Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju?

Bo to leto, ki ti bo za vedno ostalo v spominu? Vse kaže, da bo res tako. Poglej, kaj te čaka ...

Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju? (foto: Unsplash.com/Jason Blackeye) Unsplash.com/Jason Blackeye
3. 1. 2018

KOZOROGINJA

Če boš trdo delala, boš bolj srečna. Zaradi tvojega vladarja, discipliniranega Saturna, boš povsem predana delu.

Sladke sanje bodo postale resničnost, a le če boš osredotočena. Maja bodi pozorna na velik projekt, ker boš po njegovi zaslugi avgusta opažena. Ne bodi skromna – poudari svoje dosežke in sodelavci te bodo podprli, ko boš želela uresničiti velike cilje. Timsko delo bo izpolnilo tvoje sanje in poskrbelo za veliko zabave.

Najbolj uspešni dnevi: 17. marec, 6. avgust, 12. december.

VODNARKA

Naj povzamemo tvoje leto 2017. Na njegovem koncu si zaradi dogodkov začela ceniti stike in iskreno komunikacijo v odnosih. Zdaj pa prenesi to na delovno področje.

Pogovori in druženja s sodelavci ti bodo odprli nove priložnosti. Od 15. maja do 6. novembra bo tvoj vladar Uran vladal na področju doma in družine. To bo postavilo temelje za naslednje poglavje, ki bo vključevalo selitev ali odličen nov projekt. Sklepanje kompromisov je ključ do uresničevanja sanj, zato bodi dovzetna za nove ideje.

Najbolj uspešni dnevi: 31. marec, 15. maj, 11. september.

RIBICA

Svet se mora pripraviti nate – osredotočena si na nagrado in ne boš dovolila, da ti karkoli uniči načrte. Pomembno je, da ne izgubiš zaupanja vase in ostaneš osredotočena.

Lahko postaneš celo tako uspešna, da boš navdih Katy Perry za pesem o tebi. Če boš skrbela za svoje zdravje, pazila na prehrano in se dovolj gibala, boš nepremagljiva.

Stvari bodo postale vroče, ko boš avgusta dobila odlično priložnost, vendar se bo do novembra vse uredilo.

Najbolj uspešni dnevi: 17. marec, 15. maj, 27. avgust.

OVNICA

Pogosto si sama, vendar je čas, da se začneš družiti. Lahko si zelo družabna, ne da bi pri tem izgubila svojo neodvisnost. Odkrito povej, kaj si želiš, in poišči ljudi, ki podpirajo tvoje želje.

Tako boš okoli sebe dobila dobro ekipo, na katero se boš lahko zanesla, če boš naletela na ovire na poti do cilja.

Izkoristi motivacijo, ki bo prišla februarja in maja, to so tvoja krila, ki te bodo ponesla skozi vse leto.

Najbolj uspešni dnevi: 10. februar, 22. junij, 15. november.

BIKICA

Prilagodljivost je ključnega pomena. Rada imaš stvari pod nadzorom, vendar bo to leto zate koristno le, če se boš prepustila toku življenja. Namesto visokih pričakovanj sprejmi ideje, ki se pojavijo v danem trenutku. Največ dela boš imela marca, vendar boš maja doživela razsvetljenje in odkrila nov način dela. Junija boš želela poskusiti nove stvari.

Do jeseni se boš ustalila, preživljala boš več časa doma, posvetila se boš družini in sebi.

Najbolj uspešni dnevi: 18. januar, 16. maj, 2. december.

DVOJČICA

Punca, čas je za ukrepanje! Če boš začela uresničevati idejo, o kateri že dalj časa razmišljaš, se ti bo na dolgi rok to obrestovalo. Okoli sebe boš potrebovala dobre ljudi, zato vloži nekaj truda v navezovanje stikov. (Ja, spodbujamo te, da greš na pijačo z novimi znanci. Predrzno, kajne!).

Zaradi pravega zagona v začetku leta boš junija in julija deležna priznanja – tvoj potencialni zaslužek bo močno zrasel! Oktobra te čaka novo zabavno obdobje, ko boš s polno paro delala naprej.

Najbolj uspešni dnevi: 10. februar, 13. junij, 16. november.

RAKICA

Leto 2018 se mogoče res ne bo začelo najbolj zabavno, ampak zdrži – vse to se ti bo obrestovalo prej, kot si misliš. Sprogramiraj se na aktivno obratovanje: spanje, prehranjevanje in delo ter bodi najbolj odgovorna različica sebe. Kaj to pomeni?

Na kariernem področju vztrajaj pri svoji viziji in že aprila lahko pričakuješ povišico. Do decembra bodo iz vseh strani deževale pohvale. Zardi vložka v trdno kariero boš potrebovala prijeten in varen dom. Če je mogoče, investiraj v lastno nepremičnino.

Najbolj uspešni dnevi: 15. april, 5. julij, 7. november.

LEVINJA

Ve levinje ste divje in močne, da vam je v zodiaku namenjeno mesto superžensk. Letos bodo novi podvigi in tveganja še dodatno pripomogli k tvoji mogočnosti.

Ne zapravljaj časa – že pozimi postavi temelje za prihajajoče zmage. Mogoče to pomeni daljši delavnik, vendar se bo obrestovalo in te postavilo pod žaromete, ki se bodo prižgali avgusta in vsi bodo v tebi videli superjunakinjo. Jeseni se loti gradnje socialnih odnosov in razširi svoj krog poznanstev.

Najbolj uspešni dnevi: 31. marec, 11. avgust, 2. december.

DEVICA

Pomembne novice! To je leto, ko se boš končno naučila na prvo mesto postaviti sebe in svoje potrebe. Že takoj na začetku leta 2018 boš potrebovala nekaj časa zase. Ta čas si boš zagotovila tako, da se boš zanesla na svojo ekipo – sodelavce na delovnem mestu ter družino in prijatelje v zasebnem življenju. In ker se bodo odlično odrezali in te podpirali, se boš tudi ti počutila odlično – le priložnost jim moraš dati.

Aprila se ti mogoče obeta zasuk na področju kariere, ki te bo spravil na novo pot, ta pa te bo povezala s tistimi, ki bodo s teboj slavili uspeh v septembru.

Najbolj uspešni dnevi: 13. junij, 9. september, 9. november.

TEHTNICA

Brez kakršnegakoli napora boš osredotočena in fleksibilno naravnana. Točno boš vedela, česa si želiš. Odprla se ti bo priložnost za super službo, ki sicer ne bo točno to, kar si si od nekdaj želela, a vendar je nikar ne spreglej.

Februar ti bo prinesel nove začetke, maj pa bo prebudil pomemben 'aha' trenutek. Julija se izogibaj raznim motnjam, saj boš na vrhuncu svoje produktivnosti. Septembra se lahko malce sprostiš in si privoščiš prijetna druženja s svojimi najbližjimi.

Najbolj uspešni dnevi: 16. maj, 12. julij, 16. november.

ŠKORPIJONKA

Ne pozabi na dežnik, saj boš odgovorna za bogate padavine. Vse od tega trenutka pa do 9. novembra bo Jupiter, planet sreče, v tvojem znamenju. Torej tvegaj na veliko – saj boš s tem pridobila novo perspektivo in obsežen seznam dosežkov. Točno veš, kaj si želiš, zato se ne pusti zmesti!

Presenečena boš nad tem, kako hitro se lahko stvari premikajo.

Pomembne novice v januarju ti bodo pomagale skrojiti načrt. Pretres v aprilu bo odnesel vse nepomembne stvari, ki se bodo nabrale, in tvoj posel bo do poletja že mirno plul, zato boš lahko avgusta na veliko slavila.

Najbolj uspešni dnevi: 13. junij, 11. avgust, 7. november.

STRELKA

Tvoja napoved za leto 2018 je super zabavna. Osredotoči se na ustvarjanje novih stikov in si vzemi čas za pobege ob koncu tedna – oboje ti bo namreč narisalo nasmeh na obraz.

Če dlje časa razmišljaš, da bi začela nov projekt, se ti tako v komunikacijskih kot pisateljskih vodah obeta dober zaslužek. Julija boš že dobro zaplavala v posel, zato si jeseni lahko obetaš dobro žetev. Prihranke izkoristi za prenovo svojega doma ali garderobe. Končno si našla pravo pot, zato je mogoče čas tudi za nov videz.

Najbolj uspešni dnevi: 10. julij, 23. avgust, 9 november.

Celotno horoskop napoved za leto 2018, ki zajema tudi vpogled v tvojo ljubezensko življenje, si preberi v aktualni, januarski številki reviji Cosmopolitan, ki jo lahko naročiš TUKAJ.

Cosmopolitan Slovenija