Horoskop: Kaj leto 2017 prinaša prav tvojemu znamenju?

4. 1. 2017 | Vir: Brez watermarka
Horoskop: Kaj leto 2017 prinaša prav tvojemu znamenju? (foto: Profimedia)
Profimedia

Uau! Preberi, kakšno super leto je pred nami ...

V letu 2017 vas bo spremljalo Sonce, ki bo imelo pomemben vpliv na vaše življenje in vse, kar se vam bo dogajalo.

Vloga žrtve vas več ne bo zanimala, saj boste bolj prodorni, odločni in samozavestni.

Iz marsikaterega kočljivega položaja vas tokrat lahko reši vaš ego, ki pa ga bo v ljubezenskih odnosih v tem letu treba malce bolj nadzirati.

Prišli boste tudi do številnih spoznanj in želje po napredku. Na težave boste znali pogledati tudi z drugih zornih kotov in jih rešiti z diplomatskim pristopom.

Tisti, ki ste v določenih razmerjih že dalj časa nezadovoljni, se boste končno pripravljeni spustiti na realna tla in končati, kar vas obremenjuje.

OVEN

Energije, ki jih prinaša Sonce v letu pred vami na ljubezenskem področju, bodo sveže. Želeli si boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje, nekje višje.

Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi, naj še nekoliko počakajo. Dobili boste nekaj iskrenih komplimentov, toda vseeno se boste še spraševali, ali je nekdo od prijateljev do vas iskren.

Če boste razmislili, boste pravočasno našli prave besede in odgovor, saj vas bo spremljal pogum. Veliko bo tudi druženja, ki vas bo razvedrilo. V finančne in poslovne podvige se boste usmerili z nasmeškom.

BIK

Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo zaradi vladarja leta 2017 Sonca doživeli pravi razcvet. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji.

V čast spremembe sledi tudi nagrada. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se vaši ljubezenski načrti razvijajo v želeno smer. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate. Spremljal vas bo dober občutek za ljudi okoli vas.

DVOJČKA

Razmere in odnosi bodo na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico, kljub temu pa vas bo Sonce držalo pokonci. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, ohranite svoje dostojanstvo. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov, saj boste učinkoviti.

Zelo boste čustveni glede odnosov s partnerjem, še zlasti tisti, ki ste dvomljive narave. Želeli si boste ves prosti čas preživeti v njegovi bližini in ob njegovem dotiku. Pokažite mu ljubezen, vseeno pa čustva še malo brzdajte. Samskim lahko Sonce pripelje prijetno osebo.

RAK

Visoki cilji in motivacija, ki jo prinaša vladar leta 2017, bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov, nagajal vam bo tudi vaš občutek, da nekaj preprosto morate imeti.

Nič ni tako zelo nujnega, počakajte nekaj časa, da se kristalizira finančni trg, in spremljajte naložbene sklade. V nepredvidljivih okoliščinah se boste izvrstno znašli, vaše miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. Pazite le, da ne zaspite na lovorikah uspeha, in ne dovolite, da vas nekdo, ki vam sledi kot senca, dobi nepripravljene.

LEV

Kombinacija nasmeška na obrazu in pravih besed vam bo odprla vrata do ustvarjanja in izboljšanja odnosov s prijatelji in domačimi. Zaradi vašega vladarja Sonca pričakujte več sprostitve in razvajanja.

Leto vam bo več kot naklonjeno in zdaj je čas, da osebnostno in poslovno napredujete, da se znebite starih vzorcev ter da končno zaživite, kot si želite.

Na poslovnem področju vas čaka več napredka in sreče, uredili boste tudi finance, saj boste budni in hkrati previdni. Napredek bo povezan tudi z vašim razmišljanjem, ki se lahko v tem letu obrne v popolnoma drugo smer.

DEVICA

V letu 2017, ko vam bo vladalo Sonce, se boste več ukvarjali sami s sabo ter s čustvi, ki so povezana s preteklostjo. Nikar ne ostajajte v starih vzorcih, čeprav vam bodo dogodki povzročali nihanja. Ohranite dostojanstvo ter si ne dovolite, da kdo manipulira z vami in vašimi čustvi.

Počasi bo čas za nekaj novega, nekaj drugačnega, kar vas bo prebudilo po nezadovoljstvu, ki ste ga bili deležni v preteklosti. Če ste pravkar končali razmerje, vas bo Sonce prisililo, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in hkrati sproščajo.

TEHTNICA

S pomočjo vizualizacije vam s Soncem lahko uspe uresničiti ljubezenski načrt, ki ga pripravljate že nekaj časa. Po uspešni komunikaciji boste več kot zadovoljni in lahko obrnete nov list v življenju.

S tem pa presenečenj še ni konec, nepričakovano lahko dobite novo pogodbo, ki bo vsebovala dodatek k osebnemu dohodku. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti se vas tokrat ne bodo dotaknili. Na področju zdravja boste zadovoljni, saj se boste počutili energično in sproščeno, vsako težavico pa boste znali lahkotno premagati.

ŠKORPIJON

Leto 2017, ki mu vlada Sonce vam prinaša nekaj zgodb na ljubezenskem področju, ki vam ne bodo najbolj jasne. Ne morete ustreči vsem v svoji okolici, zato se ne obremenjujte, kakšen bo odgovor tistih, ki razmišljajo drugače od vas.

Vezani boste partnerju dokazovali, da želite ustvariti čim bolj čvrsto in spontano zvezo. Na trenutke boste sicer precej utrujeni in nekoliko pasivni. Letni vladar bo poskrbel, da ostanete realni ter da popeljete svoje načrte in cilje do želene točke in si počasi uredite tudi finančno področje.

STRELEC

V letu 2017 z vladarjem Soncem prehajate na ljubezenskem področju v obdobje, v katerem bo več zadovoljstva in sreče, po kateri hrepenite že nekaj časa. Vaš odnos bo končno postal takšen, kot ste si ga zamislili, več bo komunikacije in poglabljanj, ki bodo tokrat obrodila sadove.

Vpliv bo poskrbel, da se boste usmerili k bolj strastnim, vendar tudi zanesljivim možnostim, ki pa ne bodo imele dolgoročnega značaja. Najbolje pa se boste počutili takrat, ko vas bo kdo pohvalil ali vas povzdignil. Tega še dolgo ne boste pozabili!

KOZOROG

Vladar leta 2017 vam prinaša dvome in nedorečenosti, saj boste z močno energijo želeli prodreti, vendar preveč drastično. Ni se lahko navaditi na opazke nekoga, ki vas še vedno ne razume ter trmasto vztraja pri svojih odločitvah. Pričakovali boste, da se bo vse skupaj razvilo na bolj enostaven način.

Najbolj priporočljivo bo, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmerite vase. Ta vpliv je ugoden za globok pogled vase in za odkrivanje temnejših plati značaja, ki vas bodo usmerile v to, da se odzivate bolj pozitivno. Samski se boste lažje podali v akcijo, saj vas bo na vsakem koraku vodila samozavest.

VODNAR

Iznajdljivost bo v letu 2017 vaše močno orožje. Radi se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nadrejenega. Tokrat lahko brez skrbi namenite prednost prijateljstvu in ljubezni. Zaradi podpore Sonca vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem in na iskren način.

Leto bo za vas uspešno in povezano tudi z osebno stabilizacijo, ki vas vodi v reševanje težav. Vsekakor pa boste morali biti povsod prvi in najboljši, hrepeneli boste po zmagi, pazite pa, da se dokazovanje ne spremeni v vojno.

RIBI

Vse se zgodi z namenom, zato v letu 2017 ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko naložite dodatno breme. Na področju dela in denarja boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite še boljše ozračje.

Počasi se boste otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska, vas tokrat ne bo varal. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta skladno, vztrajali ste bolj zaradi udobja kot globoke ljubezni.

Preberi še: Kako tvoj horoskopski znak vpliva na tvoje seksualno življenje? ali pa Kakšna si kot brat ali sestra (glede na zodikalno znamenje)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec