Energijski centri tvojih moči

Čakre so energetska središča moči, ki prežarjajo telo in vplivajo na delovanje notranjih organov, krvni obtok, izločanje, delovanje hormonov, čustva in misli.

7. 4. 2009

Generatorji moči

Prestrezajo in preoblikujejo kozmično energijo, ki se zbira v njih in se nato spreminja v uporabno energijo za telesne, duhovne in duševne procese.

Mavrica vibracij

Vsaki od čaker pripadajo barva, simbol, mantra, element in božanstva, ki ustrezajo njenim energetskim vrtljajem in frekvencam; vzpodbudiš jih lahko tudi s posameznimi položaji iz joge, afirmacijami, mudrami, energetskimi masažami …

Smer vrtinčenja

Le če se čakre vrtijo v pravo smer (smer urinega kazalca), si pretočna, kar pomeni, da energija v tvojem telesu ne zastaja. Če se vrtijo v nasprotno smer ali stojijo, imaš blokade. To se ti lahko zgodi le pri eni/dveh/ ali pa vseh čakrah. Ob vnetju jajčnikov tvoja druga čakra na primer prav gotovo stoji ali se vrti narobe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri