Horoskop: Kakšni so tvoji skriti talenti glede na astrološko znamenje?

Kaj tvoje znamenje pravi o tvojem načinu dela in karieri? Kaj pa so tvoji skriti talenti in nepričakovane karierne možnosti? Odgovore poišči spodaj.

Horoskop: Kakšni so tvoji skriti talenti glede na astrološko znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 7. 2017

OVEN

Si odlična vodja in drugi hitro prepoznajo in spoštujejo tvoje vodenje.

Privlači te vse, kar vključuje to, da pokažeš svoje talente ali se na nek način izraziš. Veliko ovnov ima ambicije, da naredi nekaj velikega in imajo za to tudi zagon.

Delaš lahko v mnogih industrijah, nimaš pa potrpljenja za slikanje, fotografiranje ali aranžiranje. Si neodvisna, hitra in imaš dobre ideje, zato si lahko tudi spontana, ko je to potrebno. Prav tako raje delaš sama kot v skupini.

Pogosta kariera: direktorica, političarka, podjetnica, menedžerka razvoja posla, profesorica

Skriti talent: igralka, voditeljica šova, novelistka, oblikovalka, ustvarjalka filmov, novinarka

BIK

Si nekoliko zapletena. Po eni strani lahko trdo delaš, po drugi pa lahko lenariš.

Kljub temu pa si materialističen tip in imaš rada kreativno svobodo, poleg tega pa si tudi trdno odločena, da boš dosegla visoke uspehe in tudi možnosti za to so velike.

Prav tako imaš rada stabilnost, poznane stvari in rutino. Si v koraku s svojimi čustvi in upravljanjem z njimi. Čeprav si vzkipljiva, ne reagiraš na vse. Sodelavcem je pri tebi všeč to, da si zanesljiva in uravnotežena.

Če pa se nahajaš v službi, kjer nisi cenjena, raje odidi.

Si potrpežljiva in si tip človeka, ki je sposoben začeti s podjetjem ali projektom in skrbeti za njegovo neprestano rast. Prav tako imaš oko za lepe stvari.

Pogosta kariera: zdravnica (splošna), trgovka na drobno ali podjetnica, izobraževalka, bankirka, agentka za nepremičnine, urbana vrtnarka, projektna menedžerka

Skriti talent: lastnica galerije/kuratorka, ustvarjalka filmov, notranja dizajnerka, make-up artistka, pekinja, kiparka

DVOJČKA

Uživaš v hitrem tempu in zaposlenem okolju.

Pogosto te opisujejo kot hiperaktivno, ki potrebuje neprestano intelektualno spodbudo. Si pametna, hitra in imaš najboljše odgovore.

Zelo redko te je možno najti v dolgočasni pisarni. Si komunikativna in si se zmožna povezati na različne načine. Prav tako si očarljiva in hitro sklepaš prijateljstva, rada si povezana z vsemi, zato je internet tvoj prijatelj.

Si zelo kreativna in boš v življenju imela veliko originalnih idej.

Kot vemo, pa imajo dvojčki še drugo plat, kar pomeni, da boš občasno tudi slabe volje in ti ne bo do dela – še povebej, če boš začutila, da delo posega v tvoj prosti čas. Zelo dobra si pri razumevanju tehničnih pojmov in konceptov.

Pogosta kariera: strokovnjakinja v odnosih z javnostjo, kreativna direktorica v oglaševanju, novinarka, igralka, strateginja družabnih medijev, organizatorka dogodkov, govorka, mešalka koktajlov

Skriti talent: koncertna glasbenica, matemaričarka, razvijalka aplikacij, vesoljska inženirka, borzna posrednica, pilotka

RAK

Globoko intuitivna in sentimentalna zadržuješ čustva znotraj svoje trde lupine in nikoli ne pokažeš prave sebe.

Si zelo sočutna, zvesta in postaneš zelo zaščitniška do ljudi, na katere se navežeš. Zato ne glede na to ali si del tima ali si vodja, tvoji sodelavci so lahko srečni, da imajo takšno osebo, na katero se lahko zanesejo.

Prav tako si zelo skrbna in boš vse dokončala tako kot treba.

Vendar pa tako hitro, kot si pripravljena pomagati, se skušaš tudi izogniti konfliktom, zato poskrbi, da včasih poveš tudi svoje mnenje, ne pa samo absorbiraš vse negativnosti in odideš.

Si kreativna, inovativna in strategija ti ni tuja, vendar deluješ bolje sama kot v timu.

Pogosta kariera: zdravnica/medicinska sestra ali veterinarka, pevka, slikarka, terapevtka, poetinja, producentka, upraviteljica financ, bankirka, vodja vojske/častnica

Skriti talent: izumiteljica, sodnica, skrivna superjunakinja

LEV

Si odlična prezentatorka, prepričevalka in vodja.

Kreativni umi, naravne vodje, idealisti in komunikatorji – levi redko kdaj doživijo kakšno stvar, brez da bi naredili za to celo konferenco. Imaš stil, odličen smisel za humor in nagnjenost k šovu, zgodbam in drami.

Rada pa imaš tudi zgodovino in umetnost, vendar te v slednji skoraj zagotovo ne bomo nikoli videli.

Vsi sodelavci pridejo k tebi, saj je pogovor kul edino takrat, ko si ti zraven. Prav tako imaš ego v velikosti sonca, kar pomeni, da česarkoli se domisliš, boš poskrbela, da to tudi narediš.

Kljub temu da imaš ogromno talentov, se skušaj odločiti za enega, saj boš glede na svojo naravo v katerikoli industriji vodja. Imaš veliko srce in si radodarna, zato se kljub temperamentu ponavadi dvigneš nad konfliktno situacijo, da si ti tista, ki je večja osebnost.

Pogosta kariera: igralka, pop zvezda, voditeljica šova, novelistka, direktorica, političarka, oblikovalka, podjetnica, ustvarjalka filmov, novinarka

Skriti talenti: slikarka, kiparka, kuratorka v muzeju, zgodovinarka, dizajnerka seta

DEVICA

Uživaš v stvareh, ki spodbudijo tvojo intelektualnost.

Si natančna in perfekcionistka, delovna, orientirana k podrobnostim, odločna in analitična. V kaos lahko vneseš red in si odlična organizatorka, ki vedno načrtuje vnaprej.

V službi se morda zdiš hladna, kar lahko odtuji tvoje sodelavce, ampak bistvo je le to, da vedo, da si lahko včasih bolj odmaknjena in ne želiš javnega pokazovanja čustev.

Ker si ponavadi tako prizemljena, zanesljiva in zvesta, si odlična v timu. Kljub tvoji predvidljivosti pa je rutila lahko zate zelo dolgočasna. Vedno si želiš, da se tvoja inteligenca in spretnosti pravilno uporabijo in bi raje imela službo, ki zahteva inovativnost, kot pa rutino.

Pogosta kariera: računovodkinja, statističarka, raziskovalka v zdravstvene namene/zdravnica, znanstvenica, načrtovalka medijev, finančna svetovalka

Skriti talenti: glasbena producentka, poetinja, nutricionistka, izumiteljica, športna znanstvenica

TEHTNICA

Ne želiš si biti stisnjena v pisarno in včasih imaš rada tudi pozornost.

Dobro se obneseš v večini sproščenih okolij; kaos je zate stresen. Si zelo diplomatska in imaš smisel za pravico.

Zaradi tvoje naravne očarljivosti je zate enostavno priti v oko javnosti. Všeč ti je vse, kar je lepo. Imaš dober okus in naravno oko za dizajn ter kreativno in umetniško delo.

Tvoje spoštovanje lepote se lahko odraža tudi v umetnosti, od glasbe do plesa, iz česa si lahko narediš celo kariero.

Pogosta kariera: slikarka, prodajalka umetnosti, make-up artistka, arhitektka, oblikovalka, diplomatka, sodnica, svetovalka, pevka, glasbenica, izvajalka

Skriti talent: gimnastičarka, atletinja, osebna trenerka

ŠKORPIJON

Svojemu delu si zelo predana, imaš dober vpogled in intuicijo.

Trdo delaš in si dosledna ter analitična. Tvoj kompleks in skrita narava ti pomagata razumeti težke misterije, saj se lahko postaviš v dotično situacijo in si jo odviješ v glavi.

Na čase lahko postaneš napeta, celo trmasta in nepriladogljiva; želiš, da je vse po tvoje. Kar pomeni, da vedno težiš k nadrejenim vlogam, prav tako pa si lahko odlična v timu, če ugotoviš, da je ta vreden tvoje samozavesti in zvestobe.

Pogosta kariera: raziskovalka, pisateljica, novinarka, znanstvenica, forenzična strokovnjakinja

Skriti talent: vodja v podjetju, kirurginja, policistka, zborovodkinja, vodja orkestra

STRELEC

Strelec je znamenje popotnika, zato si že po naravi takšna.

Si hitra in prav tako hitro se tudi učiš. Strelci so znani po tem, da so zmožni razumeti in se naučiti o različnih kulturah in konceptih po svetu.

Imaš dar za tuje jezike in dokumentiranje svojih izkušenj.

Potrebuješ službo, ki je polna vzemirjenja in svobode; klasične službe v pisarni in osemurni delovnik zate ne pridejo v poštev, saj s težavo sediš pri miru. Prav tako imaš velike sanje in visoka pričakovanja ter si zelo inovativna.

Ker ne moreš biti pri miru, pogosto delaš več stvari (imaš več služb) naenkrat, vendar je ponavadi služba, ki vključuje potovanje, že čisto dovolj in ravno prav zate.

Delati moraš to, kjer lahko stvari počneš po svoje oziroma so pravila fleksibilna – najraje si sama svoja šefica.

Morda boš obljubila več, kot lahko izpolniš in pogosto se boš zalotila, da govoriš resnico, ne glede na to, kako nediplomatska je. Ko si nekaj vizualiziraš v glavi, boš naredila vse, da to tudi uresničiš.

Pogosta kariera: podjetnica, hotelirka, motivacijska govorka, uvoznica/izvoznica, izumiteljica, oblikovalka spletnih strani/aplikacij, potovalna agentka/novinarka, raziskovalka, ustvarjalka dokumentarcev, igralka

Skriti talent: psihologinja, socialna delavka, aktivistka, ekologinja, učiteljica

KOZOROG

Si odgovorna ter imaš odlično disciplino in samokontrolo, zato si lahko dobra menedžerka.

Kozorogi so eni izmed najbolj – če ne najbolj – ambicioznih znamenj, kar se sklada tudi s tvojim uspehom. Imaš velike, a realistične sanje in boš naredila vse, da bi zastavljen cilj dosegla. Si zelo organizirana in pragmatična, ekstremno potrpežljiva in dosledna pri delu.

Si skoncentrirana in iznajdljiva, narediš nalogo tako kot treba, za dolge ure ti ni mar in se popolnoma predaš končnemu izdelku.

Ceniš tradicijo in sistem, v katerem živiš, zato si nagnjena k temu, da so vsi tvoji papirji v popolnem zaporedju in vse plačaš do roka. Ceniš tudi zvestobo in trdo delo in takšne ljudi tudi želiš ob sebi.

Vendar bodi pazljiva, da ne boš vedno tista, ki »vse ve« ali ne odpušča in od vseh pričakuje najhujše. Kljub temu pa so tvoji motivi vedno dobri in se trudiš po najboljših močeh, da si skromna in ponižna.

Pogosta kariera: političarka, županja, inžinerka, borzna posrednica, lastnica podjetja, medicinska specialistka, računovodja, razvijalka tehnologije

Skriti talent: pisateljica, glasbenica, producentka, ustvarjalka filmov, umetnica, arhitektka, komedijantka

VODNAR

Si inovativna in obstaja velika verjetnost, da boš začela s svojim poslom.

Vodnarji so znani po tem, da so neodvisni in unikatni. Uživaš v svobodi in delu, kjer si lahko to, kar si. Ponosna si na svojo duševno moč in si ves čas lačna novih informacij.

Vodnarji so odlične vodje, so zvesti in trdo delajo v timu. Za službo v pisarni bi se odločila le, če ni preveč striktna. Morda se komu na prvi pogled zdi, da imaš preveč močno mnenje, vendar tvoji sodelavci hitro ugotovijo, da imaš zlato srce in si odlična poslušateljica, na katero se lahko zanesejo.

Si nekonvencionalna, individualistična in se hitro učiš. Del tvojega poslanstva je, da naučiš ljudi, kar bi moralo biti razumljeno in predstavljeno svetu. Prav tako si velika humanitarka in se boriš za tisto, kar misliš, da je prav.

Vodnarji so futuristični in obvladajo tehnologijo in elektroniko, kar vas dela odlične investitorje. Tvoj kreativni in analitični um se zelo dobro vklaplja v znanstvena področja in službe, ki te pripravijo do razmišljanja.

Pogosta kariera: učiteljica, znanstvenica, tehnična specialistka, politična aktivistka, javna govorka, avtorica/pisateljica, socialna delavka, dokumentaristka

Skriti talent: izumiteljica, glasbena producentka/pevka/skladateljica, glasbenica, fotografinja, ustvarjalka iger/aplikacij, gostinka, igralka

RIBI

Všeč ti je sproščen življenjski stil, ne maraš zaposlenega in stresnega življenja.

Si kreativna, talentirana, čustveno inteligentna, prijazna, razumevajoča in sočutna. Prav tako pa si zelo bistra in zvita ter odlična pri reševanju problemov. Si predana in zanesljiva ter trdo delaš, vendar moraš paziti, da ljudje ne začnejo tega izkoriščati.

Prav tako lahko imaš močno željo po pobegu od realnosti in če občutiš, da te nekdo izkorišča, lahko prevzameš stališče žrtve ali mučenice. Si intuitivna in pogosto zasanjana, najbolje se počutiš tam, kjer lahko uporabiš svoje kreativne spretnosti.

Navdihuje te potreba po tem, da narediš spremembo v življenjih drugih, zato boš rada pomagala, četudi to pomeni, da greš preko svojih meja zmožnosti.

Pogosta kariera: oblikovalka na katerem koli področju, arhitektka, glasbenica, umetnica, biologinja, detektivka, plesalka, igralka

Skriti talent: medicinska sestra, veterinarka, socialna delavka, terapevtka, svetovalka, učiteljica vere, izumiteljica, prostovoljka

Prevedeno in prirejeno po: gostica.com

Preberi še: 7 znakov osebne moči ali pa Astro: Poglej, kaj o tebi razkriva tvoj MESEC ROJSTVA

Priporočamo tudi: Horoskop: Ti pari astroloških znamenj ustvarijo najboljša prijateljstva