Horoskop: Če si rojena v TEM znamenju, NUJNO pojdi ta vikend 'na OFF' (ne počni ničesar!)

Ta znamenja naj ta vikend še posebej poslušajo svoje telo in s seboj ravnajo še bolj sočutno kot ponavadi.

Horoskop: Če si rojena v TEM znamenju, NUJNO pojdi ta vikend 'na OFF' (ne počni ničesar!) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2023

Bik

Nekateri vam očitajo, da ste leni, če želite vikende preživljati doma - a to je daleč od resnice. V vse, kar počnete čez teden, vložite sto odstotkov svojega truda. Pri delu ste zagreti in ne obupate zlahka. Modrost je, da veš, kdaj si vzeti počitek. Prisluhnite svojemu telesu. Naučite se prepoznati, kdaj ste izčrpani, kdaj potrebujete odmor in kdaj ste si naložili preveč dela in bremen. Vsaj za vikend si lahko brez slabe vesti privoščite oddih. To si zaslužite!

Ribi

Ribi trenutno praznujete ali pa ste že, zato je to zares čas, ko si lahko kaj privoščite brez občutka krivde. Veliko pozornosti in truda posvečate drugim, zato večino svojega časa poskušate osrečiti ljudi okoli sebe – vendar tega tempa ne morete vzdrževati večno. Čeprav si želite, da bi bili na voljo vsem, ki prosijo za vašo pomoč, se morate zavedati, da ni vaša odgovornost, da skrbite za njihove težave. Včasih morate svoje počutje postaviti pred ostale. Za spremembo si morate dati priložnost, da se ustavite, zadihate in sprostite. Tudi brez vas bodo v redu. Če si ne boste vzeli zasluženega oddiha, lahko v nevarnost spravite svoje mentalno in fizično zdravje.

Vodnar 

Ponosni ste na to, da ste neodvisni, da ne potrebjete nikogar, da vse zmorete sami – a to še ne pomeni, da morate čisto vse narediti sami. Dovoljeno vam je, da prosite za pomoč in si vzamete odmor. Ne naložite si preveč dela samo zato, ker ste trmasti in si nočete priznati, da ste tudi vi samo človek, ki ima svoje meje. Če boste nadaljevali s tako hitrim tempom, boste z veliko verjetnostjo izgoreli, zato si naredite uslugo in si vzemite kratek odmor. Dajte si prostor, da zadihate in se spet napolnite z energijo.

Horoskop: TA znamenja OBOŽUJEJO šoping (ker POZITIVNO vpliva na njihovo psiho)

Tehtnica

Tehtnice ste optimisti, ki vedno verjamete v to, da se bodo stvari že nekako uredile. Tudi v stresnih časih se zavedate, da se boste prebili čez njih. Vendar si morate včasih priznati, da ste preobremenjeni in da ste si naložili več, kolikor lahko v tem trenutku prenesete. Včasih morate stopiti korak nazaj in si privoščiti počitek. Seveda bi verjetno zmogli vse, če bi se res potrudili – toda, za kakšno ceno? Bodite sočutni s seboj. Počitek je del produktivnosti. 

Dvojček

Dvojčki ste pogosto tako zelo raztreseni, vaše misli švigajo sem in tja brez premora. Ta vikend se odločite, da boste naredili nekaj zase, da se umirite. Morda je to kopel, obisk toplic, gledanje filmov, sprehod po gozdu, masaža... Karkoli vam pomaga, da se vsaj za kratek čas umirite. Tako boste lahko čez teden tudi več dajali drugim in bili bolj produktivni. 

Strelec

Ves čas mislite, da morate nekaj početi, sicer imate občutek krivde in postanete nemirni. Naučite se zdržati v tem, da vsaj en vikend ne počnete ničesar velikega. Kako ste lahko umirjeni in samo ste? Morda prebirate knjigo, poslušate glasbo, kaj dobrega skuhate, se sprehodite po gozdu... A vse to počnite lahkotno in mehko. 

Preberi več na Sensa.si

Horoskop: Pripadaš kateremu od TEH 4 znamenj? Potem nuuuujno potrebuješ ODDIH