Horoskop 2014 - zapomni si naslednje datume!

Nekateri astrološki dogodki so tako pomembni, da vplivajo na prav vsakogar! Pazi se retrogradnih – ker vse obrnejo na glavo – in se pripravi na 18. avgust. Lahko bi bil najboljši. Dan. Med vsemi. V celem življenju.

25. 12. 2013

Opozorilo za zveze!

  • 24. dec. 2013– 31. jan. 2014

Venera je retrogradna, kar pomeni, da je o vseh odnosih, romantičnih ali kakšnih drugih, dobro znova premisliti. Morda se bo kakšen luštkan tip, ki si ga spregledala v preteklosti, oglasil za novo priložnost!

Zmeda v komunikacijah

  • 6. februar – 28. februar
  • 7. junij – 1. julij
  • 4. oktober–25. oktober

Merkur je retrograden in povzroča vse vrste težav v tehnologiji in dopisovanju. Ko se to zgodi, kar je po navadi trikrat na leto, se na vso moč izogibaj podpisovanju pogodb ali nakupu visokotehnoloških napravic.

Srečna zvezda

Jupiter prinaša srečo, kjerkoli po nebu se potepa.

Družina

  • (1. januar–15. julij)

Ko Jupiter obišče Raka, preživi nekaj časa s tistimi, ki jih imaš najbolj rada. Tudi kulinarični in nepremičninski projekti bi se morali dobro iziti, torej pripravi kosilo za celotni klan v ... tvojem lepem novem stanovanju?

Ustvarjalnost

  • (16. julij–31. december)

V drugi polovici leta se ne izogibaj izpostavljanju. Zažigala boš, ko bo Jupiter v Levu. To je pravi čas, da postaneš ustvarjalna in se poteguješ za svoja prepričanja! Daj si duška in poleeeeti!

Ljubezen

  • (18. avgust)

Gre za redko konjunkcijo Venere, planeta ljubezni, in Jupitra, planeta sreče. O, živijo! Vsekakor sprejmi povabila na zmenek in žurke tega tedna, ker je to najboljši dan v letu za romantiko.

Spet drama!

  • 21. april in 15. december

Kvadrat med Uranom in Plutonom

Astrologi so obsedeni s to kozmično dinamiko! Pluton je vladar moči in preobrazb, Uran pa vlada nad uporništvom in napredkom. Ko se ta dva premikajoča se planeta postavita drug proti drugemu na pravi vogal – okoli 21. aprila in 15. decembra, se pazi! Verjetno se bosta zavihtela v prevrat in dramo, zato se potuhni, bodi pozorna na podrobnosti in pazi, kaj govoriš.

Pretresi zadeve!

  • 15. in 29. april, 8. in 23. oktober

Mrki

Mrki se zgodijo štirikrat na leto in pomenijo točke preobrazb. 15. aprila in 8. oktobra poveži svoje želje s potrebami drugih, medtem ko se 29. aprila in 23. oktobra osredotočaj na cilje in izkoristi dejstvo, da bo tvoja spolna energija podivjala! Zapiši si ključne datume in na zadnja dva obleci seksi perilo že zjutraj.

Kompleten in najbolj seksi horoskop za leto 2014 pa si že lahko prebereš v novi januarski številki revije Cosmopolitana.

Petra Arula, foto: profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri