Detoks vikend s Taro in Emmanuelom v Dolenjskih Toplicah

Spletni portal aktivni.si za zadnji vikend letošnjega avgusta organizira poseben, aktivni detox vikend v Dolenjskih Toplicah.

20. 7. 2011

Hiter in površen tempo življenja, nekvalitetna prehrana, rutina, obremenitve, stres, splošna onesnaženost okolja, čustveni vzroki, naša zgodovina, splošna izguba osmišljenosti in kvalitete bivanja ... vse to ruši naše dušno in telesno ravnovesje. Da bi tega ponovno vzpostavili, bi se morali - vsaj za trenutek - zaustaviti, ozavestiti ves nakopičen (notranji in zunanji) nered in se vsega zastalega (naj bo telesnega, mentalnega, čustvenega ali energijskega) tudi znebiti.

In prav to ti ponuja raztrupljevalni in očiščevalni vikend program aktivni DETOX.

aktivni DETOX vikend

Resničen, živ in poln podaljšani vikend bo v skladu s celostnim detoksikacijskim programom tvoje telo in dušo razbremenil nakopičenih strupov in te napolnil z novo energijo, dobro voljo in veseljem do življenja.

Kot udeleženka aktivni DETOX vikenda se lahko nadejaš:

  • detoksikacije telesa s skrbno pripravljenimi in izbranimi obroki organskega izvora,
  • čustveni in mentalni detox v obliki posebnih delavnic, predavanj, vizualizacij, svetovanj,
  • duhovna in energijska detoskikacija in revitalizacija s pomočjo meditacij, plesa, zdravilnega zvoka, termalne vode, dihanja in joge.

Zanimivo?

Torej ...

Ne spreglej!

Kaj: Aktivni DETOX vikend kot pot k boljšemu počutju, zdravju, notranji in zunanji lepoti, obuditvi otopele senzitivnosti in revitalizaciji gracioznosti duše in telesa.

Kdaj: 25., 26., 27. in 28. avgust  2011

Kje: hotel Balnea v Dolenjskih Toplicah.

Podrobneje o programu in informacije o prijavi na detox vikend: tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri