Horoskop Bikica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Bikice po horoskopu (20. april – 20. maj) so svojeglave, stanovitne, zanesljive, vztrajne in dobrosrčne. So zelo privlačne, a neomajno vdane svojemu partnerju in družini. Idealno se ujamejo z Devicami, Raki in s Kozorogi, v postelji pa je najbolj živahno s Škorpijoni, Biki, Devicami in Ribami.

Horoskop Bikica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2011

Bikice znajo biti vsakomur najboljši prijatelj. Odlikuje jih izredna lojalnost, zato niso presenečene, če prijatelji in znanci pri njih iščejo ramo na kateri bi se bridko zjokali. Prav njena lagodnost, domačnost in preprostost so lastnosti, ki vedno znova vsakega očarajo. Da pa ne boste dobili vtisa, da je z njimi mogoče pometati! Trmaste kot so, se boste najprej hudo namučili, preden jih boste prepričali, da sploh prisluhnejo drugačnim argumentom.

Kaj ženske, rojene v horoskopskem znamenju Bika, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Kaj so tvoje prednosti? Če premagaš občasno posesivnost, boš znala svojo ljubezen izraziti na nadvse velikodušen način. Očarljive bikice so znane tudi po ljubeči in prijazni naravi.

Kakšna si v postelji? Si zelo telesna, a tudi ljubeča in pozorna ljubimka. Ker se telesnim užitkom rada predajaš, ti čutnih zadovoljstev očitno nikoli ne bo manjkalo.

Še neizkoriščeni potenciali: Tvoj glavni adut je zdrava pamet, a včasih ti žal zmanjka nekaj prožnosti. Naučiti bi se morala, da si lahko kdaj pa kdaj dovoliš tudi spremembo že sprejete odločitve.

O čem sanja? Njene sanje so precej realistične, saj ji je veliko do tega, da jih uresniči. Njena prihodnost je zaznamovana z materialno preskrbljenostjo in zvestim partnerjem.

Sanjski življenjski dosežek: Imeti svoje stanovanje. Ali pa hišo. Večje kot je njeno imetje, bolj je zadovoljna in prepričana, da ji je uspelo. Pod pogojem, da zraven spadajo še mož in otroci.

Sanjsko potovanje: Tropski kraji, kjer ne manjka slastnih sadežev in samotnih obmorskih kotičkov, kjer se lahko preda telesnim užitkom in brezdelju.

Sanjski zmenek: Doma pripravljena večerja, ki jo bosta pojedla ob svečah za romantično pogrnjeno domačo mizo. Dolg seks, po katerem bosta pojedla ostanke, bo vrhunec popolne noči.

Pripravljene na poroko: Poroka je za vse predstavnike tega znamenja skorajda življenjska nuja. Resna in predana zveza jim namreč daje občutek prepotrebne varnosti, zlitja in stabilnosti. Zato je dokaj nenavadno, da je med bikicami toliko ločenih. Kakorkoli že, dobro je vedeti tudi, da se bikici ne sme nihče približati preveč mačistično. Če je ne bo kar takoj ucvrla stran od takšnega robustneža, se lahko zgodi, da bo pred ploho jeznih besed komaj ušel on.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi

Slog oblačenja in barva: rožnata, svetlo modra in zelena, pa tudi vsi pastelni odtenki so barve bika.

Nakit in dragi kamni: Modri topaz

Rože: vrtnica (zlasti tista rožnate barve), pa tudi mak, orlica, marjetica in vijolica.

Kako ga osvojiš?

Če je on po horoskopu: Bik

Odkrij, kaj moškega, rojenega v tem znamenju, vzburja in razburja:

Erogena cona: Poudari svoje ženske atribute na drzen in estetsko še okusen način. Nor je na bežne dotike, s temi zato nikar ne skopari.

Najljubša zabava: Zadela si terno! Na vrh lestvice njegovih zanimanj, torej še pred dobro hrano in pridobitništvom, se bohoti prav seks!

Vzbudi mu apetit: Biki so pravi gurmani. Svoje občutljive brbončice pa najraje razvajajo z jedmi, ki jih dobro poznajo. Domače, domače!

Kako ga osvojiš: Zanimanje za finance črpa moč tudi iz čustvene osnove. Začni stavek z: Ko bova imela hišo …

Tvoj bik

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Poskrbi zate. Ko si utrujena in pod stresom, ti je tvoj bikec vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Če želiš, ti skuha tudi večerjo.
  • Vedno je na prvem mestu. Tvoj zvesti princ te zna močno objeti in pogreti, ko te zebe. Tudi v postelji zna poskrbeti, da stokaš od zadovoljstva.
  • Rad ima mir. Nikoli se ti ni treba bati, da bi se sekiral zaradi malenkosti. Ne mara se vznemirjati, in če je s teboj, lahko pozabi na križe in težave.


Kako ga osvojiš?
Tvoj senzualni bik ima rad udobje. Na plažo vedno vzemita velik senčnik, debelo in mehko blazino ter hladilno torbo s priboljški. Spremlja naj te tudi na zabave in vključi ga v svoj krog prijateljev.

Kaj ga odbija? Dramatiziranje pred drugimi ljudmi ga prav nič ne vzburja. Če se boš spričkala z njim sredi zabave, si lahko prepričana, da se vajin odnos ne bo dobro končal. Tudi strastno muckanje v javnosti mu ni preveč všeč.