Energijska osteopatija za pse in konje

Drugo soboto v maju je v Tacnu, pri Tacenskih brzicah, v organizaciji Zavoda za terapijo s pomočjo psov PET potekalo srečanje terapevtskih parov, na katerem je dr. vet. med. Špela Suhač predavala o energijski osteopatiji.

Prikaz masaže psa stoje. (foto: Lisa Press) Lisa Press
4. 6. 2012

"Z osteopatijo omogočim živalim povrnitev fiziološkega ravnovesja. Preprečujem hujše posledice, ki lahko nastanejo zaradi blokad ali nepravilne gibljivosti vezi, sklepov, hrbtenice, mišic in mišičnih ovojnic. Osteopatsko terapijo dopolnjujem z masažo meridijanov, akupresuro, stimulacijo nevrolimfatičnih in nevrovaskularnih refleksnih con ter aplikativno kineziologijo," poudarja strokovnjakinja za izvajanje energijske osteopatije pri psih in konjih na spletni strani energijska- osteopatija in dodaja, da terapijo priporočajo tudi preventivno, kot podporo zdravemu telesu in za odpravljanje manjših nepravilnosti, ki bi sčasoma lahko povzročile hujše posledice.

Metka Pravst, foto: Jasmina Haskovič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri