Horoskop: Kakšna sestra si glede na svoje astro znamenje?

Si kot sestra ukazovalna ali bolj sproščena? Preveri, kaj pravi horoskop!

Horoskop: Kakšna sestra si glede na svoje astro znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2019

Morda se z njimi ne razumeš vedno najbolje, a sorojenci igrajo pomembno vlogo v naših življenjih. Na svetu obstaja ogromno tipov sester (in bratov) in medsebojna vez, ki jo ustvarita sorojenca, je lahko tako pozitivna kot negativna. A vendar vaju lahko celo stvar, kot je rivalstvo, močno poveže.

Poglej, kakšna sestra si oziroma boš glede na svoje astro znamenje:

OVEN

Ti si šefinja, draga ovnica.

Če obstaja ena stvar, ki jo vsi vedo o tebi, je to ta. In takšna si tudi kot sestra. Ne glede na to, ali si starejša ali mlajša, si vedno glavna. Si tista, ki mora vedno biti vsepovsod prva.

Ampak, če damo na stran to dejstvo, si prav tako izjemno nesebična. Do sorojencev si zelo skrbna in družina ti pomeni vse. Ko si z njimi, vedno paziš na njih, in ko si zdoma, vedno misliš na njih in upaš, da so v redu.

BIK

Si zelo praktična sestra.

Vsakič, ko tvoj sorojenec razmišlja, da bi storil nekaj norega, si ti tista, ki ga opozori, naj bo pameten in pazi nase. Prav tako si tista, h kateri se tvoj brat ali sestra zateče po nasvet ali pomoč, saj ve, da boš vedno našla rešitev.

Si zelo ljubeča sestra in v tvojem srcu je veliko ljubezni, ki jo rada razdajaš. Všeč ti je dejstvo, da si sestra, ki se svojega sorojenca ne boji obsipavati z objemi, a tudi šalami na njihov račun. Svojega sorojenca imaš zelo rada in četudi tega pogosto ne pokažeš ali poveš, to dobro ve.

DVOJČKA

Vsakdo te pozna kot zabavno sestro.

Nerada se hvališ, ampak si tisti tip sestre, ki bo svojega sorojenca in njegove prijatelje peljala ven in jim celo kupila alkohol, če te bodo lepo prosili. Si definitivno kul sestra.

Kar pa lahko pomeni, da si tudi zelo radovedna. Vedno te zanima, kaj se dogaja v življenju tvoje sestre ali brata, in tvoj razlog za to je ker – si preprosto zaslužiš vedeti. Ko se nekaj časa ne vidita, veliko sprašuješ, saj se želiš prepričati, da je vse v redu.

RAK

Si zelo zaščitniška in bi za svojega sorojenca naredila vse.

Včasih znaš biti celo nadležna, a tvoja sestra ali brat dobro ve, da je to le zato, ker jo/ga imaš rada.

S svojimi sorojenci si močno povezana in z njimi rada preživljaš čas, saj se v nasprotnem primeru počutiš osamljeno in izobčeno. Družina ti je zelo pomembna in želiš, da vedo, da si jim vedno na voljo.

LEV

Levinja, si izjemno predana sestra.

Ne glede na vse boš vedno stopila na stran svoje sestra/brata. Nasilneži v šoli se pred teboj raje skrijejo, saj vedo, da nimajo možnosti.

Poleg tega pa si tudi zelo trendi in kul. Tvoja sestra te vedno prosi, da ji posodiš oblačila, saj imaš odličen stil. In vedno se zgleduje po tebi ter te prosi za nasvet, saj imaš občutek za ljudi in smisel za trende.

DEVICA

Si sestra z velikim srcem.

Vsakič, ko tvoj sorojenec potrebuje pomoč, si mu pripravljena pomagati, pa naj gre za domačo nalogo, nasvet o zvezah ali karkoli vmes.

Prav tako si zelo neodvisna sestra. Rada imaš svoj prostor in se, kadar ne pomagaš svojim sorojencem, "zavlečeš" v svoj svet. Všeč ti je, ko lahko pomagaš, hkrati pa jim znaš dati vedeti, naj te pustijo pri miru, ko to potrebuješ.

TEHTNICA

Rada deliš in si tip sestre, ki bo s svojim sorojencem delila vse.

Oblačila, skrivnosti, nasvete o fantih (dekletih) ... Delila boš vse, saj si takšna kot oseba. Zate deljenje pomeni način, na katerega se povežeš z osebami, ki jih imaš rada.

Ko že govorimo o povezanosti – na svojega sorojenca si prav tako zelo navezana. Želiš si, da vsaj en dan v tednu preživita skupaj, saj mu/ji želiš pokazati, da ga/jo imaš rada. Zate je ljubezen zelo pomembna in pokazala jo boš vsakič, ko bo za to priložnost.

ŠKORPIJON

Kot sestra si izjemno zaščitniška.

Morda se s sestro/bratom vedno ne razumeš najbolje, ampak zanj/-o se boš borila do konca. Tvoje pleme (no, družina ;)) ti pomeni vse na svetu, zato se jo boš vedno trudila zaščititi.

No, ne pozabimo na tisti del, ki pravi, da se s sorojencem vedno ne razumeš najbolje. Si tip sestre, ki se pogosto skrega, četudi v resnici nisi jezna. Včasih svojo sestro (ali brata) obožuješ, drugič je (ga) ne preneseš. Ampak glej, takšno je življenje!

STRELEC

Med vsemi znamenji si prav ti najbolj modra sestra.

Svojim sorojencem daješ neverjetne nasvete, saj si prestala že ogromno tega, o čemer sprašujejo. Dobro vedo, da bodo pri tebi vedno dobili najboljši nasvet.

Prav tako pa si tista sestra, ki rada spravlja v zadrego. Nimaš sramu, kar pa te ne ustavi, da ne bi vsakič, ko se ti ponudi priložnost, osramotila svoje sestre (ali brata). To sicer počneš zgolj za zabavo, kar pa sorojencu vedno, ko sta skupaj v javnosti, povzroči nemalo skrbi.

KOZOROG

Si sestra, po kateri se sorojenci vedno zgledujejo.

Si ambiciozna in po naravi vztrajna, zato te občudujejo. Kar ti je seveda všeč.

Prav tako pa si zelo predana. Družina ti je zelo pomembna in zanjo si pripravljena narediti marsikaj. Tudi takrat, ko si zdoma, ostaneš z vsemi v rednih stikih in jim daš vedeti, da misliš nanje.

VODNAR

Tvoj sorojenec se lahko zanese na to, da boš do njega vedno iskrena.

Nerada se prepiraš, še posebej z osebami, ki jih imaš rada. Morda si na čase nekoliko preveč iskrena, ampak tvoja sestra (ali brat) dobro ve, da nerada lažeš brez razloga.

Si zelo prijazna sestra in pogosto svojega sorojenca vidiš kot prijatelja, ne zgolj družinskega člana, zaradi česar je vajina vez zelo močna. Želiš si, da te vidi kot nekoga, na kogar se lahko zanese, in ne samo kot krvnega sorodnika.

RIBA

Ribica, si ena najbolj sočutnih sester med znamenji.

Ko gre tvoja sestra (ali brat) skozi težke čase, sočustvuješ in daš možnost, da ti pove vse, kar ji leži na duši. Veš, kako je biti sam in izgubljen, in želiš, da tudi ona ve, da si ji vedno na voljo.

Svoji sestri (bratu) si najboljša prijateljica. Z njo rada deliš skrivnosti, sanje in cilje, saj veš, da bo vedno ob tebi in bo navijala zate, da uspeš v življenju. In takšna podpora želiš biti tudi ti njej, zato se trudiš, da vzdržujeta močno vez.

Vir: yourtango.com

Preberi še: HOROSKOP: TO so stvari, ki ti jih (glede na astrološko znamenje) drugi ZELOOO zavidajo

Priporočamo tudi: Horoskop: TO so najbolj požrešna znamenja, ki naravnost obožujejo hrano