Energijski center MojChi vabi v decembru!

V Energijskem centru MojChi pripravljajo za mesec december nekaj zanimivih seminarjev, predavanj in izkustvenih delavnic, na katere si, v kolikor te takšne stvari zanimajo, lepo vabljena.

1. 12. 2011

Meseca decembra bodo v Energijskem centru MojChi pripravili nekaj magičnih dogodkov, ki nas lahko na nek način skupaj pripravimo na prehod v leto 2012.

V centru MojChi so prepričani:

"Prehajamo v leto 2012 in vsi nekako že slutimo, da je dvig zavesti tako rekoč rešilna bilka. Samo uravnovešen, miren in moder človek bo zdržal spremembe, ki so pred vrati. V zraku je veliko jeze, samouničevalnosti, apatičnosti, skrbi za prihodnost …"

ŠABD meditacije

In prav zato vabijo k prijavam na decemberske ŠABD meditacije, ki bodo namenjene samozdravljenju čustev in bolezni. Šabd meditacija nas čisti, povezuje s svojim bistvom in odstira zamegljene poti posameznikove prihodnosti.

V energijskem centru MojChi (Savska loka 21, Kranj) se v ta namen srečujejo vsak ponedeljek med 19.00 in 20.45 uro.

Zvok gonga

Petek, 2. december; Pot razsvetljenja in mogočni zvok gonga

„Ljudje učijo svoje otroke, kako se gre čez cesto; pogledaš levo, nato desno in nato prečkaš cestišče. Živali učijo svoje mladiče samurajskega načina prečkanja ceste. To izgleda nekako takole; pogoltneš slino, gledaš v eno točko na drugi strani ceste. Ko pride avtomobil in ti njegove luči osvetlijo pot, stečeš kot nisi še nikdar v življenju … „

Vse se zgodi v pravem trenutku, tudi druženje z mojstrom Dejanom. Metafizična realnost nas bo v petek vodila po poteh pozabljenih modrosti Mojstrov luči. Prejela boš znanje. Poraja se vprašanje, kako v sedanjih razburkanih časih dvigniti svoj svetlobni potencial v dobro sebe, drugih in celotnega planeta … teorij je veliko, a šteje samo dejanje, delovanje. In Mojstri nas učijo ravno to – živeti skozi modrost srca.

Na koncu večera sledi terapija z gongom. Vsak naj s seboj prinese podlogo in stekleničko vode.

Čas: 18.30-20.30

Kraj: Energijski center MojChi, Savska loka 21, Kranj

Prispevek 15 EUR.

Predavanje

Sobota, 3. december; Mojca Debelak bo na Mavrični soboti predavala o odvisnostih, predvsem tistih skritih. V njihove pasti se ujamemo skoraj vsi. Ali to pri sebi sploh opazimo?

Kraj: BIC (Biotehniški izobraževalni center), Ižanska 10, Ljubljana (nasproti botaničnega vrta),

Čas: točen čas objavljen naknadno, več informacij na spletni strani karmaplus.net

Brezplačen vstop.

Reiki

Nedelja, 4. december: Reiki inicijacija / 1. stopnja.

Reiki je najstarejši način zdravljenja s polaganjem rok, ki mu po učinkovitosti ni para. V prevodu pomeni univerzalno življenjsko silo. Prva stopnja (od skupno štirih) je začetek poti, ko se posameznik očisti in uskladi na čudežno zdravilno energijo. Prvo stopnjo bomo pozdravili s posebno Reiki iniciacijo.

Trije Reiki mojstri bodo skušali predati vsa znanja, da udeleženci postanejo pravi praktikanti. S to metodo zdravljenja boš lahko pomagala sebi in drugim. Vsak udeleženec dobi tudi certifikat o opravljeni 1. stopnji Reikija in skripto z zapiski. Duhovno izkustvo iniciacije je neubesedljivo izkustvo, ki odpira vrata v nevidni svet zdravilnih energij.

Po uvodnem predavanju bodo naredili posebno Reiki meditacijo, začutili samozdravilne sposobnosti in miru v sebi. V zadnjem delu bodo potekale Reiki iniciacije v 1. stopnjo. Vsak udeleženec bo sprejel tudi dragoceno intuitivno sporočilo na poti svojega duhovnega prebujanja.

Tečaj reikija je namenjen začetnikom brez kakšnega predznanja, ki jih zanima Reiki in bi ga želeli tudi sami prakticirati. Na delavnici boš dobila osnovno znanje, naredili boste nekaj terapij, spoznali moč mirnega uma in naredili iniciacijo v I. stopnjo reikija.

S tem se vsakemu poveča pretočnost, s simbolom, ki ga boš prejela, pa se začne 21-dnevni čas samozdravljenja!

Čas in kraj: 9.00-14.00, Energijski center MojChi

Cena: 90 EUR

Djotish astrologija

Nedelja, 18. december: Djotish astrologija skozi Potovanje k duši.

Izkustvena delavnica, kjer bodo pred prazniki naredili meditacijo nove dobe. Zdravili se bodo skozi zvok in se odprli intuiciji. Praktične vaje in delo s kartami bodo popestrili tudi skozi znanja vedske astrologije.

Jasnovidne sposobnosti so naravna pravica, ta nam je bila dana ob rojstvu. Predstavljajo tudi dvorezen meč kot vsaka duhovna tradicija. Vse dobre stvari prihajajo iz intuicije; ta posamezniku pomaga, da poleti kvišku in se dvigne nad povprečje.

Intuicija je 6. čut; občutek, ko nekaj preprosto vemo, ne da bi v resnici razumeli, kako. Se zavedamo dveh sekund, ko imamo odgovor na dlani, ne da bi razmišljali? Gre za čas, ko možgani mrzlično delujejo in neredko stanje ocenijo prodorneje, kot po urah poglobljenega razglabljanja.

Z osupljivimi primeri boš lahko preizkusili, kako intuicija deluje. V nasprotju s pričakovanji boš lahko začutila, da 6. čut še zdaleč ni tako spontan, kot si misliš. Je posledica številnih zapletenih miselnih procesov. Spoznala se boš tudi z angelskimi, orakeljskimi, šamanskimi kartami ...

Vsak udeleženec ob prijavi pusti tudi podatke svojega rojstva (datum, točen čas rojstva in kraj). Posamezniku bodo izdelali Djotish astrološko karto skozi katero bodo pogledali kaj se ti obeta v letu 2012. Tradicionalna vedska astrologija navdušuje po celem svetu zaradi svoje točnosti uvida v človekov značaj, njegove darove, talente, potenciale, družinsko dinamiko.

Čas in kraj: 10.00-13.00, Energijski center MojChi

Cena: 60 EUR.

Decembrska Intuitivna posvetovanja

V prazničnih dneh, ko se vsak od nas še toliko bolj sprašuje o prelomnicah na katerih se znajdemo, o tem kar želimo doseči v novem letu, bo spregovorila intuicija. Ponudili bodo posvetovanja o dušnem poslanstvu, energijskih blokadah, potencialih, ki jih skrivaš v sebi.

Po posebni ceni bodo posvetovanja možna v treh terminih. Intuitivni posvet lahko poklonite tudi kot darilo.

Termini:

  • Sreda, 7. december med 16.00 in 18.00 uro
  • Ponedeljek, 19. december med 10.00 in 14. 00 uro.
  • Ponedeljek, 28. december med 12.00 in 17.00 uro.


Cena: 20 EUR

Prijavi se!

Na vse dogodke se je potrebno prijaviti zaradi omejenega števila udeležencev.

Več o delu centra MojChi in pristopih alternativnega zdravljenja na www.mojchi.com!