Horoskop Devica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Zadržane Device (horoskopsko znamenje vlada med 23. avgustom in 21. septembrom) se v družbi strastnega Škorpijona zelo hitro odprejo nepredvidljivim strastem. Prijatelja najdejo predvsem v Raku in Biku, poslovno pa se lahko veliko naučijo od Levov in Vodnarjev.

13. 9. 2011

Device so vedno ljubko in lično opravljene, a jim nihče ne more očitati cenenosti in plitkosti. So dobre prijateljice, ki so vedno pripravljene priskočiti na pomoč prijatelju v nesreči. Njihova občasna nesamozavest deluje nadvse simpatično, pa vendar … Pod vso to ljubečo zunanjostjo se skriva močna ženska, ki si vedno upa postaviti se po robu manipulatorjem. S svojim izrednim instinktom prevarante takoj prepozna.

Kaj ženske, rojene v horoskopskem znamenju Device, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Kaj so tvoji atributi? Praktična, marljiva in bistra devica je zelo sramežljiva. Do svojega izbranca je zelo prijazna in se je zanj pripravljena tudi žrtvovati.

Kakšna si v postelji? Če se potrudi in premaga nekatere svoje zadržke, ki jih ima v spolnosti, je lahko tudi nadvse vroča ljubimka. Namig: Več sproščenosti!

Tvoj skriti potenciali: Čeprav je pristna skromnost redka in očarljiva kakovost, bi bilo dobro, da bi se zavedla, da je morda še bolj privlačna tudi pristna samozavest.

Pripravljene na poroko: Devica se poroči, ker je to pač ena od družbenih norm. S srčnim izvoljencem bosta živela večinoma vsak zase, čeprav se bosta v marsičem tudi dopolnjevala. A to pravilo ni brez izjem. Če bo devica naletela na izbranca svojih sanj, bo ljubezenski plamen gorel z enako močjo kot pri vseh drugih.

O čem sanja Devica po horoskopu?

Stremi k popolnosti, zato sanjari o nekom, ki bo do podrobnosti ustrezal njenim kriterijem in bo brez besed razumel njene želje.

Sanjski življenjski dosežek: Svoje delo bi rada opravljala brez napak in če bodo njene vrline pohvalili in občudovali tudi drugi, je to največ, kar lahko doseže.

Sanjsko potovanje: Ker se rada obremenjuje s podrobnostmi, je za devico najboljše, da si omisli kakšno organizirano potovanje. Manjša in snažna mesteca, kakršna so švicarska ali avstrijska, ji bodo zelo ustrezala.

Sanjski zmenek: Samotno jezero, večerja na terasi restavracije ob obali in potem romantični sprehod okrog jezera.

S simboli do najboljšega v sebi!

Nakit in dragi kamni: rdeče rjavi sardoniks.

Slog oblačenja in barva: Bitju zemlje so pripisane barve zemlje in trave. Device ljubijo temno rjavo in zeleno, nekateri viri pa dodajajo tudi modro in rumeno. Oblačila so sramežljivo zaprta – s pridihom arhaičnosti. Čipke in volančki! Okrasje: device navadno rade nosijo drobne vzorce.

Rože: vse živobarvne drobne rože, npr. Raznobarvno poljsko cvetje, detelja in sivka, katere vonj bo razvnel strasti.

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Devica

Odkrij, kaj moškega, rojenega v tem znamenju, vzburja in razburja:

Erogena cona: Ker mu občasno nagaja njegova samozavest, znan pa je tudi po svoji sramežljivosti, poskusi s čutno masažo. Začni pri nogah in nadaljuj …

Najljubša zabava: Svoj prosti čas rad preživlja na svežem zraku. Zato ga povabi v 'gmajno' in ne pozabi s seboj vzeti tudi mehko odejico … Nikoli ne veš!

Vzbudi mu apetit: Enolončnica, prav takšna, kot mu jo je kuhala stara mama, je pri njem prava kulinarična niša, piko na i pa prinašajo orehove, lešnikove in podbne potičke … Vse skupaj mu postrezi oblečena le v novi predpasnik …

Kako ga osvojiš: Pomiri njegove strahove in preglasi njegove kritične samogovore s svojo razigrano in brezskrbno klepetavostjo.

Tvoj Devičnik

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Resnično posluša. Vedno je pripravljen prisluhniti tvojim težavam, zato se mu lahko vedno zaupaš. Pa še dobro ti zna svetovati.
  • Vzame si čas za vajine skupne urice. Če bi le mogel, bi izklopil telefon in ves dan preživel s tabo in te zasul z ljubeznijo.
  • Lahko gresta kamorkoli. Ker je vljuden in sijajen sogovornik, se dobro znajde v vsaki družbi, zato je odličen spremljevalec.

 

Kako ga osvojiš? S tem pametnjakovičem načni vročo debato o politiki in videla boš, da se mu bodo v očeh zasvetile iskrice občudovanja. Če mu boš kdaj pa kdaj na skrivaj ukradla še poljub, si te bo še bolj poželel.

Kaj ga odbija? Je dobro organiziran in discipliniran, zato ne mara nereda. Če ga boš povabila v razmetano stanovanje to ne bo dobro vplivalo nanj. Izogibaj se tudi dramatiziranju, saj sovraži pretiravanja in čustvene izbruhe.

Device med slavnimi

Hugh Grant, 9. september 1960