Energijska numerologija

Medtem ko si za numerologijo gotovo že slišala, pa ti je morda neznanka termin: energijska numerologija. Vse o tej zares zanimivi (novi) numerološki veji je na jasen, preprost in življenjski način popisala energijska numerologinja Tanaya (Tadeja) Grmek.

Energijska numerologija (foto: shutterstock) shutterstock
28. 5. 2012

Energijska numerologija ljudem razkriva vse njihove, tudi skrite potenciale, pa tudi blokade, ki jih ovirajo, da svojih potencialov ne živijo.

Razkriva torej:

  • katera sporočila oz. programe imamo v sebi in kako glede na te programe razumemo, kaj je življenje,
  • kako se je potrebno obnašati, da ostanemo zdravi,
  • kako, da bi imeli kvalitetno partnerstvo in kreativne sposobnosti,
  • kako živeti, da bi živeli čim bolj kvalitetno in čim dlje.

V resnici je vse odvisno od nas samih

Vsi si želimo pozitivnih in kvalitetnih življenjskih rezultatov, nato pa se na poti do njih - navkljub našemu trudu in prizadevanjem - nazadnje soočimo z omejenim in celo negativnim življenjskim izkupičkom.

Le kako je to mogoče?

Morda prav zato ljudje tako radi verjamemo v srečo in smolo, v usodo in karmo - pa čeprav to v resnici ne drži.

V resnici je vse odvisno od nas.

Od nas je odvisno, kakšno življenjsko pozicijo vzpostavimo in v to pozicijo nato priteče energija.

Če smo vzpostavili pozitivno življenjsko pozicijo, to pomeni, da smo bili v trenju s pozitivnimi sporočili, pomeni, da smo povezani s pozitivno življenjsko energijo in ta energija producira pozitivne življenjske rezultate in obratno. Če smo vzpostavili negativno življenjsko pozicijo, to pomeni, da smo bili v trenju z omejenimi, starimi in negativnimi sporočili, ki nas strašijo, jezijo, žalostijo, dajejo v pozicijo razmišljanja, depresije in brezizhodnih situacij, pomeni, da smo povezani z omejeno, staro in negativno energijo, ki producira negativne življenjske rezultate. To je princip življenja, ki ga moramo ozavestiti.

In prav to razkriva in uči slediti energijska numerologija.

Energijska numerologija na delu

Tanaya je spletnemu Cosmu povedala, da bo lahko spletnim uporabnicam (tako kot svojim siceršnjim strankam) natančno povedala, kje imajo potenciale ter kako jih aktivirati, pa tudi kako čez življenjske izzive in kaj pomenijo ti izzivi za njih.

Življenje je razvoj in prav ti življenjski izzivi nas razvijajo, nam dajo novo moč. Pomembno je, da jih sprejmemo, se z njimi soočimo in poiščemo odgovore, da jih uspešno rešimo.

Energijska numerologija prav tako ni vedeževanje in pogled v prihodnost, kajti prihodnost, usodo lahko spremenimo, če razumemo, kaj življenje pričakuje od nas in na to reagiramo.

Najprej pa si je potrebno pridobiti znanje za življenje, da prenehamo reagirati na star način ter se odpremo novemu. Če nam star princip življenja ni dal želenih rezultatov, bodisi na zdravstvenem, partnerskem ali na kreativnem področju, je čas, da se naučimo novega, pravega načina življenja in to je znanje, ki ga prejmeš preko energijske numerologije.

Stranka si na srečanju z energijsko numerologijo osebno lahko postavi vprašanja:

  • kako izboljšati zdravje,
  • partnerski odnos
  • ali kreativno področje.

Najboljše odgovore (in največ koristi od njih) boste torej prejeli na konkretna vprašanja.

Na primer:

Od kje izvira zaprtost in nesproščenost ob pogovoru z ljudmi in kako ukrepati? Ali si vedno izberem napačnega partnerja ali kaj je spornega v ljubezni? Kaj od mene pričakuje življenje, da bom resnično srečna in zadovoljna? Kako se bo odvijal partnerski odnos? Kako bo z mojim zdravjem? Ali bom srečala primernega partnerja? Ali bom obdržala službo in kako bo? ...

Energijski numerološki odgovori temeljijo na kaldejski abecedi, s pomočjo katere po principih numerologije pretvorimo vibracije imena, priimka (in dekliškega priimka), datuma in ure rojstva v števila, ki kažejo naše programe po katerih v življenju delujemo. To so torej vzorci našega reagiranje ob posameznih situacijah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri