Horoskop: TAKO ga v hipu zapelješ (glede na njegovo astrološko znamenje)

Zapeljevanje je namenjeno zgolj temu, da pritegneš njegovo pozornost … Vse ostalo, kar oblikuje tvojo osebnost, pa je še samo češnja na vrhu torte!

Horoskop: TAKO ga v hipu zapelješ (glede na njegovo astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 12. 2020

Nekateri bodo rekli, da lahko moškega zapeljemo s pomočjo določenih kretenj in podobnih trikov, vendar pa zapeljevanje nima točno določene formule. Ljudje smo si namreč (zelo) različni.

No, ti pa lahko zato pri tem pomaga astrologija.

Poglej, kako ga zapelješ, če je po horoskopu …

OVEN

Ovni ljubijo dekleta, ki za tisto, kar si želijo, naredijo vse.

Radi imajo tekmovanje, zato mu daj dobro vedeti, da si ti tista, ki imaš pravico do njega in on tisti, ki ga želiš. A zapomni si: iskrenost je ključ.

Ne govori mu stvari o sebi, ki niso resnične. Če bo ugotovil, da nekaj ni res, ne bo vesel!

BIK

Biki vedo, da če bodo potrpežljivi, se jim bo to poplačalo.

Če želiš pritegniti njegovo pozornost, je zato bolje, da začneta kot prijatelja. Dovoli mu, da s preživljanjem skupnega časa in skozi dolge pogovore spozna, kako čudovita si.

Radi imajo dekleta, s katerimi lahko komunicirajo na bolj globokem nivoju. Pokaži mu, kako predana si vajinemu prijateljstvu, preden naredita naslednji korak. Nasmej ga, naj ob tebi pozabi na svojo resnost.

DVOJČKA

Radovedni dvojčki radi spoznavajo nove in zanimive stvari o tebi.

Zato ga preseneti tako, da ga pelješ na spontani izlet – nekam, kjer še nihče od vaju nikoli ni bil. Pojdita tja, odkrivajta in se pogovarjajta. Do konca dneva boš edina, o kateri bo še razmišljal.

RAK

Če želiš pridobiti njegovo pozornost, se ga moraš dotakniti.

Ampak na skrivnosten način. Daj mu vedeti, da si želiš biti z njim, a pazi, da ne prestrašiš njegove nežne plati. Pojdi počasi. Bodi potrpežljiva. Splačalo se bo.

LEV

Včasih se moraš pri levih resnično potruditi, da pridobiš njihovo pozornost.

Zato bodi odločna, pripravljena in neposredna. Daj mu vedeti, kaj želiš. Ali pa mu le preprosto pritisni na ustnice en velik poljub. Ja, to bi moralo delovati!

DEVICA

Device so lahko nekoliko zapletene.

Ti moški so zelo zvesti, a vama lahko njihova analitična narava vse skupaj nekoliko oteži. Zato je najboljši način, da pritegneš njegovo pozornost, da si preprosto to, kar si.

Če se znajdeta v baru, naroči pijačo in imej z njim pravi pogovor ter poudari svojo osebnost – a brez pretiravanja! Je zelo pozoren in opazi vsako najmanjšo stvar, zato pazi na svoje obnašanje. Če bo vse šlo po načrtih, se bo v trenutku počutil povezanega s teboj in stvari bodo šle v pravo smer.

TEHTNICA

Tehtnice imajo rade dobro zabavo, zato jo priredi in ga povabi kot posebnega gosta.

Če boš zabavna in boš imela oblečeno nekaj prikupnega, a hkrati praktičnega, ni dvoma, da te ne bo spregledal. In ne pozabi nabaviti njegove najljubše pijače, kar bo nanj naredilo še večji vtis.

ŠKORPIJON

Škorpijone moraš pogledati naravnost v oči. Ja, tako preprosto je.

Ti moški so strastni in neposredni, tako da boš takoj vedela, če je med vama preskočila kakšna iskrica. A bodi pozorna: znajo biti nagnjeni k ljubosumju, zato poskrbi, da ko flirtaš, to (zelo očitno) počneš samo z njim.

STRELEC

Če si želiš osvojiti njegovo srce (ali mu zlesti v hlače ;)), ga pelji na komično predstavo.

Ali pa načrtuj večer gledanja njegovih najljubših komedij ob hrani, dostavljeni na dom. Karkoli narediš, poskrbi, da se bosta oba smejala in se zabavala. Ko bo videl, kako lepo vama je skupaj, te ne bo nikoli izpustil.

KOZOROG

Kozorogi so odgovorni in metodični, zato načrtuj obisk koncerta, da se malo sprosti in se zabava s teboj.

Moški v znamenju kozoroga je vedno pripravljen na obvezo z žensko, ki ve, kaj mu je všeč, zato poskrbi za to. In ne pozabi: naj se med tem tudi zabava.

VODNAR

Vodnarji so preprosti, saj so zelo družabni.

Pojdita nekam, kjer je veliko ljudi – na festival ali plažo – in se sprostita! Tvojo odprto osebnost bo oboževal in bo naravnost navdušen nad tem, kako hitro ga dohajaš.

RIBI

Pri ribah se vedno vse vrti okoli čustev, zato mu moraš, da bi ga osvojila, dati vse, kar imaš.

Nič pretvarjanja, nič pretiravanja – le pokaži mu, kdo si v resnici, poglej ga v oči in se pogovarjaj z njim. V trenutku bo tvoj.

Vir: yourtango.com

Preberi še: Je tvoj fant obkrožen z ženskimi prijateljicami? TO moraš vedeti! ali pa SKRIVNOST RAZKRITA: Moškim je najbolj všeč, če v posteljo oblečeš to!

Priporočamo tudi: Je vajino razmerje nekaj takega kot rutina, kjer je dan podoben dnevu? Beri TO!