Danijel Šmid Danny je gratis samo še na spletu!

Parapsiholog, medij, vizionar, napovedovalec prihodnosti, prerok in vedeževalec ter osebni svetovalec. Danijel Šmid Danny je poleg vseh teh nazivov tudi televizijski in radijski voditelj ter novinar samouk.

28. 9. 2013

Več o tem, kakšen je njegov pogled na zadnjih 25 let in kako postaneš voditelj spletnih dogajanj, je Danijel Šmid Danny zaupal reviji Story, mi pa iz intervjuja povzemamo le odgovor na naslednje zanimivo vprašanje:

  • Je kot vedeževalec težko služiti kruh?

"Kruh sem si do zdaj služil z vsem drugim, le z mejnimi vedami neposredno od ljudi ne. Vem, da se sliši neverjetno, vendar je tako bilo, ker se od tega pač ne da živeti. Plačevali in najemali so me mediji in večje poslovne družbe, in to je bil moj vir. Zdaj tega več ni in gratis sem samo še na spletu. Bom si pa kruh služil s tem verjetno od zdaj, povpraševanja je izredno veliko. Tisti, ki cenijo prave in koristne informacije, izkušnje, reference, znanje, ekskluzivnost in tradicijo, bodo zagotovo vse to pri meni tudi dobili ter našli tudi sredstva, da si osebno srečanje z menoj privoščijo. Ni me strah, da ne bi bilo tako. Sicer pa si odpiram poti tudi v tujino, kar ni toliko povezano z naštetim, ampak s produkcijo, ki zajema splet, družbena omrežja, formate in televizijo, skratka multimedijsko področje. Ni rečeno, da ne bom kmalu znova pristal kje drugje, tako kot že pred leti. Vzporedno sem namreč zadnja leta na tem področju tudi aktivno deloval."

Celoten intervju z Danijelom Šmid Dannyjem si preberi v novi Story!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri