Astrologi RAZKRIVAJO svojo skrivnost, kako pravilno brati HOROSKOP

Če tudi ti redno preverjaš svoj tedenski horoskop, potem moraš vedeti, kako ga pravilno razumeti. Ni vse tako enostavno, kot se zdi sprva. ;) 

Astrologi RAZKRIVAJO svojo skrivnost, kako pravilno brati HOROSKOP (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2020

Horoskopi se marsikomu zdijo brezveze, veliko ljudi se ob njih le nasmeji, a vseeno priznajmo, da se jim ne moremo upreti. Pa čeprav na skrivaj.

Kaj vse pa moraš vedeti, da ga boš tudi razumela?

Tole so nam povedali profesionalni astrologi:

Prva stvar, ki jo moraš narediti, je izračun vseh tvojih astroloških znamenj. Pri tem ti bo v veliko pomoč stran astrolife.si.

Nadaljuješ s pregledom rezultatov, ki si jih dobila. Najprej pogledaš svoje sončno znamenje, ki je največkrat uporabljeno prav v horoskopih, ki jih najdeš v časopisih, na spletnih strani in aplikacijah.

Gre torej za klasično razporeditev astroloških znamenj, ki jo poznamo vsi.

Naslednji korak je znamenje lune. Ženske običajno čutimo močnejšo vez z našim astrološkim znamenjem skozi luno, ki predstavlja ženstveno energijo. Ta znamenja predstavljajo bolj globoko plat astrologije.

Gre torej za čustva in občutke.

Potrebno je tudi razumeti, kako sonce in luna vplivata na tvojo osebnost. Sončno znamenje odraža tvoje splošno sprejemanje življenja, medtem ko je luna v bolj emocionalnem delu.

To velja tako za moške, kot tudi za ženske.

Še nekaj moramo razumeti. Na sonce in luno vplivajo tudi planeti. Eden od 8 planetov določi specifičen del tvojega karakterja. Vse to moraš poznati, preden se odločiš interpretirati horoskope.

Zato tudi ne verjemi določitvam »idealnih kombinacij« pri astroloških znamenjih, ki običajno temeljijo samo na sončnem znamenju.

Sploh pa zvezde ne morejo natančno določiti tvoje ljubezni, lahko te samo vodijo do tistega pravega.

Zapomni si, da je astrologija orodje in ne zakon. Z njo se lahko naučiš intuicije in osebno rasteš, nikakor pa nič ne gre na silo.

Pripravila: N.S.

Fotografije: Unsplash.com/rawpixel

Preberi še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih so večne POZITIVKE (zato jih imamo tako radi!)

Priporočamo tudi: 5 napak, ki jih počnejo vsi zaljubljenci in s tem uničujejo svojo zvezo