Današnja POLNA LUNA bo še posebej POZITIVNO vplivala na TA štiri astro znamenja

Polna luna bo danes osvetlila nebo v zemeljskem znamenju device in v ospredje postavila podrobnosti, produktivnost in željo po izboljšavah. Kdo bo najbolj močno občutil njeno energijo? 

Današnja POLNA LUNA bo še posebej POZITIVNO vplivala na TA štiri astro znamenja (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2023

Zdaj je čas, ko se upanje krepi, naše sanje pa se zdijo veliko bolj dosegljive. Polna luna marca 2023 prinaša jasnost in prefinjenost, ki je potrebna, da bi fantazije postale resničnost, namesto da bi ostale le prazne sanje.

Zlasti štiri znamenja bodo imela največ koristi od marčevske polne lune:

Dvojčka 

7. marca bo polna luna osvetlila tvojo komunikacijo, vplivala pa bo tudi na tvoj dom in družino. Spodbudila te bo k analizi tvojega načina izražanja. Kako si lahko bolj učinkovita pri tem, da izraziš, kar se dogaja v tvoji notranjosti? Še posebej način komunikacije je pomemben doma med družinskimi člani. Čas je za reorganizacijo tvojega načina komuniciranja. 

Čeprav si tipično nekdo, ki se ne ukvarja preveč z načrtovanjem in organizacijo, boš ta dan navdihnjena, da svojo komunikativno, radovedno naravo izkoristiš bolj premišljeno. To je tudi dan, ko lahko preurediš svoj dom in pohištvo.

Devica 

Ta mesec je namenjen temu, da se tvoja produktivna narava prebudi. Luna bo osvetlila tvoj način samoizražanja. Vedno iščeš nove načine, da bi bila koristna, in tokrat boš zagotovo imela polne roke dela z vrsto različnih nalog.

Tekom polne lune obstajajo tudi možnosti za stresne situacije, zato bodi pozorna na to, koliko dela se boš odločila prevzeti. Znaš zaznati, kdaj si preveč obremenjena? Črtaj s svojega seznama opravkov stvari, ki niso tako nujne, in se loti enega podviga naenkrat. Bodi pozorna tudi na svoje sanje v času tokratne polna lune. Kaj vse se dogaja v tvoji podzavesti? 

Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, so daleč NAJBOLJ ZLOBNE (pazi se jih!)

Strelec

Med tokratno polno luno boš poklicana, da zavihaš rokave in se posvetiš karieri in poklicnemu življenju. Kot nekdo, ki vedno daje prednost končnemu cilju in ne malenkostim, bo ta luna zagotovo odličen čas, da se osredotočiš na stvari, ki jih običajno spregledaš. Jasno določi svoje dolgoročne cilje, da boš lahko ustvarila trden načrt za prihodnost. 

Bodi pozorna tudi na podrobnosti pri sebi. Kaj počneš, zakaj to počneš? Lahko jasno določiš, katere so tvoje potrebe v karieri in kaj poskušaš s svojim delom zadovoljiti? Si zadovoljna s svojo službo? Kaj bi spremenila? 

Ribi 

Polna luna bo osvetlila tvoje odnose in te spodbujala, da se na tem področju reorganiziraš in izpopolniš. Ne glede na to, ali pomagaš partnerju ali nudiš nekaj dragocenih nasvetov prijatelju, boš ta dan zagotovo osredotočena na to, da boš služila drugim. Čeprav je zdaj odličen čas, da si koristna v odnosih, pazi, da ne zanemariš svojih potreb. Težje je pomagati drugim, ko točiš iz prazne skodelice. Poskrbi za svoje zdravje. 

elitedaily.com

Preberi več na Sensa.si

VELIKI tedenski horoskop: To ti prinaša teden od 6. do 12. marca 2023 (vse, kar moraš vedeti)