Modni talismani Angeline Jolie

Igralca Brad Pitt in Angelina Jolie sta zdaj poleg super igralskih zvezd in super staršev postala še oblikovalca.

23. 11. 2009

Za britansko hišo Asprey sta oblikovala zlat in srebrn nakit, pri čemer nista pozabila na dobrodelnost.

Modne kačice

Navdih za zlate in srebrne modne dodatke je zvezdniški par črpal iz motiva kače, omejeno serijo nakita The Protector pa sta za britansko hišo Asprey oblikovala več kot leto dni. Konec tedna bo tako nakit mogoče kupiti v trgovinah Asprey v Londonu, New Yorku, na Beverly Hillsu, v Tokiu in Dubaju. Par naj bi se za motiv kače odločil zato, ker Angelina verjame, da prstan v obliki kače, ki ga nosi od prve nosečnosti, varuje njeno družino.

S poslanstvom

Seveda slavni par ni pozabil na dobrodelnost. Izkupiček od prodaje (cene se bodo gibale od dobrih 500 ameriških dolarjev) bo šel za Angelinin humanitarni projekt za izobraževanje otrok, ki so jih prizadele vojne ali naravne nesreče, Children of Conflict.

"Na svetu so otroci, ki nujno potrebujejo varen prostor za izobraževanje, prostor, kjer si lahko opomorejo, prostor, v katerem si lahko zgradijo boljšo prihodnost, in prostor, v katerem so lahko preprosto to, kar so – otroci. Izobraževanje je pri njih pogosto pozabljeno," je slavni par zapisal v sporočilu za javnost.

 

Vir: Nova