Preveri, kaj o tvojem značaju povedo ČRTE na tvoji dlani (zelooo zanimivo!)

16. 8. 2023
Preveri, kaj o tvojem značaju povedo ČRTE na tvoji dlani (zelooo zanimivo!) (foto: Profimedia, Cosmopolitan SLO)
Profimedia, Cosmopolitan SLO

Hitro poglej v svojo dlan in razkrij, kaj pove o tvoji osebnosti!

'Kakšen palec, tak človek', so včasih rekli.

Marsikaj kaže, da je to zelo blizu resnici, a strokovnjaki branja z dlani opozarjajo, da je v kombinaciji s palcem zelo pomembno tudi, da si pozorna na mezinec in Venerin hribček (blazinica na dnu palca), pa tudi na velikost in obliko dlani v primerjavi z ostalim telesom.

Tako na primer izjemno velike dlani na splošno kažejo na osebo, ki veliko razmišlja in težko prehaja od besed k dejanjem, kar tudi v spolnem smislu pomeni, da bodo v spolnosti bolj zadržani, piše Indian Palm Reading.

Medtem ko palec govori o nekaterih značajskih lastnostih, ki lahko vplivajo na človekov odnos in spolno zmogljivost, mezinec govori o kakovosti spolne energije ali njeni motnji, medtem ko Venerin hribček – blazinica na dnu palca – na splošno govori narave osebe, ki jo določa tudi v spolnem smislu.

Če katera od teh podrobnosti pri tvojem partnerju vzbuja dvome o njegovem spolnem apetitu, bodi pozorna na podrobnosti, ki jih srčna črta in linija glave razkrivata o spolnih preferencah.

Skratka, z branjem dlani lahko napovemo različne vidike človekove osebnosti, vključno s spolno energijo, s katero je človek obdarjen, in na podlagi tega potencial, ki ga ima za svoje prihodnje spolno in ljubezensko življenje.

Zato si pozorno poglej partnerjevo desno roko, saj odraža sedanjost in potencial za prihodnost (ne glede na to, ali gre za desničarja ali levičarja) in – preveri.

Poudarjen in mesnat venerin hribček govori o osebi, ki je aktivna, energična, romantična in čutna in s katero bi verjetno lahko imela več kot samo prijeten seks.

Toda če je venerin hribček preveč poudarjen, je to lahko oseba z velikimi spolnimi apetiti in morda zasvojena s spolnim vzburjenjem.

Po drugi strani pa, če je blazinica pod palcem majhna, manj izrazita ali ploščata, imaš morda opravka z nekom, ki spolnosti ne mara preveč.

Če je črta življenja, ki poteka od Luninega hriba (blazinica na spodnjem zunanjem delu dlani), vzporedno z Venerinim hribčkom do njegovega vrha, zelo izrazita, je to zelo čutna oseba.

Bodi pozorna tudi na »zapestnice«, ki jih imamo na zapestju, tik pod dlanjo.

Če ima tvoja črta krivuljo navzdol, lahko to kaže na možnost spontanega splava, medtem ko krivulja navzgor proti luninemu hribčku kaže na težave z zanositvijo.

Če pa gre en konec življenjske črte čez Lunin hrib, to kaže na težave s sečili in jajčniki.

Preberi še: Horoskop: Ne boš verjela, ampak zeti v tem znamenju so najbolj zgledni in prijazni

Priporočamo tudi: Končno smo ugotovile, kje je Anamaria Goltes kupila TE dih jemajoče uhane

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ