Horoskop: Kakšna punca si/boš glede na tvoje astro znamenje?

Kakšna punca si oziroma boš glede na tvoje astrološko znamenje: zabavna, prizemljena, posebna, pustolovska ali nekaj povsem drugega? To ti bo pokazal ta zabaven, a tudi resničen, horoskop!

Horoskop: Kakšna punca si/boš glede na tvoje astro znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2020

VODNAR: neodvisna

"Hej, si ti… jezna name ali kaj?" – sporočilo, ki si ga najverjetneje dobila že nekje štirikrat to jutro.

Ampak kdo lahko tebe krivi, vodnarka? Ne moreš si pomagati, če pa potrebuješ svoj prostor. Si zelo skrbna partnerka, zvesta in podpirajoča do konca sveta in še dlje, ampak nimaš časa za zgube. Če nekdo naredi eno stvar, ki te razkuri, je to to, adijo.

Aja, poleg tega si pa tudi nora v postelji. ;)

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

od vedno je bil zaljubljen vate in eno noč, ko sta ostala dolgo pokonci in imela odličen pogovor, te prešine, da je to verjetno tvoja sorodna duša (vsaj tako dolgo, dokler ti ne pošlje dvojnih sms-ov in te razkuri).

RIBI: občutljiva

Ah, ljuba, občutljiva ribica. Si tako sočutna partnerka, ki ima toliko ljubezni za razdajat, da je še toliko huje to, ker si nagnjena k razmerjem z bedaki.

Poslušaj prijateljice, ko ti rečejo, da jim tvoja tokratna izbira ni všeč – one zgolj pazijo nate. Tvoja občutljiva umetnostna plat sije najbolje takrat, ko si v paru in imaš nekoga, ki tako močno ceni tvojo najljubšo pesem kot ti sama.

Tvoj partner ima rad tvoje umetniške interese in to, da boš vedno prva, ki ga boš z nečim spoznala. Si prijazna in sočutna, zaradi tebe se vsak počuti dobro v svoji koži.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

po tem, ko sta se spoznala v komentarjih na Instagramu znanega tattoo umetnika, katerega delo oba občudujeta, si začneta "slediti".

OVEN: iskrena

Ovnica, si oseba, ki ne govori bedarij in ta odnos sije skozi vse vidike tvoje osebnosti – od načina, kako se obnašaš v službi (verjetno razlog, zakaj so vsi prilepljeni nate in želijo biti s teboj v skupinskih projektih) in še posebej, ko pride do razmerij.

Včasih si lahko muhasta in tvojemu partnerju je ponavadi težko razumeti, kako je lahko nekdo tako pragmatičen hkrati tudi nepredvidljiv. Vseeno pa, ko končno najdeš nekoga, ki te resnično razume, si pripravljena na vse.

Prepiri s teboj so na čisto drugi ravni intenzitete. Tvoj partner navadno naredi vse, kar lahko, da bi se temu izognil, saj svojega "divjaštva" ne zadržuješ.

Nič ni prepovedano, ko te nekdo razkuri, šla boš tja in nazaj in jih nato spet odvlekla tja kot duh – samo zato, da pregledaš škodo, ki si jo naredila.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

ujameš pogled z druge strani sobe in seksualna napetost kar kriči. Še isto noč bosta skupaj in po tem postala nerazdružljiva.

BIK: logična

Si praktična oseba, bikica, in to se odraža tudi v tvojih navadah pri razmerjih.

Med tem ko vsi drugi tečejo okoli na zmenke s toksičnimi fanti in se spuščajo v nezdrava razmerja, to tebe nikoli ni skrbelo. To seveda ne pomeni, da si dolgočasna; le tvegaš ne.

Zakaj bi se sprijaznila s tem, da lahko dobiš tistega skrivnostnega vročega žrebca, ki vso noč v baru ni odmaknil pogleda od tebe, ko pa veš, da si že nekako všeč kolegu Mateju?

Seveda je med vama zelo malo (ali nič) kemije, si pa odločno prepričana, da si mu všeč – po tem, ko te, ne vem, že tri mesece zapored vabi na zmenek?

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

kaj pa vemo, tako dolgo bodo viseli v tvoji bližini, da se boš enostavno predala.

DVOJČKA: pustolovska

Tvoja sproščena narava te naredi zelo privlačno in šarmantno vsem partnerjem.

To je verjetno razlog, zakaj se je toliko tvojih razmerij začelo platonsko. Biti s teboj v zvezi je zelo zabavno, saj imaš vedno dobre ideje za zmenke. Mini golf? Seveda! Filmski festival, za katerega veš, da ga nihče pod 55. leti ne bo obiskal? Normalno!

Na zunaj si videti ekstremno samozavestna vsem, ki so okoli tebe, čeprav tega morda navznoter ne čutiš, zato se včasih tvoja nervoznost  razume kot sarkazem.

In med tem ko ima tvoj partner rad tvojo kreativnost in smisel za pustolovščine, ga lahko zelo moti tvoja neodločnost (ja, realno!).

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

že leta sta se gibljeta v isti skupini prijateljev in en dan te samo zadene kot strela z jasnega – to je tvoja oseba. Ti predlagaš prvi zmenek (kako pa, neustrašna dvojčica) in to je to! Ura tvojih šarmantih komunikacijskih veščin in vsi, dobesedno vsi, ti bodo jedli iz roke.

RAK: prizemljena

Lahko si precej velika p******, rakica, ampak to že sama veš.

Nikoli ne moreš samo sprejeti, ko si nekomu všeč (tudi takrat, ko je to zelo očitno!) in to vodi do mnogih tvojih problemov.

Kot partnerka zasiješ najbolje s podobno osebo, ampak bodi pazljiva, da se ne ujameš v past razmerja s tvojo izrezano kopijo, ker – in to ti govorimo samo iz ljubezni – ta tvoja pesimistična mentaliteta zate ni ravno najbolj zdrava na dolgi rok (čeprav se morda v trenutku, ko naletiš na osebo, ki prav tako sovraži vse na svetu, to zdi dobro).

Razmerje s teboj je vsekakor zanimivo popotovanje. Z ljudmi se zelo hitro povežeš (recimo štiri urni pogovori po telefonu vsako noč v tednu že po prvem srečanju) in njih to močno privlači.

Poleg tega pa je seks s teboj z eno besedo: fantastičen. Ampak tvoje negotovosti so ponavadi krive za razpad dobrih zvez, saj zelo hitro reagiraš.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

medsebojna tišina v kotu zabave se izkaže za skupno sovraženje domišljavih ljudi in postopoma se stvari preobrnejo v medsebojno ljubezen. Prijateljicam rečeš, da je to "kr nekaj", ampak one lahko vidijo, kako zažariš, ko ti pošljejo zabavno sliko o tem, kako sovražita iste stvari.

LEV: posebna

Ah, levinja. V resnici si niti nisi želela prebrati te bedarije, ampak te je kup tvojih prijateljicah označilo v komentarju in zdaj si tukaj!

Si zvezda in to veš. Tvoja magnetna dispozicija povzroči, da se vsi zaljubijo vate – in to hitro. Nimaš časa za igrice z vsemi.

Če si nekomu všeč, je bolje za njih, da to razglasijo na najboljši možni način. Govorimo o snubitvi, o kateri ljudje govorijo še leta kasneje, o snubitvi, ki postane viralna, poroki, ki dobi svoje mesto v tabloidih itd.

Enkrat, ko si ljudje zaslužijo tvojo pozornost, si ena izmed najbolj zvestih in ljubečih partnerk. Ljudje radi flirtajo s teboj, saj si odlična sogovornica, imaš hitre reakcije kar se tiče zabavnih pripomb in preprosto daješ življenje celotni zabavi.

Nagnjena si k temu, da povzročiš probleme, ko ti ljudje rečejo, da si egoistična – ja in? Itak vse ves čas sprašuješ, kaj si mislijo o tebi, tako da to sploh ni presenečenje.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

ves čas te je videval označeno s prijateljicami na kupu fotografij in končno je zbral pogum, da te povabi ven.

DEVICA: tista, ki na koncu naredi vse

Si prava srčica, vedno trdo delaš in se trudiš po najboljših močeh, kar je zelo privlačno tvojim partnerjem, saj si neodvisna in analitična, vsega – še posebej ljubezni – se lotiš metodološko.

Tvojemu partnerju je všeč, da si zrela in senzibilna, kljub temu pa te včasih skrbi, da si dolgočasna in bi lahko bila bolj spontana. Ne bodi negotova!

On je s teboj in tako se je odločil sam (ker vsi vemo, da seveda nisi bila ti tista, ki si "letala" za njim).

Ampak, hm, kako naj to povemo, devica? Nagnjena si k temu, da sebe postaviš na zadnje mesto in se igraš mučenico pri stvareh, pri katerih to sploh ni potrebno.

Ni potrebno, da za partnerjevo darilo za valentinovo porabiš 35 ur dela, saj veš, da jim nikoli ne bo uspelo doseči tvojega deviškega nivoja intenzitete in na koncu boš morda razočarala samo sebe.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

ujela sta se, kako oba pošiljata prijatelju fotografijo (samo vama) zabavnega oglasa za Gorenje.

TEHTNICA: tista, ki ne vidi, kako seksi je v resnici

O moj bog. Tehtnica. Kraljica zmenkov s fanti pod svojim nivojem, vedno.

Zbudi se, punca! Kot prvo, nehaj se opravičevati svojim partnerjem. Vemo, da takoj misliš, da ti nimaš prav, ampak ni vedno tako! Moraš se postaviti zase.

Nagnjena si k temu, da nisi preveč konfliktna, kar je lahko s pravim partnerjem videti kot zrelo, ampak je veliko prehitro izkoriščeno s strani napačnih. Dobesedno vsakega očaraš, zato je čudno, zakaj misliš, da nikoli nimaš prav.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

v razredu te je ignoriral tako dolgo, dokler te ni nehal in zdaj sta par.

ŠKORPIJON: intenzivna

Zveza s škorpijonko je zabavna, saj sta oba malo mazohista. Haha, šala, ampak saj veš, o čem govorimo.

Vsi, ki te poznajo, vedo, da si dokazano najboljša oseba naokoli. Seveda si na začetku morda malo skeptična glede vseh partnerjevih prijateljev, ampak to je samo zato, ker si ne želiš, da bi ga slaba družba povlekla navzdol.

Si zelo intenzivna oseba, ampak to veš in tudi obvladaš. Tvoj partner vedno misli, da si najboljša v postelji in zato pobereš tudi zasluge – tako kot je treba!

V čisto v-s-e, česar se lotiš, vložiš veliko truda. *Pomežik*. Dobesedno vsi tvoji bivši se te bojijo.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

na družabnem omrežju si ga divje skritizirala in to je postalo viralno.

STRELEC: zabavna

Ti si petardica, strelka. Kot najbolj zabavna oseba (daleč naokoli) v tvoji družbi vsi vedno pridejo k tebi po nasvet in zapis pod fotografijo na Instagramu. Si zelo šarmantna in tvoj humor je ena izmed najbolj seksi stvari na tebi.

Nagnjena si k temu, da v ljudeh vidiš le najbolje – kar je lahko dobro, ker hej, nobenih igric! Ampak to je lahko tudi rahlo nerealno. Če te je nekdo odpikal trikrat, je to verjetno dober pokazatelj, da te bo še enkrat. Ne vemo, samo ugibamo.

Poleg tega tudi: Nehaj se truditi ostati prijateljica s tvojimi bivšimi!

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

med tem ko se oba trudita odpreti zakomplicirano steklenico vina na zabavi, izustiš neverjetno smešno šalo.

KOZOROG: odrasla

Si mama v svoji skupini prijateljev in, iskreno, tista, ki v vsaki zvezi nosi hlače.

Ne moreš si pomagati! Tako je pač vedno bilo. Tvojemu partnerju je všeč, da mu ni treba skrbeti zate ali te obveščati s konstantnimi sporočili in podobnim.

Enkrat bo omenil, da si želi v "tisto novo restavracjo, ki ima tisto temo, o kateri si prebrala v reviji tri mesece nazaj" in nekako, brez ene druge informacije, bum, dobila si rezervacijo za dva ravno v času večerje.

Lahko si rahlo snobovska ali pesimistična, kar obrne tvojega partnerja v napačno smer, ampak enkrat, ko najdeš nekoga na svojem nivoju (čeprav, bodimo iskreni: kdo pa je lahko sploh kadarkoli na tvojem nivoju?), je vse skupaj od tukaj naprej gladko jadranje.

Svojo sorodno dušo boš najverjetneje spoznala takole:

opazila si ga v bližnji knjigarni, kjer se je odločal med dvema knjigama istega avtorja, ti pa si zavila z očmi in se odkašljala, ker halo, vsi vedo, da je ta tip res problematičen. Kakorkoli, o tem sta imela dolg pogovor in se zbližala.

VIR: Cosmopolitan.com

Preberi še: To so nebesna znamenja, ki so nagnjena k varanju!

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najzvestejše prijateljice