To so 4 ljubezenski pari, ki se bodo v letu 2024 znašli pred precej težko preizkušnjo

10. 1. 2024
To so 4 ljubezenski pari, ki se bodo v letu 2024 znašli pred precej težko preizkušnjo (foto: Profimedia)
Profimedia

Preveri, ali sta ravno vidva med njimi. Držimo pesti, da ne. 😉

V letu, ki mu bo vladalo Sonce, bo ljubezen iskrena, razposajena ter za nekatere neskončna. Prepletali se bodo vzponi in padci, ki jih bodo planetarne kombinacije še dodatno začinile. Pomembno bo, da ne bežite pred težavami ter da posvečate ljubljeni osebi dovolj pozornosti. Ker pa je življenje sestavljeno iz dobrih in slabih trenutkov, se rojeni v določenih astroloških znamenjih v razmerjih pripravite na večje preizkušnje, ki lahko odnos poglobijo ali pa celo prekinejo.

Kateri ljubezenski pari boste v 2024 najbolj na udaru?

OVEN IN RIBI

Oven in ribi je kombinacija, ki je že na splošno bolj težavna, ne glede na to, ali je moški oven ali riba in obratno. Ribe bodo v letu 2024 izjemno občutljive in nepričakovana narava ovna je lahko v razmerjih velika preizkušnja zanje. Ribe bodo večkrat ogorčene nad neposrednostjo ljubljene osebe, rojene v znamenju ovna. Prav tako lahko skozi leto večkrat pride do konflikta zaradi čustvenih potreb. Oven bo želel okusiti vse kar življenje ponuja, ribica pa bo imela občutek, da želi le zbežati od nje.

Ne spreglej:

DVOJČKA IN STRELEC

Pari s kombinacijo dvojčka in strelca vstopate v leto nesporazumov, neiskrenih dejanj in neprestanih konfliktov. Največ težav boste deležni tisti, ki živite pod eno streho, saj se bodo razlike med vama vedno bolj prepletale in stopnjevale. Oseba rojena v znamenju strelca bo želela odkrivati in raziskovati, ljubljena oseba v znamenju dvojčkov pa se bo nenehno pritoževala, da sta premalo skupaj. Čeprav naj bi se ogenj in zrak ujemala, v letu 2024 ne bo ravno tako, saj bo zrak prevečkrat zanetil ogenj, ki se ne bo pogasil do konca.

Morda te zanima še:

LEV IN BIK

Ljubezenski par bika in leva se bo v letu 2024 znašel na številnih preizkušnjah. Počasen in dosleden bik ne bo razumel veličastnega leva, ki hiti z namenom da zmaguje. Različno naravnana osebnost lahko povzroča razočaranja, prav tako se niti lev niti bik ne bosta želela prilagoditi. Partner v znamenju bika bo poudarjal megleno plat življenja, medtem ko bo ljubljena oseba v znamenju leva gravitirala k svetli energiji in k soncu. V kolikor živita skupaj, se bodo skozi leto vedno bolj kazale razlike glede okusa, dojemanja in doživljanja različnih situacij. Prav tako se bosta pri opremljanju doma ter pri vzgoji otrok, v kolikor jih imata težko uskladila.

Priporočamo ti tudi:

VODNAR IN ŠKORPIJON

Vodnar in škorpijon bosta v ljubezenskem razmerju v letu 2024 težko razumela drug drugega. Škorpijon, ki je v vsem strasten, bo za okus ljubljene osebe rojene v znamenju vodnarja pretiraval. Škorpijon bo bolj usmerjen v urejanje odnosov kot vodnar, ki bo skozi leto nenehno iskal svobodo, kar lahko prebudi težave v zvezi z zaupanjem. Veliko prepirov se lahko vname glede upoštevanja točnosti, skupnih načrtov in osredotočenosti na ljubljeno osebo in njene želje. Gojenje zamer škorpijona bi lahko pomenilo veliko oviro pri razumevanju. Občutki prezira se bodo kopičili dlje, kot bi bilo potrebno. Osebi, rojeni v znamenju vodnarja, ne bo mar za sočutje, želela bo delovati brez omejitev, škorpijon pa bo njeno popolno nasprotje. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Morda te zanima še: To so 3 znamenja, ki bodo to zimo noro zaljubljena (bolečo preteklost pa bodo pustila za sabo)

Preberi tudi: ASTRO: To so najboljše kombinacije za odlično zvezo in božanski seks - sta med njimi?

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu