Horoskop: 6 znamenj, ki jih v letu 2019 čakajo velike spremembe

Časi se spreminjajo in z njimi se spreminjaš tudi sama.

Horoskop: 6 znamenj, ki jih v letu 2019 čakajo velike spremembe (foto: Unsplash/Alex Iby) Unsplash/Alex Iby
14. 1. 2019

Nekateri vidimo spremembe kot nekaj pozitivnega, drugi se jim močno upiramo in vedno mislimo, da mora sprememba biti nekaj slabega ter se ji je treba izogniti. Gotovo pa je, da je sprememba neizbežna in najbolje, kar lahko storimo, je, da se prilagodimo.

Če spadaš med teh 6 znakov, se dobro pripravi, saj ti leto 2019 prinaša kar nekaj sprememb:

DVOJČKA

V letu 2019 se bo tvoja kariera razvila, obseg tvojega dela in odgovornosti se bo povečal.

Ves trud, ki si ga vložila v letu 2018, se ti bo končno poplačal, kar se bo odražalo tako v pričakovanih kot nepričakovanih (dobrih) rezultatih.

Nepričakovani rezultati so tisti, ki se ti morda ne zdijo mogoči, a bodo imeli moč spremeniti tvoje življenje. Vse, kar moraš storiti, je le, da nehaš tratiti čas, da bi našla ljubezen svojega življenja. To je tudi edini razlog, zakaj v letu 2018 nisi dosegla pričakovanega uspeha. Izogni se potrati svojega cenjenega časa za nekoga, ki si te ne zasluži, in nepotrebne stvari ter poskrbi, da boš letos namenila čas sebi.

BIK

Ups! Vsi okoli tebe vedo, kako zelo sovražiš spremembe, ampak letos boš pač morala potrpeti.

Kot bik si tip osebe, ki ima najraje rutino in stabilnost. Si konsistentna pri svojem vsakdanjiku in nerada sprejemaš spremembe, saj te vsakič, ko si prisiljena v svojo vsakdanjo rutino vključiti nekaj novega, to vrže s tira. Kar pa zate ni dobro.

Spoznati moraš, da bo 2019 leto, polno sprememb in na žalost boš prisiljena svojo rutino zabrisati skozi okno, saj boš v nasprotnem primeru tvegala, da te življenje posrka vase. No, na srečo bo sprememba, skozi katero boš šla, dobra. In ob koncu leta boš bolj močna in odporna kot kdajkoli.

LEV

Letošnje leto ti bo prineslo kar nekaj resnih filozofskih sprememb.

Sicer se pretirano ne bojiš sprememb, a vseeno jih ne maraš preveč. To leto boš pridobila drugačen pogled na življenje. Zmožna boš videti svet skozi popolnoma "nove" oči in ta nova perspektiva ti bo utrla pot do uspeha. Seveda starih navad ne bo lahko zavreči. Ampak enkrat, ko boš sprejela to novo perspektivo, boš spoznala, da pot do uspeha ni tako težka, kot si morda nekoč verjela.

DEVICA

V letu 2019 boš doživela velik osebnostni preobrat na bolje.

Kot devica si nagnjena k temu, da želiš nad vsem imeti nadzor, kar te privede do tega, da si ves čas pod stresom. Vedno si želela, da se vse odvija na točno določen način in ko si morala kaj popraviti, te je to popolnoma vrglo s tira. No, to leto se boš naučila sprejemati spremembe in preprosto izpustiti svoje pretekle negotovosti.

KOZOROG

Na srečo te ni pretirano strah sprememb. In v tem primeru naj te sploh ne bo strah!

Na področju ljubezni in kariere se boš znašla na neznanem teritoriju. Ker boš tvegala, se ti bo to tudi poplačalo. Če si boš zaupala tudi izven svoje cone udobja, boš našla kup priložnost za rast in razvoj. 2019 bo leto, ko boš tudi začela odpirati svoje srce drugim ljudem, zaradi česar boš tudi srečnejša.

RIBI

Zaradi svoje intuicije si verjetno že ves čas vedela, da bo 2019 leto sprememb.

Med vsemi znamenji si ti tista, ki je najboljša pri poslušanju svojega nagona. Zaupaš si, kar se ti v večini primerov tudi poplača. In glede na to, da si že vedela, da boš letos deležna velikih sprememb, si se na to verjetno tudi pripravila. To leto boš vse svoje strahove in zadržke postavila na stran ter se borila za tisto, kar si želiš v življenju.

Vir: relrules.com

Preberi še: VELIKI mesečni horoskop za JANUAR 2019 (ljubezen, kariera in počutje)

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v TEH astroloških znamenjih, bodo tvoje NAJ prijateljice v letu 2019