Horoskop: 5 astro znamenj s super močnim LIBIDOM

Preveri, če tudi ti (ali pa on?) spadaš med znamenja, ki lahko zdržijo maratonski seks. 😉

Horoskop: 5 astro znamenj s super močnim LIBIDOM (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2021

Vsakdo izmed nas si želi imeti močan libido, a vendar le redkim horoskopskim znakom pripada ta "čast".

No, to seveda ne pomeni, da drugi ne morejo oziroma ne znajo uživati v seksu. Preprosto za ta znamenja maratonski seks ni prava izbira, ampak ne dvomimo, da se bodo domislili neke zanimive rešitve, ki jim odgovarja. A za tiste, ki se lahko pohvalijo z izdržljivostjo, je seks včasih edino, na kar mislijo.

TO astro znamenje bo konec leta imelo DIVJE spolno življenje (HOROSKOP)

Najboljši način, da odkriješ, kako jim tisto uspeva početi takooo dolgo, je, da poskušaš pridobiti na kondiciji ali pa v svojo posteljo spraviti enega od teh 5 najbolj vzdržljivih horoskopskih znamenj:

BIK

Bik je obseden z ljubeznijo in dotiki, zato ni nič čudnega, da ima močan libido. Ne glede na to, ali sta v dolgotrajni zvezi ali gre le za seks za eno noč, lahko to počne ure in ure. Bikom je čutnost izjemno pomembna, zato je seks z njim poln poljubov, čutnih dotikov in romantičnih gibov.

LEV

Lev je odprt in naklonjen flirtanju, kar ga dela zelo priljubljenega v družbi. Dobro se zaveda, da se mu je težko upreti, in s tem vlada svetu. Njegova strast do življenja in ljubezen še dodatno ojačata njegov libido, zaradi česar boš z njim doživela najbolj strastno noč v življenju. Hkrati so v postelji tudi zelo talentirani in kreativni ter radi preizkušajo nove položaje. Z njim ti nikakor ne bo dolgčas.

Ljudem, rojenim v TEH 4 znamenjih, nikoli ni dovolj SEKSA (to jim neskončno veliko pomeni)

ŠKORPIJON

Njegova vztrajnost je tisto, kar te najbolj privlači; je edino znamenje, ki "agresivnost" obrača v svojo korist, ko je govora o seksu. Škorpijon je znan po svojem močnem libidu, zato si prav vsi želijo preizkusiti, kakšen je seks z njim. Njegov moto je, da v življenju maksimalno uživa, kar vključuje tudi seks. Strast v postelji z njim traja celo noč in lahko nam verjameš na besedo, ko rečemo, da te ne bo razočaral.

STRELEC

Strelcu je najpomembneje, da se zabava, in takšen je tudi v seksu. Njegova energičnost je tisto, kar privlači ljudi. V postelji je zmeraj entuziastičen in rad preizkuša nove stvari. Močan libido mu omogoča, da lahko seksa vso noč, poskrbel pa bo tudi, da bo ta zate nepozaben. Poleg tega je izjemno velikodušen, zato je seks z njim neverjetna izkušnja.

VODNAR

Zahvaljujoč svoji družabnosti privlači vse okoli sebe. Točno ve, kaj je potrebno, da bi ohranil tvoje zanimanje. Njegova sposobnost se povezati z različnimi ljudmi ga dela le še bolj zanimivega. Ne glede na to, ali se nahaja v dolgotrajni zvezi ali gre le za kratko afero, je seks z njim vse, samo običajen ne. Zmeraj išče nekaj novega (vključno z raznimi igricami), s svojim močnim libidom  pa te vedno znova zvabi v svoj objem.

Vir: Cosmopolitan.hr

Si po horoskopu ŠKORPIJONKA? Poglej, kateri 3 astro znaki so popolni ljubmici zate (in kateri absolutno NE)