Fobije pred popki in fantomski toast

Natasha Hamilton iz populrane dekliške skupine Atomic Kitten je v intervjuju za ITV.com razkrila, da verjame v življenje po srmti in da se boji duhov.

10. 4. 2008

“Verjamem v posmrtno, seveda. Ne zdi se mi verjetno, da bi se smrtjo vse skupaj kar končalo. Vem, da je življenje bolj skrivnostno, kot se zdi na prvi pogled.”

Duhovi v kuhinji?

Pevko pa je doslej najbolj prestrašil fantomski vonj po pečenem toastu ...:

“Nekajkrat se mi je zgodilo, ko sem bila sama doma, da sem v spalnico zavonjala pečen toast in nato vonj po klobasicah, čeprav takrat zagotovo tam naokoli nihče ni pekel toasta ali klobas – bizarno, ne?”

In česa se boji Jenny?

Tudi druga ‘atomska mačka’, Jenny Frost, ki je nedavno postala tudi mamica, je razkrila svoje strahove. Jenny, ne boš verjela, ima fobijo pred popkom:

“Imam kar resen problem okoli tega. Še posebno težko mi je bilo v zadnjem času, ker sem bila ravno noseča in se mi je na trenutke zdelo, da ga bo kar razneslo ... Resno! Razmišljala sem celo že o tem, da bi si nabavila kar takšen ovratnik, kot ga nosijo psi po operaciji, da mi ga ne bi bilo treba gledati. No, hvala bogu, je moj popek ostal plosk tudi po nosečnosti.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri