Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na to, na katere tipe 'padaš'?

Ja, prav tvoje horoskopsko znamenje je lahko razlog, da se zaljubljaš v točno tak tip moškega. ;)

Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na to, na katere tipe 'padaš'? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 10. 2016

OVEN

Največkrat ti tla pod nogami spodnesejo očarljivi fantje, ki ti namenijo veliko pozornosti. Vendar pa mu daj vedeti, ko bo le te preveč in boš potrebovala nekaj časa zase. "Čas zase" je namreč ena osnovnih potreb vsakega zdravega odnosa.

BIK

Strastni moški z jasnimi cilji v življenju so tisti, ki te vedno znova prepričajo. Pri partnerju najbolj občuduješ to, da ve, kaj hoče in od tega ne odstopa. A vseeno je pomembno, da ve kdaj popustiti in narediti kompromis. 

DVOJČKA

Ne moreš se upreti moškim s karizmo in pustolovskim duhom. Rabiš namreč nekoga, ki lahko z lahkoto sledi hitremu ritmu tvojega življenja. Za uspešno zvezo mora poskrbeti, da ti nikoli ni dolgčas. 

RAK

Čustvena stabilnost in karizma sta tisti lastnosti, ki ju vedno iščeš v partnerju. Na moškega se hitro navežeš in ker si s svojim partnerjem želiš preživeti skupaj čim več časa, obstaja velika verjtnost, da si se (ali se boš) zaljubila v sodelavca.

LEV

Privlačijo te inteligentni in kreativni moški, ki te vedno znova navdihujejo. Med množico ljudi, boš vedno poiskala nekoga unikatnega. Svet slavnih je tako tvoj priljubljen prostor za iskanje novega partnerja. 

DEVICA

Umetniki, ki radi pokažejo svoja čustva, so tisti, ki te vedno znova prevzamejo. Pogosto pa takšni ljudje mislijo samo nase. Nujno si poišči takega, ki ti bo izkazoval ogromno pozornosti in te obdajal s komplimenti.

TEHTNICA

Samozavesten in energičen moški te vedno očara. Veliko ti pomeni, da je partner pogumen in dovolj vztrajen, da te osvoji. Le takšen moški bo vedno osvojil tvoje srce. 

ŠKORPIJON

Pogosto si svojeglava, zato imaš rada partnerja, ki je skrben, potrpežljiv in praktičen. Potrebuješ nekoga, ki bo z lahkoto prenesel tvoja pogosta nihanja v razpoloženju. Rada pomagaš in veliko daš, od partnerja pričakuješ enako. 

STRELEC

Obožuješ moškega, ki je pameten in odprtih misli. Neustrašnost in vzdržljivost sta lastnosti na partnerju, ki bosta v trenutku osvojili tvoje srce. Potrebuješ nekoga, ki mu ne bo problem iti s tabo na vsako avanturo, ki si jo zamisliš.

KOZOROG

Zvestoba, skrbnost in občutljivost so lastnosti, brez katerih pri partnerju ne gre. Na prvo mesto postavljaš delo, zato potrebuješ nekoga, ki te bo pri tem podpiral. Tvoj urnik žal ne dopušča partnerja, ki ni prepričan, če si mu všeč ali ne.

VODNAR

Nič ni bolj seksi kot moški, ki ve kdo je in kaj hoče. Nekdo, ki ima originalen pogled na svet, bo zagotovo dobil tvojo pozornost. S takšnim ti nikoli ne bo dolgčas, poleg tega pa se boš ob njem počutila varno.  

RIBI

Tvoje življenje je pogosto kaotično, zato ob sebi potrebuješ osebo, ki te bo podpirala in ti nudila oporo. Nekdo, ki je dosleden, pripravljen priskočiti na pomoč in veliko ve, bo zate zato najboljši partner.   

Preberi še Astro: Kako mesec rojstva vpliva na tvoj značaj?