Horoskop: Kakšen je tvoj sanjski zmenek (glede na tvoje znamenje)?

Ti je zmanjkalo idej, kaj s fantom početi na naslednjem zmenku? Preveri, kaj ti svetujejo zvezde. 

Horoskop: Kakšen je tvoj sanjski zmenek (glede na tvoje znamenje)? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2017

1. Oven

Si drzna in pogumna ter vedno pripravljena na fizične izzive. Svojo samozavest in pripravljenost na nove izzive lahko fantu pokažeš z obiskom plezalne stene v športni dvorani (poleti se lahko preizkusita tudi v gorskem plezanju).

2. Bik

Rada ustvarjaš in občuduješ lepe stvaritve, še posebej tiste, ki jih lahko nato poješ. Obisk kuharskega tečaja v dvoje bi potešilo tvojo ljubezen do uporabe vseh  čutil, poleg tega pa bosta z dragim lahko uživala v slastni večerji.

3. Dvojčka

Radovednost je tvoje drugo ime in zate bi popoln zmenek predstavljal obisk kavarne, kjer bi z izbrancem pila kavo, obenem pa bi dobila možnost za podroben razgovor o njegovem življenu, interesih in ciljih v življenju.

4. Rak

Si ljubiteljica preprostih stvari in zmenek v udobju doma ti je pisan na kožo. Skupna priprava večerje in ogled dobrega filma je popoln zaklljuček dneva. Da ne omenjamo crkljanja na kavču. ;)

5. Lev

Si zvezda svojega šova in rada počneš stvari, v katerih blestiš. Za zmenek torej predlagaj dejavnost, ki bo fantu pokazala iz kakšnega testa si narejena. Dobro poješ? Odpravita se v karaoke bar. Obvladaš nogomet? Pelji ga na igrišče, kjer se lahko pomerita med sabo.

6. Devica

Tvoja šibka točka je narava. Svoj prosti čas rada preživljaš na prostem in če bi imela možnost bi vse dneve razikovala skrite kotičke narave. Pripravi prigrizke, dovolj tekočine in se z izbrancem odpravi na ogled naših naravnih znamenitosti. 

Če za spomin potrebuješ še dobro Instagram fotko, potem obvezno obišči enega izmed teh krajev.

7. Tehtnica

Si odlična v reševanju problemov, pri čemer odlično sodeluješ tudi z drugimi, da najdete ustrezno rešitev. Tvojo diplomatsko naravo in sposobnost sodelovanja lahko s partnerjem preizkusita v sobi pobega, kjer morata s skupnimi močmi rešiti uganke in se rešiti iz zaklenjene sobane. 

8. Škorpijon

Si izredno čustvena oseba in ko se zaljubiš, svoje srce predaš 100%. Svoja čustva ceniš in jih brez težav izkazuješ drugim, kar je super lastnost. Zate popoln zmenek predstavlja piknik v parku, kjer si lahko sama s svojim dragim in uživaš v njegovi družbi. 

9. Strelec

Po krvi se ti pretaka želja po dogodivščinah. Nimaš želje predolgo ostati na mestu, saj je na svetu še toliko stvari, ki jih moraš odkriti in preizkusiti. Obisk nove lokalne kuhinje v mestu, kjer še nisi bila, je na prvem mestu na seznamu predlogov za zmenek.

10. Kozorog

Si zelo tradicionalna in brez težav bi stalno ponavljala enak zmenek. Klasična večerja v restavraciji in obisk kinodvorane je točno to, kar potrebuješ. Na večerji z dragim uživaš v pogovoru, v kinodvorani pa se lahko malo crkljata in uživata v dobrem filmu.

11. Vodnar

V življenju se veseliš inteligentnih pogovorov. Uživaš v dejavnostih, ki stimulirajo tvoje možgane in te pripravijo do razmišljanja. Obisk muzeja ali razstave predstavlja okolje, kjer bi ljubezen do globokih pogovorov zagotovo prišla do izraza.

12. Ribi

Glasba je tvoja velika strast in zato mora biti tudi del popolnega zmenka. Glasbeni festival ali koncert, kjer lahko s fantom prisluhneš dobri glasbi in zaplešeš, je dobra izbira.

Pripravila: Tamara Bastarda

Vir: Sweetyhigh.com

Preberi še: Nocoj si lahko dovolita prav vse, tudi čaranje v postelji! (10 seks predlogov)

Priporočamo tudi: VIDEO: Tako fantastično sta 1. obletnico zaroke obeležila Sanja Grohar in njen Matej