Demi Moore je Ashtona Kutcherja zapustila zaradi vedeževalke

Vse lepo se očitno enkrat konča. Tako je tudi zakona med Demi Moore in Ashtonom Kutcherjem očitno zares konec. Pika na i naj bi bila to, da je Demi tudi vedeževalka svetovala, naj zapusti nezvestega moža.

24. 11. 2011

Ko so ji hčerke svetovale, naj zapusti Ashtona (33), ker jo je varal, jih ni poslušala. Šele ko ji je isto povedala vedeževalka, se je odločila. Demijine prijateljice pravijo, da igralka verjame vsemu, kar ji vedeževalka svetuje.

V službeni objavi o ločitvi je Demi Moore (49) objavila, da se je s težkim srcem odločila za ta korak.

"Kot žena, mati in soproga so mi določene zaobljube svete. A vem, da moram iti naprej s svojim življenjem. To je čas zame in za mojo družino, ko se bomo morali vsi zelo potruditi," je dejala Demi in hkrati prosila, da bi spoštovali njeno zasebnost.

Takoj po tej objavi je Ashton na Twitterju napisal, da bo za vedno cenil vsak trenutek, ki ga je preživel z Demi.

Demi vsekakor ne preživlja prijetnega obdobja. Odkar je namreč objavila, da se ločuje od nezvestega moža, je pod drobnogledom javnosti. Najprej so se obregnili ob to, da je presuha, zdaj so se pojavile govorice, da naj bi bila biseksualka in da je v zakonsko posteljo vozila mlade ženske. Ashtona naj bi izkoristila za svoja ‘umazana’ nagnjenja. Njun zakon naj bi bil že tako bolj odprte narave in tako sta oba lahko seksala kjerkoli in s komerkoli. Pojavile so se tudi govorice, da je Ashton Demi varal zaradi maščevanje, ker naj bi ga leta 2009 prevarala z 22 let mlajšim Benom Hollingsworthom. Ben je bil Ashtonov prijatelj in naj bi imel afero z Demi tako dolgo, dokler ga ni začela peči vest, ker se dobiva s prijateljevo ženo. Ashton naj bi tako le čakal trenutek, da se ločita, in naj bi po pisanju tujih medijev kar sam poskrbel, da so ga ujeli z drugimi, da bi se lahko čim prej ločil.

In čeprav bi marsikdo misli, da bosta šla kar tako narazen, ne bo tako, saj si bosta morala razdeliti kar 290 milijonov dolarjev premoženja, Demi pa je rekla, da bo Ashtona obrala do zadnjega centa. Hoče ga namreč udariti tam, kjer najbolj boli, in to je po žepu. Od tega ne namerava odstopiti, čeprav je podpisala predporočno pogodbo. Tudi igralkin odvetnik jo nagovarja, naj skoraj že bivšemu možu vzame čim več bogastva. Edina ovira za to je seveda predporočna pogodba, ki jo je sama želela podpisati, preden je skočila v zakonski stan. S tem je želela zaščititi svoje bogastvo, takrat pa je bil Ashton na začetku kariere in ni imel skorajda nobenega premoženje. V tem času pa se je to obrnilo in zdaj zasluži več kot ona.