Horoskop: Kakšnega partnerja potrebuješ glede na tvoj astrološki znak

Vsak izmed nas ima različne lastnosti in naše astrološko znamenje je zelo dober pokazatelj tega, kaj v razmerju potrebujemo, da bi ta imela prihodnost. Poglej, kakšnega partnerja potrebuješ (ali pa on tebe?) glede na svoje znamenje.

Horoskop: Kakšnega partnerja potrebuješ glede na tvoj astrološki znak (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2021

Pričakovanja od zveze so pri vseh zelo podobna, a kljub temu vsak izmed nas želi nekaj malo drugačnega. Nekdo si želi pustolovščine, drugi pa iščejo le popolnega partnerja, s katerim lahko cele ure preprosto poležavata.

Poglej, kakšne lastnosti iščeš pri partnerju glede na svoje znamenje:

VODNAR

Ti, upornica, ti. Si pustolovska in vedno pripravljena na vznemirljivost.

To pomeni, da so tvoje zveze pogosto polne zabave in svoje partnerje vedno "siliš", da dajo vso energijo in pozornost tistemu, kar počnejo. Če je tvoja zveza dolgočasna, izgubiš zanimanje. Potrebuješ partnerja, ki je prav tako pustolovski kot ti sama.

Najbolj si kompatibilna z: oven, dvojčka, tehtnica, strelec

RIBI

Si občutljiva duša, ki potrebuje občutek, da je v zvezi cenjena in ljubljena.

Potrebuješ partnerja, ki se lahko sklada s tvojo intenzivnostjo in naklonjenostjo, ko govorimo o razmerju. Ribe so prav tako zelo ljubeče in naklonjene ter so čudoviti partnerji.

Najbolj si kompatibilna z: bik, rak, škorpijon, kozorog

OVEN

Si močna, neodvisna, odločna in vedno poveš tisto, kar misliš.

In to te naredi resnično zabavno. Vendar pa je lahko to v razmerju včasih slabo. Tisto, kar smatraš za "iskreno", se lahko tvojemu partnerju sliši kot "nesramno" ali "agresivno". Zapomni si: najprej pomisli, potem reci.

Najbolj si kompatibilna z: dvojčka, lev, strelec, vodnar

BIK

Si neverjetno zvesta partnerka, kar je pomembno za vsako uspešno zvezo.

Za tiste, ki jih imaš rada, bi naredila vse, vendar te lahko včasih prevzame jeza. Tvoja slabost je, da lahko zelo hitro postaneš ljubosumna. Za bike je pomembno, da zgradijo globoko zaupanje s partnerjem.

Najbolj si kompatibilna z: rak, devica, kozorog, ribi

DVOJČKA

Si zabavna, spontana in pustolovska – kvalitete, ki naredijo zvezo zabavno in vznemirjujočo.

Komunikacija je zate ključ do uspešnega razmerja. Vendar pa med potapljanjem in dolgimi pohodi poskrbi, da se malo ustaviš in se pogovoriš o zadevah, ki se morda dogajajo, namesto, da jih porineš na stran.

Najbolj si kompatibilna z: oven, lev, tehtnica, vodnar

RAK

Raki so prijazni, zvesti in pričakuješ, da se bo to odražalo tudi znotraj zveze.

Pogosto si premisliš in greš skozi kakšna nora nihanja razpoloženja, kar lahko tvojega partnerja moti. Ampak na koncu te bo tvoje sočutje do njega postavilo nazaj na realna tla.

Najbolj si kompatibilna z: bik, devica, škorpijon, ribi

LEV

Levi so radi v središču pozornosti. Si brezskrbna, samozavestna in nekoliko domišljava.

Potrebuješ partnerja, ki ima veliko tvojih kvalitet, kar je razlog, da pogosto en lev najde drugega. Levi radi prevzamejo vodstvo v razmerju. Poskrbi le, da bo imel tvoj partner vsake toliko možnost izbrati restavracijo ali film.

Najbolj si kompatibilna z: oven, dvojčka, tehtnica, lev

DEVICA

Device so prijazne in skrbne, kar je pomembna kvaliteta pri katerem koli partnerju.

Pričakuješ, da bo partner tebe in vse okoli tebe, obravnaval z enako dobroto. Vendar pa si tudi perfekcionistka. Potrebo imaš po tem, da imaš vedno prav, kar lahko tvojega partnerja razdraži. Device, izbirajte "boje". Vedeti morate, za kaj se je vredno boriti.

Najbolj si kompatibilna z: bik, rik, škorpijon, kozorog

TEHTNICA

Tehtnicam je pomembno, da ohranjajo mir v razmerju.

Ne maraš nesporazumov in si zelo sproščena. Vendar pa je za pare popolnoma naravno in zdravo, da se na vsake toliko skregajo. Ne boj se povedati tistega, kar misliš. Počutila se boš veliko bolje.

Najbolj si kompatibilna z: dvojčka, lev, strelec, vodnar

ŠKORPIJON

Škorpijoni v razmerju želijo zaupanje in iskrenost.

Pričakuješ, da bo tvoj partner odprt in čutiš, da je odprtost najbolj pomemben del vsakega uspešnega partnerstva. Škorpijoni rabijo kar nekaj časa, da se odprejo. Če ti nekdo pokaže, da mu lahko zaupaš, boš odstranila svoj ščit.

Najbolj si kompatibilna z: rak, devica, kozorog, ribi

STRELEC

Strelci so odlični partnerji, saj si svoji drugi polovici vedno na voljo, da mu ponudiš ramo, na katero se lahko nasloni.

Vedno boš tam za ljudi, za katere ti je zelo mar. Tvoj partner mora poskrbeti zato, da ti je na voljo, da ti uslugo tudi vrne. Od ljudi pričakuješ, da so ti v oporo – kot si ti njim.

Najbolj si kompatibilna z: oven, lev, tehtnica, vodnar

KOZOROG

Pri kozorogih se vse vrti okoli trdega dela in odgovornosti.

Poznaš svojo vrednost in od partnerja pričakuješ, da je prav tako kot ti motiviran in delaven. Le poskrbi, da se tu in tam tudi zabavata! Vsako razmerje potrebuje nekaj občasne spontanosti. "Work hard, play hard!"

Najbolj si kompatibilna z: bik, devica, škorpijon, ribi

VIR: theearthchild.co.za

Preberi še: Kaj to, kako se objemaš, pove o tebi?

Priporočamo tudi: Znanost pravi, da je TO najboljši način, da preboliš razpad zveze