Horoskop: 6 najbolj ZASANJANIH astroloških znamenj

Se ti večkrat na dan zgodi, da z mislimi nekam odtavaš? Bi te prijatelji opisali kot večno zasanjano dekle? Potem si zagotovo rojena v enem od teh 6 znamenj, imamo prav?

Horoskop: 6 najbolj ZASANJANIH astroloških znamenj (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2018

Si se kdaj znašla v situaciji, kjer si bila sredi pogovora s svojimi prijateljicami in kar naenkrat odtavala nekam daaaleč? Ja? Potem je zelo očitno, da si sanjarka.

Ampak to ne počneš zato, ker te pogovor ne bi zanimal, ampak preprosto zato, ker ko tvoje misli odplavajo, gredo na čudovita mesta. In ne samo, da imaš kot eno izmed 6 zasanjanih znamenj neverjetno domišljijo, ampak je ta tudi tvoj vir veselja in čudežnosti.

To so tista znamenja, ki se preprosto zamotijo s svojo domišljijo:

RIBI

Kreativnost in domišljija ti pomenita vse.

Najboljšo inspiracijo dobiš takrat, ko pustiš, da tvoje misli odplavajo. Seveda vedno ne izbereš ravno pravega "tajminga" za to početje, a kaj, ko si ne moreš pomagati.

Imaš umetniško dušo in svet vidiš v vseh njegovih živahnih in "šumečih" barvah. Sanjarjenje je del tvojega procesa in ima v tvojem življenju enak pomen, kot ga imajo hrana, zavetje in voda.

DVOJČKA

Si odlična sanjarka in rada spustiš svojo domišljijo na plano.

Težava je le, da včasih preveč časa posvetiš sanjarjenju in ignoriraš stvari, ki bi jih morala narediti v resničnem življenju. Rada odlašaš tako dolgo, dokler stvari več ne moreš nadzorovati.

Ko si preobremenjena, nimaš težav s koncentracijo, četudi gre za situacijo, ki si jo ustvarila sama. Najboljše, kar lahko narediš, je, da se spomniš domiselnih načinov, kako se zabavati, med tem ko počneš tisto, kar pač moraš.

RAK

Zelo hitro te lahko nekaj zmoti.

Včasih zato, ker imaš preveč talentov in velikih sanj, da je zate težko se osredotočiti na eno; včasih pa zato, ker si rada zamišljaš, kakšno bi bilo tvoje idealno življenje. Ne gre za to, da ne bi bila zmožna ali da ne želiš trdo delati za to – gre preprosto za to, da je vse skupaj nekoliko preveč naporno.

Kakorkoli, kot sanjarka veš in lahko definitivno dosežeš karkoli, če se boš domislila izvedljivega načrta in se prisilila zožiti vse možnosti.

DEVICA

Zanima te ogromno stvari in včasih te zmoti tvoja lastna želja po znanju.

Združuješ praktično in domišljijsko, iz česar nastane nekaj neverjetnega. Pri tebi pač ne gre, da bi imela eno brez drugega.

V tvojih možganih se dogaja toliko stvari, da si ves čas "v pogonu". Morda s težavo poslušaš dolgočasno predavanje, a se lahko hitro domisliš načina, kako to spremeniti.

VODNAR

Rada preživljaš čas sama s seboj – v svojem fantazijskem svetu.

Ker ti je v tem svetu svoje domišljije tako lepo, se včasih zgodi, da se zatečeš vanj tudi takrat, ko ne bi smela … Recimo, ko si s prijatelji ali v večji družbi.

Si zelo kreativna in ves čas dobivaš nove ideje, od katerih so nekatere tako napredne, da začneš dvomiti, da jih bo kdo sploh razumel. Čeprav se morda ne zdi tako, ves čas delaš in ustvarjaš.

TEHTNICA

Rada se izgubiš v svojem sanjarjenju, še posebej, ko ti realnost ni všeč.

Če se znajdeš v napeti situaciji in ne moreš nič proti njej, se skušaš spomniti na nekaj bolj prijetnega. Morda se ne boš osredotočala na to, kaj se dogaja, ampak to je okej.

Rada se izogneš konfliktom in sporom, prav tako pa ti hitro postane dolgčas. Še sreča, da to ne velja takrat, ko se nahajaš sredi svojega sanjarjenja.

Draga sanjarka, včasih se meja med tvojim domišljijskim in resničnim življenjem nekoliko zabriše.

Zaradi tega s težavo ločiš pogovore, ki so se odvijali v tvoji glavi, od tistih, ki so se resnično zgodili. Si kreativna in tvoja domišljija te navdihuje. In čeprav se kdaj pa kdaj težko osredotočiš na tukaj in zdaj, je to za tebe popolnoma okej.

Morda tistim, ki te morajo "privleči" nazaj v realnost, to ni všeč, ampak tebi je vseeno. Vedno boš izbrala širjenje svoje domišljije. Svoje pomanjkanje pozornosti in osredotočenosti nadomestiš z neverjetno domišljijo.

Prirejeno po: yourtango.com

Preberi še: Horoskop: Preveri, kateri modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju (to pomlad)

Priporočamo tudi: Kateri strahovi in ovire ti (glede na astro znak) onemogočajo napredek v življenju?