeni peturno čakanje, da se bo nekaj odprlo in boš dobila tisto, kar hočeš, boš pač čakala pet ur. Tvoja odločnost je med tvojimi prijatelji legendarna.

STRELEC

Si pogumna in intelektualna – kot strelec, ki te predstavlja. V nasprotju z zasanjano rakovico je tvoja filozofija prizemljena in realna; si zelo (beri: preveč!) neposredna in perfekcionistična. Rada se odmakneš od rutine, saj ti je ljubše, da te usoda odpelje tja, kamor te mora.

Na srečo pa si VEČNA OPTIMISTKA. Ko te usoda popelje na čudna mesta, se vedno le "otreseš" in delaš naprej svoje.

KOZOROG

Si ekstremno praktična; prijateljice se vedno obrnejo nate, da jih "izvlečeš" iz neprijetnih situacij. Si tip osebe, ki stvari naredi do konca.

Si zelo IZNAJDLJIVA, tako da se stvari pri tebi skoraj vedno izidejo tako, kot se morajo.

Edini problem? Nisi ravno človekoljubna, zato mora imeti vsak, ki te prosi za pomoč, prekleto dober razlog za to. Skladno s tem si zelo "priročna" oseba.

VODNAR

V bistvu ne vidiš ravno smisla v družbenih konvencijah in greš skozi življenje z nadzvočno hitrostjo. Večino časa si tako osredotočena na zavračanje družbenih norm, da ti ne bi moglo biti bolj vseeno, kaj se dogaja z drugimi ljudmi. Vse druge obravnavaš kot sebi enakovredne.

Tvoj IDEALIZEM navdihuje tvoje prijatelje, da so najboljše različice samih sebe, pa čeprav lahko to koga prestraši in odvrne od tebe, še preden se ti uspe dobro približati.

Dobra stvar je, da imaš naravno karizmo na svoji strani.

RIBI

Ribe so dojete kot neosredotočene in "leteče" – in pri tem ne gre za nepošteno predvidevanje. Konec koncev sovražiš odločanje in rutino.

Po drugi strani te tvoja muhasta, KREATIVNA NARAVA ne naredi nedisciplinirane; ko se osredotočiš na nekaj, boš to tudi naredila. Sčasoma.

Kaj je sploh bistvo hitenja? Verjemi, zaradi domišljije imaš veliko bolj zanimivo notranje življenje kot ostali.

Vir: bustle.com

Preberi še: Horoskop: Kakšni so tvoji skriti talenti glede na astrološko znamenje? ali pa Kako horoskop pokaže, ali sta za skupaj? Takole!

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop AVGUST 2017